|
звіт медсестри денного стаціонару
У нас Ви маєте можливість замовити матеріал за темою «звіт медсестри денного стаціонару», або знайти вже готові матеріали, які містять певну інформацію за даним запитом
-
Звіт з виробничої практики (у Центральній районній поліклініці ЦРП Деснянського району м. Києва)
ВСТУП 3 ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я 4 1. Мета, предмет і принципи діяльності закладу 4 2. Кількість та загальна характеристика населення на території обслуговування 5 3. Зовнішня взаємодія закладу 6 4. Організація управління поліклінікою 7 5. Укомплектованість фахівцями 10 5.1. Організація обслуговування терапевтичних хворих у поліклініці і в домашніх умовах 10 5.2. Організація надання невідкладної допомоги терапевтичним хворим 11 5.3. Організація роботи денного стаціонару та стаціонару в домашніх умовах 11 5.4. Розклад роботи лікарів 13 5.5. Навантаження лікарів на прийомах і на викликах 14 6. Організація діагностичного обстеження пацієнтів у поліклініці і в домашніх умовах (лабораторне, рентгенологічне, ендоскопічне. ультразвукове обстеження, функціональна діагностика) 15 7. Диспансерна робота дільничних лікарів-терапевтів 17 7.1. Організація госпіталізації хворих дільничними лікарями 17 7.2. Лікарська експертиза працездатності 17 7.3. Облік і вивчення захворюваності населення на дільницях 18 8. Основні показники терапевтичної служби згідно із звітом за рік 22 8.1. Дотримання дільничного принципу на амбулаторному прийомі і при відвідуванні хворих вдома 22 8.2. Диспансеризація пацієнтів з найбільш важливими формами захворювань 22 8.3. Динаміка захворюваності за звітний та попередні роки по основних нозологічних формах 22 9. Фінансування поліклініки 27 10. Охорона праці та техніка безпеки 29 11. Планування діяльності закладу 31 12. Мотивування діяльності персоналу 33 13. Контролювання виробничої діяльності 34 14. Координування виробничої діяльності 36 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 37 >>>>
-
Аналіз роботи з персоналом у приймальному відділенні стаціонару на конкретному прикладі
Вступ 2 1. Мета, предмет і принципи діяльності закладу 3 2. Укомплектованість фахівцями. Підбір та оцінка персоналу, його заохочення 4 3. Розклад роботи та прийому лікарів 7 4. Організація діагностичного обстеження пацієнтів у приймальному відділенні стаціонару 9 6. Оцінка матеріально-технічної бази відділення 14 Висновки 16 Додатки 18 Література 21 >>>>
-
Аналіз матеріально-технічної бази приймального відділення стаціонару на конкретному прикладі
Вступ 2 1. Мета, предмет і принципи діяльності закладу 3 2. Укомплектованість фахівцями 4 3. Розклад роботи та прийому лікарів 5 4. Організація діагностичного обстеження пацієнтів у приймальному відділенні стаціонару (лабораторне, рентгенологічне, ендоскопічне, ультразвукове обстеження, функціональна діагностика) 7 5. Дослідження приймальним відділенням динаміки захворюваності за звітний та попередні роки по основних нозологічних формах 9 6. Оцінка матеріально-технічної бази відділення 13 Висновки 15 Література 17 >>>>
-
Звіт про фінансові результати
Зміст АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК 3 ФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ 5 1. Баланс 5 2. Звіт про фінансові результати 6 3. Звіт про власний капітал 7 4. Звіт про рух грошових коштів 9 5. Ризик ліквідності (Таблиця строків активів та пасивів) 11 Додаткова інформація 14 РІЧНИЙ ФІНАНСОВИЙ ЗВІТ 19 >>>>
-
Професійна придатність у медицині
Вступ 3 1. Особливості медичної професії як професії типу «людина-людина» 4 2. Професійні якості, необхідні медичному працівнику 5 3. Професіограма медсестри 8 Висновок 11 Література 12 >>>>
