|
-
Вимоги до інформаційного забезпечення діяльності менеджера. Збереження інформації на машинних носіях. База даних як інформаційна модель предметної області
Зміст
1 Вимоги до інформаційного забезпечення діяльності менеджера. Збереження інформації на машинних носіях. База даних як інформаційна модель предметної області 3
2 Автоматизація роботи в MS Excel 10
Використана література 13
-
"Створення інформаційної системи з обліку коштів і розрахункових операцій"
ЗМІСТ
ВСТУП 4
1. ОПИС ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ПРЕДМЕТНОЇ ОБЛАСТІ, ЩО ІСНУЄ 5
1.1. Облік операції на рахунках у банку 5
1.2. Облік касових операцій 7
1.3. Облік розрахунків із підзвітними особами 8
1.4. Облік розрахункових операцій 9
1.5. Облік кредитів банку 12
2. ОПИС ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ
ПРЕДМЕТНОЇ ОБЛАСТІ ЩО СТВОРЮЄТЬСЯ 13
2.1. Інформаційна модель задачі обліку видачі матеріальних цінностей зі складу 15
3. СКЛАД ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 16
3.1. Перелік масивів 17
4. ОРГАНІЗАЦІЯ ЗБОРУ ТА ПЕРЕДАЧІ ІНФОРМАЦІЇ 22
Перелік джерел та носіїв інформації 23
5. ПОБУДОВА СИСТЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ ТА КОДУВАННЯ 24
6. ПЕРЕЛІК ВХІДНИХ ДАНИХ 27
6.1. Перелік та опис вхідних повідомлень 28
6.2. Словник атрибутів 29
7. ПЕРЕЛІК ВИХІДНИХ ДАНИХ 30
7.1. Перелік та опис вихідних повідомлень. 30
7.2. Словник атрибутів 30
8. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ОПИС ПОЗАМАШИННОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БАЗИ 32
ВИСНОВОК 33
ЛІТЕРАТУРА 34
-
"Створення інформаційної системи по обліку наявності та руху готової продукції на складі"
ЗMICT
ВСТУП 5
1. ОПИС ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ПРЕДМЕТНОЇ ОБЛАСТІ, ЩО ІСНУЄ 7
2. ОПИС ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ПРЕДМЕТНОЇ ОБЛАСТІ ЩО СТВОРЮЄТЬСЯ 9
3. СКЛАД ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 10
4. ОРГАНІЗАЦІЯ ЗБОРУ ТА ПЕРЕДАЧІ ІНФОРМАЦІЇ 16
5. ПОБУДОВА СИСТЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ ТА КОДУВАННЯ 19
6. ПЕРЕЛІК ВХІДНИХ ДАНИХ 23
7. ПЕРЕЛІК ВИХІДНИХ ДАНИХ 24
8. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ОПИС ПОЗАМАШИННОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БАЗИ 26
ВИСНОВОК 27
ЛІТЕРАТУРА 28
-
Автоматизована система обліку кадрів підприємства
ВСТУП. 3
1. ДОСЛІДЖЕННЯ ПРЕДМЕТНОЇ ОБЛАСТІ ТА ОБГРУНТУВАННЯ ЗАПРОПОНОВАНИХ ПРОЕКТНИХ РІШЕНЬ. 5
1.1. Характеристика предметної області. 5
1.2. Аналіз існуючих варіантів розв’язання досліджуваної задачі. 11
1.3. Обгрунтування запропонованих проектних рішень. 14
2. ПОСТАНОВКА ЗАДАЧІ ТА АЛГОРИТМ ЇЇ РОЗВ’ЯЗАННЯ. 18
2.1. Постановка задачі. 18
2.1.1. Характеристика задачі. 19
2.1.2. Вихідна інформація. 23
2.1.3. Вхідна інформація. 27
2.2. Алгоритм розв’язання задачі. 31
2.2.1. Інформація, що використовується. 31
2.2.2. Результати розв’язання. 33
2.2.3. Математичний опис. 36
2.2.4. Алгоритм розв’язання. 44
3. ОРГАНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО, ОРГАНІЗАЦІЙНОГО, ПРОГРАМНОГО, ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ. 46
3.1. Інформаційне забезпечення. 46
3.1.1. Загальна характеристика інформаційного забезпечення. 46
3.1.2. Опис організації збору та передачі інформації на обробку. 49
3.1.3. Побудова системи класифікації та кодування. 51
3.1.4. Форми первинних документів, машинограм та відеокадрів. 56
3.1.5. Структура інформаційних масивів. 57
3.1.6. Обгрунтування вибору машинних носіїв та розрахунок їх необхідної кількості або ємності. 76
3.2. Організаційне забезпечення. 79
3.2.1. Загальна характеристика організаційного забезпечення. 79
3.2.2. Технологічний процес. 80
3.2.3. Керівництво користувача. 81
3.3. Технічне забезпечення. 90
3.4. Програмне забезпечення. 94
3.4.1. Загальна характеристика програмного забезпечення задачі. 94
ВИСНОВОК. 98
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ. 100
-
Автоматизована система обліку кадрів підприємства
ВСТУП. 3
1. ДОСЛІДЖЕННЯ ПРЕДМЕТНОЇ ОБЛАСТІ ТА ОБГРУНТУВАННЯ ЗАПРОПОНОВАНИХ ПРОЕКТНИХ РІШЕНЬ. 5
