Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Поліхлоровані біфеніли в харчових продуктах і раціонах» (ID:8370)

| Размер: 20 кб. | Объем: 11 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 01.02.2007 | Код продавца: 3 |
Содержание
Вступ 3

1. Поліхлоровані біфеніли в харчових продуктах і раціонах 3

Висновки 9

Література 11

Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Теоретичні основи технології харчових виробництв
  • Контрольна робота з методів контролю харчових виробництв
  • Ергономічні властивості товарів
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Основи екології
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Будова грибної клітина.
  • Будова грибної клітина.
Cгенерировано за 0.109529 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...