|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Облік і аналіз реалізації готової продукції (робіт, послуг)
ЗМІСТ:
Вступ....................................................................................................................3
Розділ 1. Теоретичні аспекти обліку готової продукції, робіт, послуг
1.1. Економічна сутність та трактування поняття „Готова продукція”, „роботи”, „послуги”.........................................................................................................5
1.2. Аналітичний огляд та систематизація наукових поглядів щодо обліку готової продукції (робіт, послуг).....................................................................6
1.3. Класифікація готової продукції (робіт, послуг) в бухгалтерському обліку ...............................................................................................................................23
1.4. Порівняльна характеристика національних та міжнародних стандартів з обліку готової продукції (робіт, послуг).............................................24
Висновки до 1-го розділу................................................................................ 27
Розділ 2. Організація і ведення бухгалтерського обліку готової продукції (робіт, послуг) на ТзОВ „Інтер”
2.1. Організаційно-економічна характеристика ТзОВ „Інтер”...............28
2.2. Організаційні аспекти бухгалтерського обліку на ТзОВ „Інтер”.....35
2.3. Особливості обліку готової продукції (робіт, послуг) на ТзОВ „Інтер” .............................................................................................................................38
2.3.1. Порядок визначення первісної вартості готової продукції (робіт, послуг)..............................................................................................................................38
2.3.2. Документування операцій з руху готової продукції (робіт, послуг)...............................................................................................................................41
2.3.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції (робіт, послуг)...............................................................................................................................43
2.3.4. Інвентаризація готової продукції (робіт, послуг)............................47
2.3.5. Відображення даних про готову продукцію (роботи, послуги) в облікових регістрах та розкриття інформації у фінансовій звітності ..................52
2.4. Особливості обліку експортних операцій.............................................56
2.5. Особливості управлінського обліку готової продукції (робіт, послуг) ..............................................................................................................................59
Висновки до 2-го розділу ................................................................................66
Розділ 3. Організація аналізу і контролю готової продукції на ТзОВ „Інтер”
3.1. Аналіз ефективності використання готової продукції (робіт, послуг) і оцінка фінансового с тану підприємства ................................................68
3.2. Комп’ютеризація обліку готової продукції .........................................82
3.3. Організація аудиту на ТзОВ „Інтер” .....................................................86
3.4. Шляхи удосконалення обліку, аналізу і контролю ..........................96
Розділ 4. Охорона праці у ТзОВ „Інтер”
4.1. Загальні положення ..................................................................................98
4.2. Особливості охорони праці на ТзОВ „Інтер”.....................................100
Висновки та пропозиції .................................................................................106
Список літературних джерел.........................................................................110
-
Особливості господарювання підприємства ВАТ „Криворіжхліб”
ЗМІСТ
Вступ
Розділ 1. Особливості господарювання підприємства ВАТ „Криворіжхліб” та економічна сутність готової продукції та її реалізації
1.1. Характеристика ВАТ „Криворіжхліб” та оцінка його фінансового стану
1.2. Економічна сутність готової продукції та її реалізації, роль і місце в діяльності підприємства
1.3. Огляд методів дослідження аудиту готової продукції та її реалізації
1.4. Огляд нормативних документів, що регламентують організацію обліку і аудиту готової продукції та її реалізації
Розділ 2. Організація і методика проведення аудиту на підприємстві ВАТ „Криворіжхліб”
2.1. Організаційні принципи проведення аудиту на підприємстві
2.2. Аналітичні дослідження в процесі аудиту готової продукції та її реалізації
2.3. Аудит готової продукції та її реалізації
2.4. Оформлення результатів аудиту та рекомендації аудитора