-
Контрольна з технології виробництва послуг в охороні здоров’я
1. Організація роботи стаціонару 3 2. Організація протиепідемічних закладів 8 Література 16 >>>>
-
Фінансова звітність
ВСТУП 3 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ 4 2. БАЛАНС 8 3. ЗВІТ ПРО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ 15 4. ЗВІТ ПРО РУХ ГРОШОВИХ КОШТІВ 21 5. ЗВІТ ПРО ВЛАСНИЙ КАПІТАЛ 27 ВИСНОВОК 28 ЛІТЕРАТУРА 29 >>>>
-
Курсова робота з предмету “Фінанси підприємства”
Вступ. 3 1. Опис діючого підприємства “Альфа-К”. 7 2. Побудова Балансу на підставі бухгалтерських даних станом на 01 січня 2003 року. 7 3. Звіт про прибутки, Звіт про рух грошових коштів, Звіт про власний капітал. 10 3.1 Звіт про прибутки (Звіт про фінансові результати). 10 3.2 Звіт про рух грошових коштів 17 3.3 Звіт про власний капітал 24 4. Показники ефективності використання активів. Рентабельність власного капіталу. 29 4.1 Показники ефективності використання активів. 29 4.2 Рентабельність капіталу 30 5. Коефіцієнт ліквідності. Коефіцієнт ділової активності. Коефіцієнт платоспроможності. 30 5.1 Коефіцієнт ліквідності. 30 5.2 Коефіцієнт ділової активності. 31 5.3 Коефіцієнт платоспроможності 32 Висновок 34 ЛІТЕРАТУРА 36 >>>>
-
Поняття про танатологію, її завдання і значення
Зміст Вступ 3 1. Поняття про танатологію, її завдання і значення. 5 2. Вмирання і смерть, філософське, релігійне, медичне значення. 6 3. Особливості догляду за важкохворими та помираючими. 12 3.1. Вмирання в лікарні. Роль медсестри в догляді за помираючим 12 3.2. Психотерапія хворих у термінальній стадії 14 3.3. Поради соціальному працівнику, який доглядає за важко хворими 17 3.4. Паліативна допомога. Хоспіси 20 Висновок 31 Список використаних джерел 33 >>>>
-
Поняття про танатологію, її завдання і значення
Зміст Вступ 3 1. Поняття про танатологію, її завдання і значення. 5 2. Вмирання і смерть, філософське, релігійне, медичне значення. 6 3. Особливості догляду за важкохворими та помираючими. 12 3.1. Вмирання в лікарні. Роль медсестри в догляді за помираючим 12 3.2. Психотерапія хворих у термінальній стадії 14 3.3. Поради соціальному працівнику, який доглядає за важко хворими 17 3.4. Паліативна допомога. Хоспіси 20 Висновок 31 Список використаних джерел 33 >>>>
-
Фінансова звітність як джерело економічної інформації
Вступ 3 Розділ 1. Фінансова звітність як джерело економічної інформації 4 1.1. Характеристика фінансової звітності та загальні вимоги до інформаційного забезпечення економічних процесів. 4 1.2. Оцінка фінансової звітності як основа прийняття фінансових рішень. 15 Розділ 2. Аналіз фінансової звітності підприємства ВАТ „...” 20 2.1. Баланс підприємства 20 2.2. Звіт про фінансові результати 25 2.3. Звіт про рух грошових коштів 28 2.4. Звіт про власний капітал 32 Розділ 3. Вдосконалення складання, аналізу та використання фінансової звітності 35 3.1. Проведення аудиту фінансової звітності 35 3.2. Автоматизація інформаційних потоків на підприємстві 39 Висновок 42 Список літератури 43 ДОДАТОК А БАЛАНС 44 ДОДАТОК Б ЗВІТ ПРО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ 46 ДОДАТОК В ЗВІТ ПРО РУХ ГРОШОВИХ КОШТІВ 48 ДОДАТОК Г ЗВІТ ПРО ВЛАСНИЙ КАПІТАЛ 50 >>>>
-
Аналіз організаційно-методичної роботи хірургічного відділення стаціонару на конкретному прикладі
Вступ 2 1. Предмет діяльності ЦРЛ 3 2. Організація та методи управління, планування та контролю хірургічного відділення ЦРЛ 4 3. Характеристика населення, яке мешкає на території обслуговування відділення 9 4. Графік діяльності персоналу відділення 11 5. Хірургічна допомога населенню у ЦРЛ Голосіївського району 12 Висновки 14 Література 16 >>>>
