-
Роль та значення планування особистої роботи менеджера Зміст 1. Роль та значення планування особистої роботи менеджера 2 1.1. Принципи і правила планування часу менеджера 2 1.2. Система планування часу 6 1.3. Менеджмент за допомогою щ
Роль та значення планування особистої роботи менеджера
Зміст
1. Роль та значення планування особистої роботи менеджера 2
1.1. Принципи і правила планування часу менеджера 2
1.2. Система планування часу 6
1.3. Менеджмент за допомогою щоденника часу 8
2. Розпорядчі документи 10
Список літератури 22
-
Роль та значення планування особистої роботи менеджера Зміст 1. Роль та значення планування особистої роботи менеджера 2 1.1. Принципи і правила планування часу менеджера 2 1.2. Система планування часу 6 1.3. Менеджмент за допомогою щ
Роль та значення планування особистої роботи менеджера
Зміст
1. Роль та значення планування особистої роботи менеджера 2
1.1. Принципи і правила планування часу менеджера 2
1.2. Система планування часу 6
1.3. Менеджмент за допомогою щоденника часу 8
2. Розпорядчі документи 10
Список літератури 22
-
Система маркетингового планування на підприємстві
Вступ. 4
І розділ. Сутність планування. 9
1.1. Характеристика планування діяльності підприємства. 8
1.2. Планування ділових відносин та управлінське розуміння планування. 13
1.3. Необхідність та вигода від планування в мікроекономіці. 15
1.4. Особливості планування в економіці України. 18
1.5. Принципи та типи планування в організації. 19
1.6. С истема планів організації. 26
ІІ розділ. Рекламна стратегія у плануванні виробництва. 31
2.1. Цілі та види реклами. 31
2.2. Критерії оцінки реклами при плануванні. 40
2.3. Методи формування бюджету. 42
2.4. Стратегія реклами. 46
2.5. Фактори рекламного планування. 53
ІІІ розділ. План роботи маркетингового відділу фірми Seagram’s. 61
3.1. Маркетингові дослідження. 61
3.2. Реклама. 61
3.3. Mass Media. TV. 62
3.4. Press advertorials. 63
3.5. Аналіз ринку. 63
3.6. Аналіз товару. 64
3.7. Марчендайзінг. 65
3.8. Внутрішня реклама. 66
3.9. Зовнішня реклама. 67
3.10. Promotion. 67
Висновки та пропозиції 69
Список використаної літератури 72
Додатки 74
-
Система маркетингового планування на підприємстві
ЗМІСТ
Вступ. 4
І розділ. Сутність планування. 9
1.1. Характеристика планування діяльності підприємства. 8
1.2. Планування ділових відносин та управлінське розуміння планування. 13
1.3. Необхідність та вигода від планування в мікроекономіці. 15
1.4. Особливості планування в економіці України. 18
1.5. Принципи та типи планування в організації. 19
1.6. С истема планів організації. 26
ІІ розділ. Рекламна стратегія у плануванні виробництва. 31
2.1. Цілі та види реклами. 31
2.2. Критерії оцінки реклами при плануванні. 40
2.3. Методи формування бюджету. 42
2.4. Стратегія реклами. 46
2.5. Фактори рекламного планування. 53
ІІІ розділ. План роботи маркетингового відділу фірми Seagram’s. 61
3.1. Маркетингові дослідження. 61
3.2. Реклама. 61
3.3. Mass Media. TV. 62
3.4. Press advertorials. 63
3.5. Аналіз ринку. 63
3.6. Аналіз товару. 64
3.7. Марчендайзінг. 65
3.8. Внутрішня реклама. 66
3.9. Зовнішня реклама. 67
3.10. Promotion. 67
Висновки та пропозиції 69
Список використаної літератури 72
Додатки 74
-
Система маркетингового планування на підприємстві
Вступ. 4
І розділ. Сутність планування. 9
1.1. Характеристика планування діяльності підприємства. 8
1.2. Планування ділових відносин та управлінське розуміння планування. 13
1.3. Необхідність та вигода від планування в мікроекономіці. 15
1.4. Особливості планування в економіці України. 18
1.5. Принципи та типи планування в організації. 19
1.6. С истема планів організації. 26
ІІ розділ. Рекламна стратегія у плануванні виробництва. 31
2.1. Цілі та види реклами. 31
2.2. Критерії оцінки реклами при плануванні. 40
2.3. Методи формування бюджету. 42
2.4. Стратегія реклами. 46
2.5. Фактори рекламного планування. 53
ІІІ розділ. План роботи маркетингового відділу фірми Seagram’s. 61
3.1. Маркетингові дослідження. 61
3.2. Реклама. 61
3.3. Mass Media. TV. 62
3.4. Press advertorials. 63
3.5. Аналіз ринку. 63
3.6. Аналіз товару. 64
3.7. Марчендайзінг. 65
3.8. Внутрішня реклама. 66
3.9. Зовнішня реклама. 67
3.10. Promotion. 67
Висновки та пропозиції 69
Список використаної літератури 72
Додатки 74
-
Система планування сукупного попиту
ЗМІСТ
1. Система планування сукупного попиту 3
2. Складові ринкової ефективності 9
Список використаної літератури 14
-
Планування діяльності та система планів підприємства
Вступ 3
1. Сутність планування діяльності та система планів підприємства 4
2. План виробництва і реалізації продукції 7
3. Планування продуктивності праці 9
4. План по праці та заробітній платі 11
5. Матеріально-технічне забезпечення 12
6. Фінансове планування 13
Висновок 14
Література 16
-
Судова влада в Україні, поняття, система, порядок формування
План:
Вступ
1. Поняття та завдання судової влади України
2. Засади судочинства в Україні
3. Система судів загальної юрисдикції
4. Система судів спеціального призначення
Висновки
-
Оперативне планування його суть завдання і система
Вступ 3
1. Система оперативного планування 3
2. Систематизація принципів оперативного планування 8
Висновок 12
Список використаної літератури 14
-
СИСТЕМА ПЛАНІВ ПІДПРИЄМСТВА. ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ
Вступ 3
1. СИСТЕМА ПЛАНІВ ПІДПРИЄМСТВА 4
2. ПЛАН ВИРОБНИЦТВА Й РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 6
3. ПЛАНУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ПРАЦІ 9
4. ПЛАН ПО ПРАЦІ ТА ЗАРОБІТНІЙ ПЛАТІ 11
5. ПЛАНУВАННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА 12
6. ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 15
6.1. План прибутків і збитків 16
6.2. План (прогноз) руху коштів 17
6.3. Балансовий план (проект) 18
Висновок 22
Література 23
-
Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ 5
1.1. Інноваційний розвиток як пріоритет економічної політики 5
1.2. Стимулювання інноваційного розвитку України 10
1.3. Тенденції розвитку харчової промисловості в Україні 13
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СИСТЕМИ ПЛАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ПРИКЛАДІ ФГ “Назва” 19
2.1. Загальна характеристика підприємства 19
2.2. Практика інноваційної діяльності харчового підприємства 23
2.3. Ефективність інноваційної діяльності харчового підприємства 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ 28
3.1. Інноваційно-технологічні фактори підвищення урожайності та перспектива розвитку виробництва цукрових буряків у ФГ „Назва” 28
3.2. Інноваційно-технологічна модернізація як процес переходу до інноваційної моделі розвитку підприємств харчової промисловості 34
3.3. Інноваційна діяльність вітчизняних підприємств харчової промисловості як фактор забезпечення конкурентних переваг 37
ВИСНОВКИ 41
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 45-47