Розділ 3. Шляхи вдосконалення організації обліку та аудиту готової продукції та її реалізації на ВАТ „Криворіжхліб”
Висновки
Список використаної літератури
Додатки
-
Особливості оцінки та обліку наявності і руху готової продукції на підприємстві
Вступ 3
1. Теоретичні аспекти обліку готової продукції, робіт, послуг 5
1.1. Економічна природа готової продукції: обліковий аспект 5
1.2. Класифікація готової продукції (робіт, послуг) в бухгалтерському обліку 15
2. Особливості визнання, оцінки та обліку наявності і руху готової продукції на підприємстві 18
2.1. Економічна характеристика діяльності ЗАТ „Случ” 18
2.2. Загальні аспекти організації обліку на підприємстві 26
2.3. Методологія обліку готової продукції, робіт, послуг 29
2.3.1. Порядок визначення первісної вартості готової продукції (робіт, послуг) 29
2.3.2. Документування операцій з руху готової продукції (робіт, послуг) 31
2.3.3. Синтетичний та аналітичний облік готової продукції 33
2.3.4. Відображення інформації про готову продукцію (роботи, послуги) в облікових регістрах та розкриття інформації у фінансовій звітності. 39
2.4. Методика проведення інвентаризації готової продукції, робіт, послуг 42
3. Пропозиції з удосконалення обліку готової продукції, робіт, послуг 48
Висновки 50
Список використаних джерел: 53
-
Організація обліку, аналіз та аудит витрат на виробництво продукції
Вступ 4
1. Теоретичні аспекти витрат на виробництво продукції 6
1.1. Економічна сутність витрат 6
1.2. Критичний огляд нормативно-правової інформації з питань обліку, аналізу і аудиту витрат на виробництво продукції 20
1.3. Критичний огляд офіціальної літератури з обліку, аналізу і аудиту витрат на виробництво продукції 25
1.4. Організаційно-економічна характеристика підприємства ТОВ „Укртекстиль” 28
2.Організація обліку витрат на виробництво продукції на підприємстві 33
2.1. Організація документообігу витрат на виробництво 33
2.2. Управлінський облік витрат на виробництво 37
Структура облікової інформації про виробництво за рівнями управління 37
2.3. Фінансовий облік витрат на виробництво 41
2.4. Шляхи удосконалення обліку витрат на виробництво продукції на підприємстві 50
3. Організація аналізу та аудиту витрат на виробництво продукції на підприємстві 52
3.1. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат на виробництво продукції на підприємстві 52
3.2. Загальний аналіз на виробництво продукції 52
3.3. Факторний аналіз на виробництво продукції 52
3.4. Організація внутрішнього контролю та аудиту на підприємстві 52
3.5. Шляхи удосконалення аналізу і аудиту витрат виробництва продукції на підприємстві 53
4. Удосконалення обліку, аналізу, аудиту витрат на виробництво продукції з використанням ПЕОМ 54
4.1. Постановка задачі 54
4.2. Технічна обробка інформації 54
4.3. Вхідна та вихідна інформація 54
5. Охорона праці 55
Висновки та пропозиції 56
Список використаної літератури 57
Додатки 60
-
КОРОТКА ХАРАКТЕРИСТИКА ВАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ЗАВОД ШАХТНОЇ АВТОМАТИКИ»
ЗМІСТ
ВСТУП 6
1 КОРОТКА ХАРАКТЕРИСТИКА ВАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ЗАВОД ШАХТНОЇ АВТОМАТИКИ» 8
1.1 Характеристика й сучасний стан галузі машинобудування гірничо-шахтного встаткування 8
1.2 Техніко-економічна характеристика підприємства «Відкрите акціонерне товариство "Дніпропетровський завод шахтної автоматики"» 12
1.3 Висновки до розділу 1 18
2 АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 20
2.1 Аналіз фінансового стану 20
2.2 Аналіз складу готової продукції та динаміки її реалізації 39
2.3 Аналіз системи обліку на підприємстві 41
2.4 Нормативна та методична основа обліку, аналізу та аудиту реалізації готової продукції 51
2.5 Висновки до розділу 2 59
3 ПРОЕКТНА ЧАСТИНА 61
3.1 Розробка методики аудиту готової продукції 61
3.2 План і програма ведення аудиту готової продукції 66
3.3 Систематизація та аналіз типових порушень в обліку готової продукції 93
3.5 Аудиторські процедури 97
3.6 Висновки до розділу 3 102
ВИСНОВКИ 104
ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ 109
ДОДАТКИ 113
-
Стан та шляхи вдосконаленя обліку виробничих запасів (готової продукції)
Вступ 3
1. Огляд літератури. 5
2. Теоретичні аспекти обліку виробничих запасів (готової продукції). 7
2.1 Економічний зміст і завдання обліку виробничих запасів (готової продукції). 7
2.2 Класифікація запасів. 10
2.3 Оцінка виробничих запасів (готової продукції). 12
2.4 Розкриття інформації про запаси у примітках до фінансової звітності. 14
3. Стан обліку виробничих запасів (готової продукції). 17
3.1. Первинний облік запасів. 17
3.2. Організація складського господарства і складського обліку. 17
3.3. Синтетичний і аналітичний облік запасів. 21
3.4. Інвентаризація виробничих запасів (готової продукції). 25
