|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Планування виробництва продовольчих товарів ринкової новизни на підприємствах
Вступ ………………………………………………………………………….3
1. Оперативно-виробниче планування …………………………………5
1.1. Задачі та зміст оперативно-виробничого планування ……………...5
1.2. Особливості оперативно-виробничого планування за типами виробництв ………………………………………………………………………….9
1.2.1. Потоко – масове виробництво ……………………………………….9
1.2.2. Серійне виробництво ………………………………………………..13
1.2.3. Одиничне та дрібно – серійне виробництво ……………………….17
2. Організація оперативно-виробничого планування ………………..21
2.1. Загальний порядок розробки планів ………………………………..21
2.2. Розподілення функцій при складанні оперативно-виробничої програми …………………………………………………………………………...21
2.3. Основні системи оперативно-виробничого планування …………22
2.4. Дослідження ринку перед розробленням та впровадженням нової (оновленої) продукції ……………………………………………………………..23
2.5. Оцінювання результатів реалізації плану ………………………….28
3. Організація оперативного обліку виробництва та диспетчирезування ………………………………………………………………..32
3.1. Оперативний облік виробництва …………………………………...32
3.2. Диспетчирезування виробництва ……………..……………………38
Висновки ……………………………………………………………………41
Список використаної літератури ………………………………………….43
-
Оперативно – виробниче планування на
Введення___________________________________________________________
Структура_________________________________________________________
1. Оперативно-виробниче планування________________________________
1.1. Задачі та зміст оперативно-виробничого планування____________
1.2. Особливості оперативно-виробничого планування за типами виробництв_________________________________________________
1.2.1. Потоко – масове виробництво______________________________
1.2.2. Серійне виробництво_____________________________________
1.2.3. Одиничне та дрібно – серійне виробництво_________________
2. Організація оперативно-виробничого планування__________________
2.1. Загальний порядок розробки планів__________________________
2.2. Розподілення функцій при складанні оперативно-виробничої програми__________________________________________________
2.3. Основні системи оперативно-виробничого планування_________
3. Організація оперативного обліку виробництва та диспетчирезування_
3.1. Оперативний облік виробництва_____________________________
3.2. Диспетчирезування виробництва____________________________
Висновоки________________________________________________________
Література____________________________________________________
-
Оперативно – виробниче планування на
Введення___________________________________________________________
1. Оперативно-виробниче планування________________________________
1.1. Задачі та зміст оперативно-виробничого планування____________
1.2. Особливості оперативно-виробничого планування за типами виробництв_________________________________________________
1.2.1. Потоко – масове виробництво______________________________
1.2.2. Серійне виробництво_____________________________________
1.2.3. Одиничне та дрібно – серійне виробництво_________________
2. Організація оперативно-виробничого планування__________________
2.1. Загальний порядок розробки планів__________________________
2.2. Розподілення функцій при складанні оперативно-виробничої програми__________________________________________________
2.3. Основні системи оперативно-виробничого планування_________
3. Організація оперативного обліку виробництва та диспетчирезування_
3.1. Оперативний облік виробництва_____________________________
3.2. Диспетчирезування виробництва____________________________
Висновоки________________________________________________________
Література____________________________________________________
-
Фінансове планування на підприємстві
РЕФЕРАТ 2
ВСТУП 4
РОЗДІЛ 1. Теоретико-методологічні основи фінансового планування на підприємстві 7
1.1. Сутність та значення фінансового планування 7
1.2. Характеристика методів фінансового планування 14
1.3. Досвід фінансового планування в розвинутих країнах 29
Висновки по розділу 1 44
РОЗДІЛ 2. Аналіз системи фінансового планування на підприємстві 46
2.1. Оцінка системи стратегічного планування на підприємстві 46
2.2. Фінансове бюджетування як основа фінансового планування на підприємстві 53
2.3. Операційне бюджетування на підприємстві як складова системи планування 56
Висновки по розділу 2 60
РОЗДІЛ 3. Напрямки вдосконалення фінансового планування на підприємстві 63
3.1. Впровадження системи аналітичного супроводу виконання фінансових планів 63
3.2. Автоматизація фінансового планування на підприємстві 70
3.3. Аналіз існуючої системи фінансового контролю та напрямки її вдосконалення 83
Висновки по розділу 3 88
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 90
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 94
ДОДАТКИ 100
-
Розробка пропозицій по покращенню системи планування запасів на підприємстві
