Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Бенкет-чай» (ID:14998)

| Размер: 37 кб. | Объем: 28 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Вказати особливості цього виду бенкету 2 2. Визначити час тривалості бенкету й місце проведення заходу 5 3. Дати характеристику приміщень, де має відбутися бенкет, визначити виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 7 4. Вибрати форму і варіант розстановки столів 11 5. Скласти меню відповідно до особливостей подій та обґрунтувати вибір алкогольних напоїв до страв 13 6. Зробити відповідні розрахунки з урахуванням особливостей подій 17 6.1. Площа приміщень для здійснення обслуговування 17 6.2. Кількість, розряд офіціантів 17 6.3. Загальна довжина, кількість і форма розстановки бенкетних столів 17 6.4. Кількість предметів індивідуального сервірування 18 6.5. Загальна довжина та кількість скатертин 18 7. Вибрати способи подавання страв і напоїв до столу, притаманні прийому «Чай» 19 8. Графічно зобразити приміщення, де влаштовано бенкет, із зазначенням вікон і дверей та розташування бенкетних столів 23 9. Графічно зобразити зони обслуговування офіціантів (пунктирною лінією) та вказати (стрілочками з номерами) черговість обслуговування учасників бенкету 25 Список використаної літератури 28 Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Браун Г. Хернер К. Настольная книга официанта.: Справочник. – Ростов-на-Дону: Издательство «Феникс», 2001. – 320 с. 2. Игнатович А.Н. Чайное действо. – М.: Русское феноменологическое общество, 1997. – 215 с. 3. Никуленкова Т.Т., Лавриненко Ю.И., Ястина Г.М. Проектирование предприятий общественного питания. – М: Издательство «Колос», 2002. – 472 с. 4. Обслуживание на предприятиях питания. Автор-составитель Л.А. Радченко. – Ростов -на-Дону: Издательство «Фенікс», 2001. – 384 с. 5. Официальный сайт «Клуба чайной культуры» (www.chadao.ru) 6. Пикалев А.В. Маевская А.П. Как увеличить доход ресторана, бара, кафе. – М.: Сов. спорт, 2001. – 168 с.
Дополнительная информация1677
Рік написання: 2006
Заказ Заказать Купить «Бенкет-чай»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Банкет-Чай
  • Банкет-Чай
  • Організація бенкет-чаю
  • Банкет-Кава
  • ОБСЛУГОВУВАННЯ ТОРЖЕСТВ
  • ОБСЛУГОВУВАННЯ ПРИЙОМІВ, БЕНКЕТ, КОКТЕЙЛЬ
Cгенерировано за 0.118714 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...