Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація бенкет-чаю» (ID:13724)

| Размер: 42 кб. | Объем: 19 стр. | Стоимость: 15 грн. | Добавлена: 13.04.2005 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 3 2. Час тривалості бенкет-чаю 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 4. Форма і варіант розстановки столів 5 5. Меню. Вибір напоїв до страв 6 6. Розрахунки для бенкет-чаю 8 Приміщення, банкетні столи 8 Додаткові меблі, елементи інтер’єру 9 Офіціанти 10 Скатертини 11 7. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 11 8. Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 14 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 16 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 17 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 18 Література 21 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Барановский В.А. Официант-бармен. – Ростов-на-Дону: Издательство „Фенікс”, 2000 – 320 с. 2. Богушева В.И. Бары и рестораны. Искусство обслуживания. – Ростов-на-Дону: Издательство „Фенікс”, 1999. – 352 с. 3. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: Учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2001. – 165 с. 4. Браун Г. Хернер К. Настольная книга официанта.: Справочник. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс», 2001. – 320 с. 5. Волкова И.В., Миропольский Я.И., Мумрикова Г.М. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть. – М: Издательство „Флинта”, 2002. – 184 с. 6. Декор стола // Гостиница и ресторан. – 2002. – №4. – С. 3 – 7. 7. Железнев В.П. Празднуем День рождения. – Ростов-на-Дону: Издательство „Феникс”, 2001. – 476 с. 8. Игнатович А.Н. Чайное действо. – М.: Русское феноменологическое общество, 1997. – 215 с. 9. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2002. - №7. – С. 10 – 12. 10. Михеева Е. Оформляем план-меню // Ресторанные ведомости. – 2001. – №10. 11. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство „Колос”, 2002. – 472 с. 12. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство „Фенікс”, 2001. – 384 с. 13. Официальный сайт „Клуба чайной культуры” (www.chadao.ru) 14. Пикалев А.В. Маевская А.П. Как увеличить доход ресторана, бара, кафе. – М.: Сов. спорт, 2001. – 168 с. 15. Правила оказания услуг общественного питания. – М: Издательство „ИНФРА-М”, – 2002. – 8 с. 16. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР, 2002. – 224 с. 17. Уокер Дж.Р. Введение в гостеприимство. – М: Издательство „ЮНИТИ”, 1999. – 463 с.
Дополнительная информация716
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Організація бенкет-чаю»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Банкет-Чай
  • Банкет-Чай
  • Банкет-Кава
  • ОБСЛУГОВУВАННЯ ТОРЖЕСТВ
  • ОБСЛУГОВУВАННЯ ПРИЙОМІВ, БЕНКЕТ, КОКТЕЙЛЬ
  • Бенкет-чай
  • Організація виробничої діяльності підприємства
  • Організація виробничої діяльності підприємства
  • Основи організації виготовлення деталі
  • Основи організації виготовлення деталі
Cгенерировано за 0.131840 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...