Зміст
1.Теоретичні аспекти планування запасів 3
1.1 Методика планування потреб у МТР 3
1.2 Класифікація та методика розрахунку запасів матеріально-технічних ресурсів 7
1.3. Планування організаціЇ поставок МТР 11
1.4 Проблеми планування постачання підрозділів підприємства МТР та напрямки їх вирішення 15
2. Аналіз процесу планування на підприємстві ВАТ “Криворіжавтосто” 19
2.1. Загальна характеристика підприємства 19
2.2. Аналіз системи планування на підприємстві 22
2.3. Аналіз системи планування запасів на підприємстві 27
3. Розробка пропозицій по покращенню системи планування запасів на підприємстві 35
Висновки 43
-
Розробка пропозицій по покращенню системи планування запасів на підприємстві
Зміст
1.Теоретичні аспекти планування запасів 3
1.1 Методика планування потреб у МТР 3
1.2 Класифікація та методика розрахунку запасів матеріально-технічних ресурсів 7
1.3. Планування організаціЇ поставок МТР 11
1.4 Проблеми планування постачання підрозділів підприємства МТР та напрямки їх вирішення 15
2. Аналіз процесу планування на підприємстві ВАТ “Криворіжавтосто” 19
2.1. Загальна характеристика підприємства 19
2.2. Аналіз системи планування на підприємстві 22
2.3. Аналіз системи планування запасів на підприємстві 27
3. Розробка пропозицій по покращенню системи планування запасів на підприємстві 35
Висновки 43
-
Суть планування його задачі та функції (планування у галузі соціально-культурних сфер)
Вступ 3
Розділ 1. Характеристика планування на підприємстві 5
1.1. Планування як функція управління 5
1.2. Принципи та методи планування 7
1.3. Методи та інструменти планових розрахунків 13
Таблиця 1.3.1. Бюджетна таблиця 14
Розділ 2. Система планування організації 15
2.1. Функціонування системи планів на підприємстві 16
2.2. Системи планування ресурсів підприємства 21
2.3. План маркетингу 25
2.4. Фінансове планування на підприємстві 31
Висновок 38
Список використаної літератури 40
-
Планування роботи з персоналом в туристичній організації
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ В ОРГАНІЗАЦІЇ 5
1.1. Планування, цілі, завдання, сутність 5
1.2. Система планування роботи з персоналом в сучасній організації 10
1.3. Оперативне планування та його складові 16
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ ТА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ „БРАТИСЛАВА” 21
2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства 21
2.2. Аналіз системи планування роботи з персоналом на підприємстві 35
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ГК „БРАТИСЛАВА” 49
3.1. Недоліки та проблеми системи планування персоналу на підприємстві 49
3.2. Пропозиції щодо покращення кадрового планування 59
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 72
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 76
ДОДАТКИ 76
-
Планування роботи з персоналом в організації. Курсова робота (бакалавр)
ЗМІСТ
стор.
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ В ОРГАНІЗАЦІЇ 5
1.1. Планування, цілі, завдання, сутність 5
1.2. Система планування роботи з персоналом в сучасній організації 10
1.3. Оперативне планування та його складові 16
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ ТА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ „БРАТИСЛАВА” 21
2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства 21
2.2. Аналіз системи планування роботи з персоналом на підприємстві 35
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ З ПЕРСОНАЛОМ НА ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ГК „БРАТИСЛАВА” 46
3.1. Недоліки та проблеми системи планування персоналу на підприємстві 46
3.2. Пропозиції щодо покращення кадрового планування 51
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 69
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 74
ДОДАТКИ 76
-
Управління виробничим процесом на підприємстві
Вступ 3
1. ВИРОБНИЦТВО ЯК ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА 5
1.1. Поняття системи виробничої діяльності 5
1.2. Побудова виробничої системи 7
1.3. Виробнича і загальна структура підприємства 14
2. СТРУКТУРА ТА ПРИНЦИПИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ 21
2.1. Структура виробничого процесу 21
2.2. Принципи організації виробничого процесу 23
3. Управління виробничим процесом на підприємстві ВАТ «Київпластв» 27
3.1. Коротка характеристика підприємства 27
3.2. Управління виробничим процесом на підприємстві 29
ВИСНОВКИ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39
Метою даної курсової роботи є розкриття системи управління виробничим процесом на підприємстві.
Відповідно до мети в роботі поставлені наступні завдання:
- розкрити сутність виробництва як операційної системи;
- охарактеризувати структуру та принципи організації виробничого процесу на підприємстві;
Об’єктом роботи є виробничий процес на промисловому підприємстві.
Предметом роботи є система управління виробничим процесом на підприємстві ВАТ “Київпластв”.
Cгенерировано за 0.012268 секунд
|