Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Банкет-Чай» (ID:14956)

| Размер: 46 кб. | Объем: 26 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание 1. Особливості бенкет-чаю як виду бенкету 2 2. Час тривалості бенкет-чаю. Місце проведення заходу 4 3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 6 4. Форма і варіант розстановки столів 7 5. Меню. Вибір напоїв до страв 9 6. Додаткові меблі, елементи інтер’єру 12 7. Розрахунки для бенкет-чаю: приміщення, бенкетні столи 13 8. Способи подавання страв і напоїв до столу, характерні для бенкет-чаю 15 9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет 20 10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів 22 Джерела 25 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Барановский В.А. Официант-бармен. – Ростов-на-Дону: Издательство „Фенікс”, 2000 – 320 с. 2. Богушева В.И. Бары и рестораны. Искусство обслуживания. – Ростов-на-Дону: Издательство „Фенікс”, 1999. – 352 с. 3. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: Учет, налоги, маркетинг, менеджмент. – М.: Книжный мир, 2001. – 165 с. 4. Браун Г. Хернер К. Настольная книга официанта.: Справочник. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс», 2001. – 320 с. 5. Волкова И.В., Миропольский Я.И., Мумрикова Г.М. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть. – М: Издательство „Флинта”, 2002. – 184 с. 6. Декор стола // Гостиница и ресторан. – 2002. – №4. – С. 3 – 7. 7. Железнев В.П. Празднуем День рождения. – Ростов-на-Дону: Издательство „Феникс”, 2001. – 476 с. 8. Игнатович А.Н. Чайное действо. – М.: Русское феноменологическое общество, 1997. – 215 с. 9. Корнеева К. Анатомия стола // Ресторатор. – 2002. - №7. – С. 10 – 12. 10. Михеева Е. Оформляем план-меню // Ресторанные ведомости. – 2001. – №10. 11. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство „Колос”, 2002. – 472 с. 12. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство „Фенікс”, 2001. – 384 с. 13. Официальный сайт „Клуба чайной культуры” (www.chadao.ru) 14. Пикалев А.В. Маевская А.П. Как увеличить доход ресторана, бара, кафе. – М.: Сов. спорт, 2001. – 168 с. 15. Правила оказания услуг общественного питания. – М: Издательство „ИНФРА-М”, – 2002. – 8 с. 16. Предприятия общественного питания: правила и нормативы. – М: Издательство ПРИОР, 2002. – 224 с. 17. Уокер Дж.Р. Введение в гостеприимство. – М: Издательство „ЮНИТИ”, 1999. – 463 с.
Дополнительная информация1638
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Банкет-Чай»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Урочисті прийоми та бенкети
  • Контрольная работа по ресторанному сервису
  • "Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"
  • "Изучение мировых традиций чаепития и организация банкет-чая"
Cгенерировано за 0.114992 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів