|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Банкет-Кава
Особливості бенкет-кави як виду бенкету 3 Час тривалості бенкет-кави 4 Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 Форма і варіант розстановки столів 5 Меню. Вибір напоїв до страв 6 Розрахунки для бенкет-кави 9 Приміщення, банкетні столи 9 Додаткові меблі, елементи інтер’єру 10 Офіціанти 10 Скатертини 12 Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-кави 12 Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 15 Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 16 Графічне зображення розсадки та зони обслуговування офіціантів 18 Список використаної літератури 21
-
Організація бенкет-чаю
1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 3 2. Час тривалості бенкет-чаю 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 4. Форма і варіант розстановки столів 5 5. Меню. Вибір напоїв до страв 6 6. Розрахунки для бенкет-чаю 8 Приміщення, банкетні столи 8 Додаткові меблі, елементи інтер’єру 9 Офіціанти 10 Скатертини 11 7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 11 8. Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 14 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 16 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 17 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 18 Література 21
-
Прийом коктейль
1. Особливості прийому «Коктейль» як виду прийому 3 2. Час тривалості прийому «Коктейль» 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися прийом, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 4. Меню. Вибір напоїв до страв 5 5. Розрахунки для прийому «Коктейль» 6 6. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Коктейль» 7 7. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування. 8 Література 10 Додатки 12
-
"Прийом ""Сніданок"""
1. Специфіка прийому «Сніданок» як виду прийому та бенкету 3 2. Приміщення, де має відбутися прийом, процеси виробничого та організаційного характеру, що потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 3. Розстановка столів 4 4. Особливості меню та вибору напоїв 5 5. Розрахунки стосовно приміщення та бенкетних столів для прийому «Сніданок» 7 6. Подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Сніданок» 9 7. Зображення із зазначенням черговості сервірування 10 8. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 11 9. Зображення зони обслуговування офіціантів 13 Список літератури 15
-
Прийом Келих вина
1. Специфіка прийому «Келих вина» як виду прийому та бенкету 3
2. Приміщення, де має відбутися прийом, процеси виробничого та організаційного характеру, що потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 3
3. Розстановка столів 4
4. Особливості меню та вибору напоїв 5
5. Розрахунки стосовно приміщення та бенкетних столів для прийому «Келих вина» 5
6. Подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Келих вина» 6
7. Зображення із зазначенням черговості сервірування 7
8. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 8
9. Зона обслуговування офіціантів 9
Список літератури 11
-
Прийом Келих вина
1. Специфіка прийому «Келих вина» як виду прийому та бенкету 3 2. Приміщення, де має відбутися прийом, процеси виробничого та організаційного характеру, що потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 3 3. Розстановка столів 4 4. Особливості меню та вибору напоїв 5 5. Розрахунки стосовно приміщення та бенкетних столів для прийому «Келих вина» 5 6. Подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Келих вина» 6 7. Зображення із зазначенням черговості сервірування 7 8. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 8 9. Зона обслуговування офіціантів 9 Список літератури 11
-
Прийом „вечеря”
1. Особливості прийому «Вечеря» як виду прийому 3
2. Час тривалості прийому «Вечеря» 4
3. Характеристика приміщень, де має відбутися прийом, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 5
4. Форма і варіант розстановки столів 6
5. Меню. Вибір напоїв до страв 7
6. Розрахунки для прийому «Вечеря» 10
Приміщення, банкетні столи 10
7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Вечеря» 14
8. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування 15
9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 21
10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 22
Література 26
-
"Прийом ""Сніданок"""
1. Особливості прийому «Сніданок» як виду прийому 3 2. Час тривалості прийому «Сніданок» 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися прийом, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 5 4. Форма і варіант розстановки столів 6 5. Меню. Вибір напоїв до страв 7 6. Розрахунки для прийому «Сніданок» 10 Приміщення, банкетні столи 10 7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Сніданок» 14 8. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування 15 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 21 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 22 Література 26
-
"Прийом ""Сніданок"""
1. Особливості прийому «Сніданок» як виду прийому 3 2. Час тривалості прийому «Сніданок» 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися прийом, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 4. Форма і варіант розстановки столів 4 5. Меню. Вибір напоїв до страв 5 6. Розрахунки для прийому «Сніданок» 8 Приміщення, банкетні столи 8 Офіціанти 9 Скатертини 10 7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Сніданок» 10 8. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування. 11 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано прийом 12 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 15 Література…………………………………………………………………………….17
-
Організація банкету з приводу весілля
1. Особливості банкету-весілля з частковим обслуговуванням офіціантами 3
1. Час тривалості банкету-весілля з частковим обслуговування офіціантами 4
2. Організація та підготовка приміщень для проведення банкету 4
3. Меню банкету-весілля 5
5. Основні розрахунки щодо проведення банкету-весілля 8
6. Способи подачі блюд та напоїв під час обслуговування бенкету-весілля 11
7. Графічне зображення сервірування столу для бенкету-весілля 12
8. Графічне зображення приміщення ресторану розважального комплексу «Мир Шоу» щодо проведення бенкету-весілля на 56 осіб 13
молодята 13
9. Схема зон обслуговування бенкету-весілля 15
Список використаної літератури 16
Cгенерировано за 0.009496 секунд
|