Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Особливості технологічного процесу виробництва асортименту складних прохолодних напоїв» (ID:7414)

| Размер: 25 кб. | Объем: 20 стр. | Стоимость: бесплатно | Добавлена: 19.03.2002 | Код продавца: 1 |
Содержание
Вступ 3
1. Загальна характеристика асортименту складних прохолодних напоїв 5
2. Характеристика сировини, передумови, доцільність її використання 6
3. Технологія приготування та пропозиції стосовно форм оформлення і подавання складних прохолодних напоїв 8
4. Розробка асортименту складних прохолодних напоїв 13
4.1 Лимонади 13
4.2 Алкогольний медовий пунш 14
4.3 Малинова Содова (Raspberry Soda) 14
5. Розробка нормативно-технологічної документації на підставі існуючих рецептур і технологій 17
6. Розробка критеріїв проведення бракеражу 21
Висновки 22
Література 23

1. Є.С. Товстуха. Кришталева чара. К:Сільські вісті, 1994
2. З. Клиновецька. Страви й напитки на Україні. К:Час, 1991
3. Барменский архив. Сайт - http://www.barmen.hop.ru/kokteyli.html
4. А. Козлов. Приготовление напитков в домашних условиях. М:Бахус, 1999
5. В. Норкин. Все о безалкогольних напилках. Спб:РОНиТ, 1998
6. К.Л. Пароходько. Прохолоджувальні напої. Львів, 1990 р.

Просмотр
ПросмотрПросмотреть с сайта...
Скачивание
СкачатьСкачать работу в архиве..
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Особливості технологічного процесу виробництва асортименту складних прохолодних напоїв
  • Особливості технологічного процесу виробництва асортименту складних прохолодних напоїв
  • Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини
  • Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини
  • Особливості технологічного процесу виробництва асортименту змішаних алкогольних напоїв з використанням різних видів сировини
  • Характеристика технологічних властивостей свинини
  • Споживні властивості, асортимент та якість кисломолочних напоїв, які реалізуються в ПП торговий дім "Назва" (супермаркет)
  • Характеристика технологічних властивостей холодних страв та закусок
  • Удосконалення технологічного процесу виробництва універсальної продукції ресторанного господарства
  • Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини
Cгенерировано за 0.041449 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів