|
-
Проблема питної води в Україні
Вступ 3
1. Вода як основний природний ресурс, що споживається людством 4
2. Проблема питної води в Україні 7
Висновки 12
Список використаної літератури 13
-
Контрольна робота з санітарії та гігієни громадського харчування
ЗМІСТ
1. Перерахуйте основні правила гігієни для роботи охолоджувальних та вентиляційних пристроїв. 3
2. Гігієнічні вимоги до освітлення 4
3. Органоліптичні, хімічні та бактеріологічні показники питної води 6
Список використаної літератури: 7
-
Екологічний стан Оболоні
План
Вступ 3
1. Вплив господарської діяльності людини на довкілля 4
2. Проблема питної води 6
3. Екологічний стан оболонських озер 7
4. Турбота про здоров’я жителів Оболоні 9
5. Досвід Оболоні у вирішенні екологічних проблем 11
Заключення 13
Література 14
-
Демографічні процеси та урбанізація в суспільстві.
Вступ
1. Демографічні процеси в суспільстві
2. Урбанізація та її вплив на природне середовище
2.1. Забруднення атмосфери міст
2.2. Забруднення питної води в містах
2.3. Шумове, вібраційне та електромагнітне забруднення міст
Висновок
Список літератури
-
Демографічні процеси та урбанізація в суспільстві.
Вступ
1. Демографічні процеси в суспільстві
2. Урбанізація та її вплив на природне середовище
2.1. Забруднення атмосфери міст
2.2. Забруднення питної води в містах
2.3. Шумове, вібраційне та електромагнітне забруднення міст
Висновок
Список літератури
-
Що таке вода?
Вступ 3
1. Значення води для організму людини 4
2. Санітарно-гігієнічні вимоги до води 6
3. Вплив складу води на умови життя і здоров'я населення 8
Висновки 11
Список літератури 12
-
Обласна комісія з надзвичайних ситуацій
Завдання:
1. Обласна комісія з надзвичайних ситуацій.
2. Осередки радіаційного забруднення.
3. Фактори впливу на масштаби зараження СДОР.
3. Фактори впливу на масштаби зараження СДОР.
4. Ізолюючі протигази.
5. Захист продуктів харчування і джерел питної води в надзвичайних ситуаціях
-
Визначення оптимального варіанту бізнесу
Варіант 1. Імпорт з США та дистрибуція в Україні апаратів для очищення питної води 3
1.1. Маркетингове дослідження 3
1.2. Організаційний план та логістика 17
1.3. Просування 24
1.4. Фінансове обґрунтування проекту 28
Варіант 2. Експорт та дистрибуція в США продуктів швидкого приготування вітчизняного виробництва 46
2.1. Маркетингове дослідження 46
2.2. Організаційний план і логістика 52
2.3. Просування 55
2.4. Фінансове обґрунтування проекту 57
Висновок 65
ДОДАТКИ 70
Додаток А. Основні фінансові показники проекту за варіантом №1 70
Додаток Б. Основні фінансові показники проекту за варіантом №2 73
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
ЗМІСТ
11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3
36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5
54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11
Список літератури 13
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
ЗМІСТ
11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3
36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5
54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11
Список літератури 13
Cгенерировано за 0.180838 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|