Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Загальна технологія харчових виробів» (ID:8388)

| Размер: 19 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 01.02.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Основи збалансованого харчування та шляхи його реалізації 2

2. Технологія житньо-пшеничних сортів хліба. Якісні показники хліба 10

Література 13
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
  • Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Керамічні матеріали та вироби з них. Основні характеристики. Застосування
  • Залізобетонні будівельні вироби
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування
  • Контрольна робота загальні технології
Cгенерировано за 0.684956 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів