Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Економіка готельно-ресторан бізнесу контрольна робота» (ID:6387)

| Размер: 31 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 65 грн. | Добавлена: 03.08.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст
ТЕОРЕТИЧНЕ ЗАВДАННЯ 3
Методи складання планових калькуляцій собівартості і відпускної вартості додаткових послуг на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ 10
Визначити розмір зниження (підвищення) поточних витрат готелю в сумі і відсотках до суми доходів, відносну економію поточних витрат (перевитрат) у звітному році, якщо сума доходів від усіх видів діяльності за планом на рік 10600 тис. грн., фактичне виконання плану доходів - 11000 тис. грн. Фактичні загальні витрати склали 6000 тис. грн., а рівень витрат по плану – 58,4%.
ТЕСТОВЕ ЗАВДАННЯ 11
1. Коефіцієнт оборотності оборотних коштів ресторану характеризує:
1. обсяг оборотних коштів, авансованих в кожні 100 грн. запасів товарно-матеріальних цінностей за певний період часу
2. кількість оборотів середнього розміру оборотних коштів за певний період часу
3. тривалість одного обороту середнього розміру оборотних коштів в днях за певний період часу

2. Назвіть форми прямих інвестицій:
1. капітальні вкладення, приватизація державного майна
2. придбання цінних паперів і іноземної валюти з метою тривалого зберігання
3. придбання ліцензій, патентів, ноу-хау в області новітніх технологій

3. Виберіть найбільш ефективний інвестиційний проект за значенням індексу прибутковості (ІП):
1. ІП=1
2. IП<1
3. ІП>1

4. Що розуміється під поняттям "чистий прибуток" підприємств готельно-ресторанного бізнесу?
1. валовий прибуток без податкових та інших обов'язкових платежів, котрі сплачуються з прибутку
2. величина перевищення сукупного доходу підприємства над сукупними витратами
3. прибуток, що відповідає уявленням власника про мінімальний рівень рентабельності на вкладений капітал

5. Доход від володіння корпоративними правами готелю — це:
1. доход від продажу акцій підприємства
2. доход, отриманий підприємством у зв'язку з правом власності на частку (пай) в статутному фонді юридичної особи, створеної у вигляді об'єднання капіталів
3. доход від пайової участі в спільному підприємстві

6. Назвіть форми фінансових інвестицій готелю:
1. фінансування участі в розробці науково-технічних програм, придбання .ліцензій, патентів, ноу-хау, витрати на підготовку і перепідготовку кадрів
2. витрати на придбання цінних паперів інших підприємств
3. капітальні вкладення та приватизація державного майна

7. Про зниження платоспроможності готелю свідчить:
1. збільшення статутного фонду підприємства за рахунок відрахувань від прибутку
2. зменшення розміру нерозподіленого прибутку
3. зменшення загального коефіцієнту покриття

8. Який з видів прибутку характеризує його купівельну спроможність?
1. номінальний
2. економічний
3. реальний




9. При застосуванні відрядно-преміальної оплати праці робітників до якого виду витрат слід віднести витрати готельного підприємства на державне соціальне страхування?
1. частково до умовно-постійних, частково до умовно-змінних
2. до умовно-змінних
3. до умовно-постійних

10. Назвіть, які з форм регулювання оплати праці не є функцією державних органів:
1. визначення мінімального розміру заробітної плати
2. встановлення форм і систем оплати праці працівників підприємства
3. визначення механізму оподаткування особистих доходів громадян
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 14

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Економіка готельно-ресторан бізнесу контрольна робота»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • Економічна сутність та організаційні форми малих підприємств
  • Аналіз витрат робочого часу працівників підприємства готельного господарства
  • „Ліцензування туристичної діяльності та готельно-ресторанний бізнес”
  • Аналіз прямих витрат підприємства (матеріальних та на оплату праці)
  • Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі підприємства)
  • Контрольна з культури України
  • Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі
  • ОРГАНІЗАЦІЯ СТРАХУВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Cгенерировано за 0.118702 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів