|
-
Будова дріжджової клітини, форма, розмноження
ЗМІСТ
7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. Систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3
24. Вплив біологічних чинників зовнішнього середовища на мікроорганізми. Типи взаємовідносин мікроорганізмів. Антибіотики і фітонциди, їх використання 9
39. Патогенні мікроорганізми, їх властивості. Поняття про патогенність і вірулентність 14
Список літератури 17
-
Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.
ЗМІСТ
7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3
43. Поняття про колі-титр, колі-індекс і загальне мікробне число. Практичне значення цих показників при санітарно-мікробіологічній оцінці харчових продуктів 9
67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 12
Список літератури 16
-
Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика.
ЗМІСТ
7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3
43. Поняття про колі-титр, колі-індекс і загальне мікробне число. Практичне значення цих показників при санітарно-мікробіологічній оцінці харчових продуктів 9
67. Особиста гігієна робітників торгівельних підприємств. профілактичні медичні обстеження і санітарна документація 12
Список літератури 16
-
Клітина
1. Поняття клітини 3
2. Будова клітини 6
Список літератури 13
-
. БУДОВА КЛІТИНИ. БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА РОЛЬ ОРГАНЕЛ КЛІТИНИ
ЗМІСТ
1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3
20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8
22. Поняття про азотистий баланс 11
31. Активний центр ферментів 13
44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15
53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17
65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21
74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22
Література 24
-
. БУДОВА КЛІТИНИ. БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА РОЛЬ ОРГАНЕЛ КЛІТИНИ
ЗМІСТ
1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3
20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8
22. Поняття про азотистий баланс 11
31. Активний центр ферментів 13
44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15
53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17
65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21
74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22
Література 24
-
ДЕФІЦИТНІ В ХАРЧУВАННІ АМІНОКИСЛОТИ
ЗМІСТ
1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3
20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8
22. Поняття про азотистий баланс 11
31. Активний центр ферментів 13
44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15
53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17
65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21
74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22
Література 24
-
ДЕФІЦИТНІ В ХАРЧУВАННІ АМІНОКИСЛОТИ
ЗМІСТ
1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3
20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8
22. Поняття про азотистий баланс 11
31. Активний центр ферментів 13
44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15
53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17
65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21
74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22
Література 24
-
Контрольна робота біологія
1. Немембранні органели клітини, їх будова та функції 3
2. Загальна характеристика статтєвого розмноження. Сингамія, партеногенез, андрогенез, гіногенез и кон’югация - їх приклади і місце в природі і житті людини 5
3. Плацента і пуповина, їх роль в розвитку організму, використання у медицині та фармації 8
4. Визначення статі у людини. Основні теорії визначення статі 9
5. Загальна характеристика класу Сосальщики. Печінковий сосальщик і котяча двуустка як характерні представники класу. 13
6. Особливості хімічного складу клітки. Макро-, мікро- та ультрамікроелементи 14
Література 18
-
Мікробіологія
Тема 1
1. Облаштування мікробіологічної лабораторії. Організація робочого місця мікробіолога 3
2. Правила роботи та техніка безпеки в мікробіологічній лабораторії. 3
3. Будова оптичного мікроскопу. Методи мікроскопіювання. 6
4.Приготування препаратів живих клітин. 8
5. Характеристика поживних середовищ. Принципи складання поживних середовищ та способи стерилізації 8
6. Поняття про чисту і накопичувальну культуру. Методи виділення чистих культур - мікроорганізмів 10
7. Методи посіву мікроорганізмів на щільні і рідкі поживні середовища. 12
8. Морфологічні та культуральні ознаки дріжджів. 13
9. Вікові особливості дріжджів. 14
10. Морфологічні та культуральні ознаки міцеліальних грибів. 14
11.Будова міцелію. Характеристика способів розмноження 15
12. Практичне значення дріжджів та міцеліальних грибів. 15
Тема 2
1. Правила роботи з культурами мікроорганізмів. 16
2. Класифікація бактерій за морфологічними ознаками: кулясті, паличкоподібні, звивисті. 17
3. Приготування препаратів фіксованих клітин. 20
4. Будова бактеріальної клітини. 20
5. Забарвлення бактерій за Грамом. 21
6. Культуральні ознаки бактерій. 22
Список використаних джерел: 22
Cгенерировано за 0.113674 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|