Меню

Реклама

TOP реферати

Цікаве

Тема: «Прийом коктейль» (ID:18728)

| Размер: 27 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 27.07.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание 1. Особливості прийому «Коктейль» як виду прийому 3 2. Час тривалості прийому «Коктейль» 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися прийом, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 4 4. Меню. Вибір напоїв до страв 5 5. Розрахунки для прийому «Коктейль» 6 6. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для прийому «Коктейль» 7 7. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування. 8 Література 10 Додатки 12 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Браймер Роберт А. Основы управления в индустрии гостеприимства. – М.: Аспект Пресс, 1995 – 382 с. 2. Гигиена питания /Ванханен В.Д, Майструк П.Н., Столмакова АИ. и др/. – К.: Здоров я, 1980. – 304 с. 3. Гугучкина Т.И., Агеева Н.М. Вина, напитки, коктейли в домашних условиях. – Краснодар: Сов. Кубань, 1992. – 46 с. 4. Жаднов И.И. Коктейли приготовляются так... – Мурманск: Кн. изд-во, 1988. – 44 с. 5. Коктейли и напитки: [Сб. рецептов]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 125 с. 6. Котлер Ф., Боуэн Дж., Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Под ред. Ноздревой Р.Б. – М.: ЮНИТИ, 1998. – 420 с. 7. Крепкие напитки: Самогон, настойки, вина, коктейли / Е.Г.Маленкина (ред.-сост.) . – М.: АСТ, 2002. – 288 с. 8. Лавренов В.К., Лавренов Ю.В. Книга бармена. Приготовление коктейлей. – Донецк: Сталкер, 2004. – 320 с. 9. Ляпина И. Организация и технология гостиничного обслуживания. – М.: ПрофОбрИздат, 2001. – 206 с. 10. Мигальски Сью. Коктейли и пунши: классические и безалкогольные напитки. – М.: Крон- Пресс, 1996. – 120 с. 11. Организация и управление гостиничным бизнесом: Учебник / Под ред. Лесника А.Л., Мацицкого И.П., Чернышева А.В. – М.: Интел универсал, 2000. - Т-1. – 120 с. 12. Рецептуры коктейлей: Профессионалам и не только: [Справочник / Саламаха О. В., Фомин А. В.]. – М.: Родионова, 1997. – 176 с. 13. Шмекль Петер. Классические коктейли: Свыше 100 ориг. рецептов излюбл. напитков со всего света: [Пер. с нем.]. – М.: Изд. центр «Терра», 1997. – 63 с. 14. Орлова Н.Я., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. – Т. 3: Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. – К., 2002. – 360 с. 15. Товароведение продовольственных товаров. – М.: Экономика, 1982. – 374 с.
Дополнительная информация 2280
Заказ Заказать Купить «Прийом коктейль»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ОБСЛУГОВУВАННЯ ПРИЙОМІВ, БЕНКЕТ, КОКТЕЙЛЬ
  • ВПЛИВ ПЕРЕКЛАДАЦЬКИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ НА ПРАГМАТИКУ ПЕРЕКЛАДУ
  • Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства
  • "Прийом ""Сніданок"""
  • Прийом Келих вина
  • Прийом Келих вина
  • ОБСЛУГОВУВАННЯ ТОРЖЕСТВ
  • Прийом „вечеря”
  • "Прийом ""Сніданок"""
  • "Прийом ""Сніданок"""
Cгенерировано за 0.449538 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Від партнерів

Оновлення

Реклама

Від партнерів