Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства» (ID:20252)

| Размер: 67 кб. | Объем: 53 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2

Розділ 1. Теоретичні аспекти розвитку ресторанного господарства в нашій країні 5
1.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 5
1.2. Характерні риси розвитку ресторанної справи в Україні у ХХ столітті 10
1.3. Сучасні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні 14

Розділ 2. Практичний аналіз використання трудових ресурсів у ресторані «Верховина» 23
2.1. Місія та цілі досліджуваного ресторану 23
2.2. Аналіз трудових ресурсів підприємства 27
2.3. Характеристика управлінських відносин в ресторані 29
2.4. Характеристика зовнішнього середовища підприємства 30

Розділ 3. Вдосконалення управлінської діяльності в закладі ресторанного господарства 31
3.1. Вирішення недоліків торгового менеджменту та маркетингу підприємств ресторанного господарства 31
3.2. Можливі напрями вдосконалення аналізу виробництва та реалізації продукції 35
3.3. Запровадження перспективних адміністративних методів управління персоналом ресторану 36

Висновки 41

Література 44

Додатки 45

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. Бутейкис Н.Г. Органнизация производства предприятий общественного питання. – М.: Наука, 1990.
2. Гостинничный и туристический бизнесс: Учебное пособие. – М.: Асоц.авторов и издателей «Тандем», 1998.
3. Карпова Г.А., Воронцова М.Г. Экономика современного туризма. – М.- СПб: «Герда», 1998.
4. Коршунов Н.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. школа, 1980.
5. Кузнєцова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного гостподарства. – К.: Наукова думка, 1997.
6. Лесник А.Л., Чернышев А.В. Практика маркетинга в гостиничном и ресторанном бизнесе. – М.: АР «Товарищ», 2000.
7. Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания. – М.: РМАТ, 1997.
8. Новолодская С.Л. Ресторанное и гостиничное дело / Учеб.-метод. пособие. – Чита: ЗИП, 1998.
9. Сокол Т.Г. Організація туристичної діяльності в Україні: Навч.посібник. – К.: Рокор, 2001.
10. Соколова М.В. История туризма. – М.: Дело, 2002.
11. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. – М.: Высш. шк., 1990.
12. Энциклопедия туризма: Справочник /Авт-сост. И.В.Зорин, В.А.Квартальнов. – М.: Финансы и статистика, 2001.
13. Інтернет-сайт Державного комітету статистики України (http://www.ukrstat.gov.ua/).

Дополнительная информация2107
Заказ Заказать Купить «Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Інфраструктура готельного господарства
  • Вдосконалення організації робочих місць і технологічних ліній на підприємствах ресторанного господарства
  • ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЛІНІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Аналіз використання трудових ресурсів на підприємстві
  • Фінансові ресурси підриємств та їх формування і використання в умовах ринкових відносин
  • “Організація обслуговування туристів в готелі”
  • Ефективність праці працівників підприємств готельного господарства та шляхи її підвищення (на прикладі ГК)
  • Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства
  • Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві
  • Аналіз господарської діяльності
Cгенерировано за 0.120045 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...