Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Щука фарширована» (ID:21147)

| Размер: 56 кб. | Объем: 55 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 22.04.2008 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВступ 2

Розділ І. Технологічна частина 4
1.1. Товарознавство 4
1.2. Організація робочого місця 10
1.3. Обладнання підприємства громадського харчування 14
1.4. Охорона праці та техніка безпеки 17

Розділ II. Практична частина 21
2.1. Технологія приготування «щуки фаршированої» 21
2.2. Правила подачі та вимоги до якості 25
2.3. Технологічна картка порцій 27
2.4. Оформлення денного забірного листа 28
2.5. Оформлення накладної й розрахунок калькуляційної картки 29

Розділ III. Організація обслуговування 30
3.1. Характеристика 30
3.2. Організація обслуговування офіціантами 37
3.3. Організація сервірування столів 44

Висновок 50

Список використаних джерел 52

Додатки 54

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаних джерел

1. Азбука домашнього господарювання. / Е.О. Блажко, М.Й. Барановський, Д.М.Володарська та ін. Упоряд. Д.М. Володарська. – К.: Техніка, 1980. – 367 с.
2. Анфімова Н.К., Захарова Т.І. Кулінарія. – М.: Економіка, 1987. – 272 с.
3. Баранов В.С. Технология производства продуктов общественного питания. – М.: Экономика, 1982. – 399 с.
4. Барановський В.А. Официант-бармен. – Ростов н/Д.: Феникс, 2000. – 320 с.
5. Бриджит Джоунз. Приемы, торжества и банкеты. – Минск: Белфакеиздатгрупп, 1998. – 255 с.
6. Вищепан О.Г., Мельман М.Є., Швіліх В.Ц. Як консервувати овочі. – К.: Держсільгоспвидав УРСР, 1980. – 132 с.
7. Все об украинской кухне. / Сост. Д. Билык. – Донецк: ПКФ «БАО», 2000. – 352с.
8. Доцяк В.С. Українська кухня: Технологія приготування страв. – К.: Вища шк., 1995. – 550 с.
9. Замечательные уроки кулинарного искусства / Составитель Похлебкина А. – Донецк: ПКФ «БАО», 2000. – 224 с.
10. Золотая книга хорошего тона / Пер. с франц. Н.Ф. Васильковой. – Смоленск: Русич, 1999. – 368 с.
11. Кулинарные рыбные изделия // Рыбное хояйство. – 2001. – № 2. – С. 7 – 9.
12. Лавренова Г.В., Лавренов В.К., Лавренов Ю.В., Онипко В.Д. Специи и пряности. – Донецк: Стакер, 1999. – 368 с.
13. Николаева М.А. Товароведение потребительских товаров. Теоретические основы. – М., 2004. – 357 с.
14. Перспективные направления развития современной рыбообработки // Рыбное хозяйство. – 2000. – № 5. – С. 46 – 47.
15. Расширение ассортимента рыбной продукции // Рыбное хозяйство. – 2002. – №2. – С. 52 –53.
16. Рыбный комплекс Волго-Каспия: пути научно-технического прогресса. // Рыбное хозяйство. – 2000. – № 5. – С. 20 – 22.
17. Рынки рыбных товаров Калининградской области // Рыбное хозяйство. – 1999. – № 4. – С. 21 – 22.
18. Рынки рыбных товаров Севера и Северо-Запада России // Рыбное хозяйство. 2000. – № 2. – С. 14.
19. Рынок морепродуктов (Санкт-Петербург и Ленинградская область) // Рыбное хозяйство. – 2003. – № 3. – С. 26 – 27.
20. Семенкин В.Я., Тупикина Е.Н. Формирование и развитие рыночной инфраструктуры на Дальнем Востоке России. – Владивосток: Изд-во ДВ ГАУЭ, 1998. – С. 140 – 149.
21. Состояние российского внутреннего рынка рыбных товаров // Рыбное хозяйство. – 1998. – № 2. – С. 3 – 9.
22. Структура потребления рыбных товаров // Рыбное хозяйство. – 1999. – № 4. – С. 23 – 24.
23. ФАО: перспективы мирового производства рыбных продуктов в 2010 г. // Рыбное хозяйство. – 2000. – № 5. – С. 49.
Дополнительная информация3131
Заказ Заказать Купить «Щука фарширована»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Громадське харчування
Cгенерировано за 0.132012 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...