Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Банкет-Кава» (ID:14530)

| Размер: 49 кб. | Объем: 20 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеОсобливості бенкет-кави як виду бенкету 3 Час тривалості бенкет-кави 4 Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 Форма і варіант розстановки столів 5 Меню. Вибір напоїв до страв 6 Розрахунки для бенкет-кави 9 Приміщення, банкетні столи 9 Додаткові меблі, елементи інтер’єру 10 Офіціанти 10 Скатертини 12 Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-кави 12 Графічне зображення графічно із зазначенням черговості сервірування приклад сервірування одного десертного куверту чи двох 15 Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 16 Графічне зображення розсадки та зони обслуговування офіціантів 18 Список використаної літератури 21 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури 1. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: Учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2001. – 165 с. 2. Браун Г. Хернер К. Настольная книга официанта.: Справочник. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс», 2001. – 320 с. 3. Волкова И.В., Миропольский Я.И., Мумрикова Г.М. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть. – М: Издательство «Флинта«, 2002. – 184 с. 4. Ворд Мэри. 100 рецептов приготовления кофе: Книга для любителей кофе / М.Ю. Лукьянова (пер.). – М.: Крон-Пресс, 1996. – 176 с. 5. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2002. - №7. – С. 10 – 12. 6. Михеева Е. Оформляем план-меню // Ресторанные ведомости. – 2001. – №10. 7. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472 с. 8. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2001. – 384 с. 9. Экспертиза качества кофе натурального жареного и натурального растворимого: Метод. руководство МВШЭ. МР-005-2001 / Независимая экспертная компания «Мосэкспертиза» / П.А.Красовский (общ.ред.), Л.Г.Елизарова (авт.-сост.). – М.: Автономная некоммерческая организация «Московская высшая школа экспертизы», 2001. – 37 с.
Дополнительная информация1066
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Банкет-Кава»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Урочисті прийоми та бенкети
  • Контрольная работа по ресторанному сервису
  • Кава в житті людини з точки зору хімії і медицини
  • Маркетинг варіант 7
  • "Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"
  • "Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"
  • Економіка сільського господарства Мексики
Cгенерировано за 0.107262 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...