-
Звіт з практики (Шахта)
1. Загальна характеристика об’єкта дослідження 3 2. Аналіз фінансової діяльності підприємства 5 3. Джерела фінансового забезпечення підприємства фінансовими ресурсами 15 4. Аналіз формування фінансових ресурсів шахти 19 5. Фінансова звітність підприємства 23 5.1. Баланс на 31 Грудня, 2002 р. 23 5.2. Звіт про фінансові результати за 2002 рік 25 5.3. Звіт про рух грошових коштів за 2002 рік 26 5.4. Звіт про власний капітал за 2002 рік 28 5.5. Звіт про випуск, реалізацію та обіг цінних паперів за 2002 рік 29 5.6. Примітки до фінансової звітності за 2002 рік 32 Додаток А. Агреговані звітні дані підприємства за 1999-2002 рр. 39 Додаток Б. Методика розрахунку показників фінансового стану підприємства 42 Показники фінансової стійкості підприємства і структури капіталу 42 Показники ліквідності та платоспроможності 43 Показники ділової активності 44 Показники рентабельності підприємства 45 >>>>
-
Аналіз лікувально-профілактичної роботі гінекологічного відділення стаціонару на конкретному прикладі
Вступ 2 1. Предмет діяльності Центральної районної лікарні Шевченківського району 3 2. Організація та методи управління, планування та контролю гінекологічного відділення закладу 4 3. Характеристика населення, яке мешкає на території обслуговування відділення 9 4. Графік діяльності персоналу відділення 11 5. Гінекологічна допомога населенню району 12 Висновки 14 Література 16 >>>>
-
Фінансова звітність та методика її складання
Вступ 3 1. Теоретичні основи побудови фінансової звітності 5 2. Організаційно-економічна характеристика підприємства 12 3. Порядок складання фінансової звітності на підприємстві 17 3.1. Основні вимоги до фінансової звітності, принципи складання 17 3.2. Методика та технічне заповнення форм звітності на підприємстві 24 3.2.1. Баланс 24 3.2.2. Звіт про фінансові результати 32 3.2.3. Звіт про рух грошових коштів 39 3.2.4. Звіт про власний капітал 45 3.2.5. Примітки до фінансової звітності 48 Висновки 52 Список використаної літератури та джерел 54 Додатки 56 >>>>
-
Облік у зарубіжних країнах
1. Особливості обліку гудвілу в різних країнах 3 2. Звіт про прибутки і збитки. Звіт про нерозподілений прибуток 10 Завдання 4/1 20 Завдання 5/1 21 Завдання 12/2 22 Література 24 >>>>
-
Характеристика діяльності комерційного банку АТ „...” (звіт з практики)
1. Загальна характеристика об’єкта дослідження 2 2. Основні показники діяльності банка 8 3. Перспективні напрямки розвитку взаємовідносин між банком та клієнтами 12 Література 16 Додаток А. Річний звіт АТ „” за 2002-2003 рр. 18 >>>>
-
Облік дебіторської заборгованості
План 1. Облік дебіторської заборгованості (рахунки до отримання) 3 2. Звіт про рух грошових коштів та Звіт про зміни у власному капіталі 7 Список використаної літератури 14 >>>>
-
Дефіцит бюджету, звіт про рух коштів
Вступ 3 1. Дефіцит бюджету, його граничний розмір, джерела покриття 3 2. Звіт про рух коштів 14 Висновок 17 Література 19 >>>>
-
Управління бізнесом фармакології
1. Найважливіші індикатори фінансового стану фармацевтичної організації 2 2. Методи прогнозування кризових явищ у фармацевтичних організаціях 4 3. Проблеми становлення обов язкового страхування в Україні 6 4. Показники діяльності лікаря стаціонару і поліклініки 8 5. Визначення потенційних партнерів у сегменті 10 6. Головні умови функціонування страхових компаній 12 7. Структура службових зв язків керівників закладів охорони здоров я 13 8. Особливості маркетингу у медицині та фармації 15 9. Методи діагностування кризового стану фармацевтичної організації 17 Литература 18 >>>>
-
Реальний і номінальний ВНП
1. Реальний і номінальний ВНП 3 Задача. 8 Список літератури 11 Комерційний банк "А" має такий спрощений балансовий звіт. Резервна норма 20%. Активи Зобов'язання і власний капітал 1 2 Резерви 22 Цінні папери 38 Позики 40 A) який максимальний розмір нових позик, що може надати цей банк? Покажіть в колонці (1), який вигляд буде мати балансовий звіт банку після надання цих додаткових кредитів. Б) Як зміниться пропозиція грошей? Поясніть. B) Який вигляд буде мати балансовий звіт банку після того, як чеки, виписані на всю суму нової позики, були оплачені. Покажіть цей новий балансовий звіт в колонці (2). Список літератури 11 >>>>
-
Звіт про виробництво в системі калькулювання за процесами
Вступ 3 Розділ І. Облік витрат за статтями калькуляцій 5 1.1. Характеристика статей калькулювання 5 1.2. Калькуляційна одиниця та об’єкт витрат 6 1.3. Зведений облік витрат і калькулювання собівартості 10 Розділ ІІ. Звіт про виробництво в системі калькулювання за процесами 14 2.1. Призначення звіту про виробництво 14 2.2. Структури звіту про виробництво 16 2.3. Характеристика розділів звіту про виробництво 17 2.4. Порядок заповнення звіту про виробництво 19 Розділ ІІІ. Звіт про виробництво в системі калькулювання за процесами підприємства ТОВ «Назва» 24 3.1. Організація обліку ТОВ «Назва» 24 3.2. Калькулювання на підприємстві ТОВ «Назва» 26 3.3. Звіт про виробництво в системі калькулювання за процесами на підприємстві ТОВ «Назва» 29 Висновки 34 Список використаної літератури 36 Додатки 39 >>>>
-
Звіт про виробництво в системі калькулювання за процесами
Вступ 3 Розділ І. Облік витрат за статтями калькуляцій 5 1.1. Характеристика статей калькулювання 5 1.2. Калькуляційна одиниця та об’єкт витрат 6 1.3. Зведений облік витрат і калькулювання собівартості 10 Розділ ІІ. Звіт про виробництво в системі калькулювання за процесами 14 2.1. Призначення звіту про виробництво 14 2.2. Структури звіту про виробництво 16 2.3. Характеристика розділів звіту про виробництво 17 2.4. Порядок заповнення звіту про виробництво 19 Розділ ІІІ. Звіт про виробництво в системі калькулювання за процесами підприємства ТОВ «Назва» 24 3.1. Організація обліку ТОВ «Назва» 24 3.2. Калькулювання на підприємстві ТОВ «Назва» 26 3.3. Звіт про виробництво в системі калькулювання за процесами на підприємстві ТОВ «Назва» 29 Висновки 33 Список використаної літератури 35 >>>>
-
Особливості розрахунку фінансових результатів діяльності підприємства за новими формати фінансової звітності
Робота насичена графічним матеріалом ВСТУП 3 1.Форма та структура фінансової звітності 5 1.1.Форми фінансових звітів 5 1.2. Структура фінансових звітів 7 1.2.1. Баланс 7 1.2.2. Звіт про фінансові результати 12 1.2.3. Звіт про рух грошових коштів 15 1.2.4. Звіт про власний капітал 16 1.3. Зв’язки між фінансовими звітами 17 2. Методи і технологія проведення фінансового аналізу звітів 18 2.1. Огляд звіту про фінансові результати 21 2.2. Читаємо баланс 22 2.3. Звіт про рух грошових коштів 23 3. Аналіз за допомогою фінансових коефіцієнтів 26 3.1. Коефіцієнти ліквідності 27 3.2. Коефіцієнти фінансової стабільності 32 3.3. Показники обороту активів 33 3.4. Показники прибутковості 34 3.5. Коефіцієнти прибутковості акцій 35 Висновки 37 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 39 Додаток 1 42 Додаток 2 43 Додаток 3 45 >>>>
-
Склад і призначення фінансової (бухгалтерської) звітності
Вступ 2 1. Склад і призначення фінансової (бухгалтерської) звітності. 4 2. Річна фінансова (бухгалтерська) звітність 2.1. Складання форми №1 "Баланс" 8 2.2. Складання форми №2"Звіт про фінансові результати" 9 2.3. Складання форми №3 "Звіт про рух грошових коштів" 12 2.4. Складання форми №4 "Звіт про власний капітал" 14 2.5. Примітки до фінансової (бухгалтерської) звітності. 16 3. Взаємозв’язок форми фінансової (бухгалтерської) звітності. 19 Висновок 25 Література 26 Додатки >>>>
