Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Загальна технологія харчових виробів» (ID:8388)

| Размер: 19 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 01.02.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание1. Основи збалансованого харчування та шляхи його реалізації 2

2. Технологія житньо-пшеничних сортів хліба. Якісні показники хліба 10

Література 13
Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Асортимент і класифікація борошняних кулінарних виробів, що виготовляються мініпідприємством
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
  • Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів шляхом використання чорного харчового альбуміну
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Керамічні матеріали та вироби з них. Основні характеристики. Застосування
  • Залізобетонні будівельні вироби
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування
  • Контрольна робота загальні технології
Cгенерировано за 0.056105 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...