Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Історія розвитку ресторанного господарства в Україні» (ID:14535)

| Размер: 182 кб. | Объем: 30 стр. | Стоимость: 35 грн. | Добавлена: 17.03.2007 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 3 1. Історія виникнення та розвитку корчмів і трактирів 5 2. Iсторiя розвитку ресторанної справи в свiтi. Аналіз американського досвіду 9 3. Характерні риси розвитку ресторанного бізнесу в Україні 12 4. Історія окремих ресторанів в Україні (на прикладі мережі ресторанів «Два гуся») 19 5. Особливості святкового сервісу у вітчизняних ресторанах 20 Висновки 25 Список літератури 27 Додатки Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок літератури 1. Бутейкис Н.Г. Органнизация производства предприятий общественного питання. – М.: Наука, 1990. 2. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц.авторов и издателей «Тандем», 1998. 3. Карпова Г.А., Воронцова М.Г. Экономика современного туризма. – М.- СПб: «Герда», 1998. 4. Коршунов Николай Васильевич. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. школа, 1980. 5. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка, 1997. 6. Лесник А.Л., Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР «Товарищ», 2000. 7. Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания. – М.: РМАТ, 1997. 8. Новолодская С.Л. Ресторанное и гостиничное дело / Учеб.-метод. пособие. – Чита: ЗИП, 1998. 9. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор, 2001. 10. Соколова М.В. История туризма. – М.: Дело, 2002. 11. Трактирный промысел на Руси (очерки по истории трактирного промысла с начала его возникновения). – www.allcafe.info 12. Усов Владимир Васильевич. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. шк., 1990. 13. Энциклопедия туризма: Справочник /Авт-сост. И.В.Зорин, В.А.Квартальнов. – М.: Финансы и статистика, 2001.
Дополнительная информация1070
Рік написання: 2005
Заказ Заказать Купить «Історія розвитку ресторанного господарства в Україні»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Історія розвитку системи харчування
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення технології надання додаткових послуг і їх значення в роботі підприємств ресторанного господарства (на прикладі діючого підприємства)
  • Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства
  • Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Ресторанний бізнес в Україні
  • Ресторанний бізнес в Україні
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Cгенерировано за 0.118195 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...