4. Удосконалення обліку виробничих запасів (готової продукції). 30
Висновки 40
Список літератури 42
-
Організація і методика обліку та аналізу реалізації продукції (товарів, робіт, послуг)
ВСТУП 3 РОЗДІЛ I 7 Теоретичні основи обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг на підприємстві 7 1.1 Поняття, класифікація та завдання обліку реалізації готової продукції, робіт, послуг 7 1.2 Організація і методика обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 11 1.3 Теоретичні основи аналізу реалізації готової продукції, товарів робіт, послуг 22 РОЗДІЛ II 30 Організація та методика обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг на підприємстві 30 2.1 Документування господарських операцій, пов’язаних з реалізацією готової продукції, товарів робіт, послуг 30 2.2 Організація аналітичного та синтетичного обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 35 2.3 Методика відображення операцій пов’язаних з реалізацією готової продукції, товарів, робіт, послуг 40 2.4 Автоматизація обліку реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 50 РОЗДІЛ ІІІ 61 Організація та методика аналізу реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг в Асоціації «Укрліссервіс» 61 3.1 Завдання, напрямки аналізу, джерела інформації реалізації готової продукції, товарів, робіт, послуг 61 3.2 Методика аналізу операцій пов язаних з реалізацією готової продукції, товарів, виконаних робіт (послуг) 70 3.3 Особливості аналізу та контролю за відображенням результатів в обліку і фінансовій звітності реалізації готової продукції 81 ВИСНОВОК 97 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 102 ДОДАТКИ 107
-
ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ
Вступ 3
1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6
1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6
1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11
2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві ТОВ„ ...” 16
2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16
2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24
2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28
2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 30
3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві ТОВ„ ...” 34
3.1. Порівняльна характеристика П(С)БО та МСФЗ 35
3.2. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38
Висновки та пропозиції 39
Список використаної літератури 40
Додатки
-
Організація і методика проведення аудиту на підприємстві КП „Криворізька друкарня”
ЗМІСТ
Вступ
Розділ 1. Економічна сутність аудиту витрат на збут готової продукції та характеристика джерел його проведення
1.1 Актуальність та економічна доцільність проведення аудиту витрат на збут готової продукції
1.2 Економічна сутність процесу формування витрат на збут готової продукції
1.3 Огляд нормативних документів, що регламентують організацію обліку і аудиту витрат на збут готової продукції
1.4 Характеристика КП „Криворізька друкарня”, оцінка основних техніко-економічних показників діяльності та аналіз його фінансового стану
Розділ 2. Організація і методика проведення аудиту на підприємстві КП „Криворізька друкарня”
2.1. Організаційні принципи проведення аудиту на підприємстві
2.2. Аналітичні дослідження в процесі аудиту витрат на збут готової продукції
2.3. Аудит операцій з формування та відображення витрат на збут готової продукції
2.4. Перевірка відображення витрат на збут готової продукції в фінансовій звітності підприємства
Розділ 3. Оформлення результатів аудиту та рекомендації аудитора
Висновки
Список використаної літератури
Додатки
-
ОБЛІК ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ЇЇ СОБІВАРТОСТІ
Вступ 3
1. Теоретико-методологічні основи обліку випуску готової продукції та визначення її собівартості 6
1.1. Собівартість продукції: поняття, види, склад витрат, що формують собівартість готової продукції 6
1.2. Нормативно-правове забезпечення обліку готової продукції та визначення її собівартості 11
2. Організація бухгалтерського обліку випуску готової продукції на підприємстві " Новоселицька харчосмакова фабрика " 16
2.1. Економічна характеристика підприємства та формування облікової політики 16
2.2. Документальне оформлення витрат на виготовлення та випуск готової продукції 24
2.3. Облік витрат на виготовлення та випуск готової продукції 28
2.4. Відображення інформації про готову продукцію та витрати на її виробництво та випуск в облікових регістрах та звітності 31
3. Удосконалення обліку випуску готової продукції та формування її собівартості на підприємстві 38
Висновки та пропозиції 41
Список використаної літератури 45
ДОДАТОК А 49
ДОДАТОК Б 53
ДОДАТОК В 54
ДОДАТОК Г 55
ДОДАТОК Д 56
ДОДАТОК Е 65
Cгенерировано за 0.809501 секунд
|