-
Туризм, контрольна
1. Характеристика стану розвитку туризму в країнах Північної Америки 2 2. Особливості розвитку туризму в країнах Південної Африки 8 Задача. 12 Комерційний банк "А" має такий спрощений балансовий звіт. Резервна норма 20%. Активи 1 . 2 Зобов'язання і власний капітал 1 2 Резерви 22 Цінні папери 38 Позики 40 A) який максимальний розмір нових позик, що може надати цей банк? Покажіть в колонці (1), який вигляд буде мати балансовий звіт банку після надання цих додаткових кредитів. Б) Як зміниться пропозиція грошей? Поясніть. B) Який вигляд буде мати балансовий звіт банку після того, як чеки, виписані на всю суму нової позики, були оплачені. Покажіть цей новий балансовий звіт в колонці (2). Література 15 >>>>
-
УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТНОЮ ПОЛІТИКОЮ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1.ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ РЕАЛІЗАЦІЇ АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКИ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА 6 1.1 Товар і його властивості 6 1.2 Формування й управління асортиментом туристичного підприємства 18 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА "УКРТЕХТУР" 41 2.1. Загальна характеристика підприємства 41 2.2. Огляд ринку туристичних послуг 46 2.3. Дослідження маркетингового середовища 59 2.4. Аналіз асортименту підприємства 69 РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ АСОРТИМЕНТОМ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА 73 3.1. Перспективні напрямки функціонування асортименту підприємства "Укртехтур" з урахуванням особливостей цільових сегментів 73 3.2. План оптимізації асортименту підприємства "Укртехтур" 79 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 92 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 100 Додаток А. ФІНАНСОВИЙ ЗВІТ 103 Додаток Б. Звіт про фінансові результати 105 Додаток В. ФІНАНСОВИЙ ЗВІТ 106 Додаток Г. Звіт про фінансові результати 108 >>>>
-
Особливості обліку в різних країнах
План 1. Особливості обліку в різних країнах 3 2. Звіт про прибутки і збитки, Звіт про нерозподілений прибуток 14 Список використаної літератури 22 >>>>
-
Щука фарширована
Вступ 2 Розділ І. Технологічна частина 4 1.1. Товарознавство 4 1.2. Організація робочого місця 10 1.3. Обладнання підприємства громадського харчування 14 1.4. Охорона праці та техніка безпеки 17 Розділ II. Практична частина 21 2.1. Технологія приготування «щуки фаршированої» 21 2.2. Правила подачі та вимоги до якості 25 2.3. Технологічна картка порцій 27 2.4. Оформлення денного забірного листа 28 2.5. Оформлення накладної й розрахунок калькуляційної картки 29 Розділ III. Організація обслуговування 30 3.1. Характеристика 30 3.2. Організація обслуговування офіціантами 37 3.3. Організація сервірування столів 44 Висновок 50 Список використаних джерел 52 Додатки 54 >>>>
-
Звіт з виробничої практики + щоденник ( розробка комплексу стратегії розвитку бізнесу для ТОВ «D&V - інвест» на основі поведеного стратегічного аналізу)
ВСТУП 3 РОЗДІЛ І Організаційно-економічна характеристика підприємства 5 1.1. Організація підприємства 5 1.2. Економічні показники підприємства 10 РОЗДІЛ ІІ Звіт про виконану роботу 16 ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ 26 ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 27 ДОДАТКИ 29 >>>>
Дивитись наступні >>>
Cгенерировано за 0.079505 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|