1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3
20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8
22. Поняття про азотистий баланс 11
31. Активний центр ферментів 13
44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15
53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17
65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21
74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22
Література 24
1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3
20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8
22. Поняття про азотистий баланс 11
31. Активний центр ферментів 13
44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15
53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17
65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21
74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22
Література 24
1. Будова клітини. Будова та біологічна роль органел клітини 3
20. Дефіцитні в харчуванні амінокислоти. Фактори, що призводять до їх руйнування у процесі технологічної обробки і зберігання продуктів 8
22. Поняття про азотистий баланс 11
31. Активний центр ферментів 13
44. Використання вуглеводів в харчовій промисловості 15
53. Загальна характеристика і класифікація ліпідів 17
65. Фактори, які впливають на всмоктування холестерину 21
74. Регуляція обміну ліпідів, вплив складу їжі на напрям перетворення ліпідів 22
Література 24
Вступ 2
1. Дослідження пошкоджень клітини 4
1.1. Етіологія і патогенез 4
1.2. Визначення патологічних відхилень 8
1.3. Медико-соціальне значення пошкодження клітини 10
2. Організація надання допомоги населенню для діагностики, лікування та профілактики пошкоджень клітини 12
2.1. Основні принципи допомоги 12
2.2. Структура, завдання та функції ЛПЗ в допомозі населенню при виявленні, діагностиці, лікуванні та профілактиці пошкоджень клітин 13
3. Проект «Дитяча лікарня майбутнього» з лікування пошкоджень клітини 15
Висновки 18
Список використаних джерел 21
1. Правила роботи з культурами мікроорганізмів 3
2. Класифікація бактерій за морфологічними ознаками: кулясті, паличкоподібні, звивисті 4
3. Приготування препаратів фіксованих клітин 7
4. Будова бактеріальної клітини 9
5. Забарвлення бактерій за Грамом 12
6. Культуральні ознаки бактерій 13
Список літератури 16
10. Сучасні уявлення про структуру білків 3
12. Класифікація білків 5
21. Денатурація та дегідратація білків. Використання цих явищ у технології приготування їжі і виробництва продовольчих товарів 6
40. Хімічна будова і біологічна роль полісахаридів 8
45. Обмін вуглеводів. Перетравлення у шлунково-кишковому тракті 14
54. Нейтральні жири і вільні жирні кислоти, їх біологічна роль 17
63. Фактори емульгування ліпідів в організмі людини, біологічна роль цього процесу 19
72. Біосинтез жирів 20
Література 26
10. Сучасні уявлення про структуру білків 3
12. Класифікація білків 5
21. Денатурація та дегідратація білків. Використання цих явищ у технології приготування їжі і виробництва продовольчих товарів 6
40. Хімічна будова і біологічна роль полісахаридів 8
45. Обмін вуглеводів. Перетравлення у шлунково-кишковому тракті 14
54. Нейтральні жири і вільні жирні кислоти, їх біологічна роль 17
63. Фактори емульгування ліпідів в організмі людини, біологічна роль цього процесу 19
72. Біосинтез жирів 20
Література 26
7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. Систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3
24. Вплив біологічних чинників зовнішнього середовища на мікроорганізми. Типи взаємовідносин мікроорганізмів. Антибіотики і фітонциди, їх використання 9
39. Патогенні мікроорганізми, їх властивості. Поняття про патогенність і вірулентність 14
Список літератури 17
7. Будова дріжджової клітини, форма, розмноження. Систематика. Користь та шкода, яку завдають дріжджі промисловості 3
24. Вплив біологічних чинників зовнішнього середовища на мікроорганізми. Типи взаємовідносин мікроорганізмів. Антибіотики і фітонциди, їх використання 9
39. Патогенні мікроорганізми, їх властивості. Поняття про патогенність і вірулентність 14
Список літератури 17
Cгенерировано за 0.119713 секунд
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт,
або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.