1.1. Характеристика предметної області. 5
1.2. Аналіз існуючих варіантів розв’язання досліджуваної задачі. 11
1.3. Обгрунтування запропонованих проектних рішень. 14
2. ПОСТАНОВКА ЗАДАЧІ ТА АЛГОРИТМ ЇЇ РОЗВ’ЯЗАННЯ. 18
2.1. Постановка задачі. 18
2.1.1. Характеристика задачі. 19
2.1.2. Вихідна інформація. 23
2.1.3. Вхідна інформація. 27
2.2. Алгоритм розв’язання задачі. 31
2.2.1. Інформація, що використовується. 31
2.2.2. Результати розв’язання. 33
2.2.3. Математичний опис. 36
2.2.4. Алгоритм розв’язання. 44
3. ОРГАНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО, ОРГАНІЗАЦІЙНОГО, ПРОГРАМНОГО, ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ. 46
3.1. Інформаційне забезпечення. 46
3.1.1. Загальна характеристика інформаційного забезпечення. 46
3.1.2. Опис організації збору та передачі інформації на обробку. 49
3.1.3. Побудова системи класифікації та кодування. 51
3.1.4. Форми первинних документів, машинограм та відеокадрів. 56
3.1.5. Структура інформаційних масивів. 57
3.1.6. Обгрунтування вибору машинних носіїв та розрахунок їх необхідної кількості або ємності. 76
3.2. Організаційне забезпечення. 79
3.2.1. Загальна характеристика організаційного забезпечення. 79
3.2.2. Технологічний процес. 80
3.2.3. Керівництво користувача. 81
3.3. Технічне забезпечення. 90
3.4. Програмне забезпечення. 94
3.4.1. Загальна характеристика програмного забезпечення задачі. 94
ВИСНОВОК. 98
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ. 100
-
Модель предметної області
Зміст
1 Модель предметної області 3
2 Поняття про SQL. Переваги SQL 7
3 Семантичний підхід до побудови моделі предметної області. Типи відношень 8
Використана література 11
-
Модель предметної області
Зміст
1 Модель предметної області 3
2 Поняття про SQL. Переваги SQL 7
3 Семантичний підхід до побудови моделі предметної області. Типи відношень 8
Використана література 11
-
Розробка бази даних для автоматизованого вирішення комплексу функціональних задач «Облік операцій по касі»
Завдання 2
Зміст 3
Вступ 4
Розділ 1 6
Дослідження предметної області 6
1.1. Опис організаційно-економічної сутності предметної області 6
1.2. Опис системи вхідної, нормативно-довідкової, допоміжної та вихідної інформації 7
Розділ 2 9
Створення проекту бази даних 9
2.1. Створення та опис інфологічної моделі бази даних, визначення функціональних залежностей, визначення складу реквізитів інформаційної бази, опис процедури нормалізації 9
2.2. Побудова та опис діаграми «сутність – зв’язок» 14
РОЗДІЛ 3 16
Реалізація проекту бази даних 16
3.1. Розробка структури бази даних на ЕОМ 16
3.2. Розробка засобів інтерфейсу користувача та обробки даних на ЕОМ 19
3.3. Підготовка даних контрольного прикладу та його виконання 20
Висновки 21
Список використаної літератури 23
Додатки 24
-
Розробка бази даних для автоматизованого вирішення комплексу функціональних задач «Облік операцій по касі»
Завдання 2
Зміст 3
Вступ 4
Розділ 1 6
Дослідження предметної області 6
1.1. Опис організаційно-економічної сутності предметної області 6
1.2. Опис системи вхідної, нормативно-довідкової, допоміжної та вихідної інформації 7
Розділ 2 9
Створення проекту бази даних 9
2.1. Створення та опис інфологічної моделі бази даних, визначення функціональних залежностей, визначення складу реквізитів інформаційної бази, опис процедури нормалізації 9
2.2. Побудова та опис діаграми «сутність – зв’язок» 14
РОЗДІЛ 3 16
Реалізація проекту бази даних 16
3.1. Розробка структури бази даних на ЕОМ 16
3.2. Розробка засобів інтерфейсу користувача та обробки даних на ЕОМ 19
3.3. Підготовка даних контрольного прикладу та його виконання 20
Висновки 21
Список використаної літератури 23
Додатки 24
-
Удосконалення управління інформаційним забезпеченням готельного комплексу
Вступ 3
1. Теоретико-методологічні засади побудови системи інформаційного забезпечення управління діяльністю підприємств готельного господарства 5
1.1. Сутність системи інформаційного забезпечення управління діяльністю підприємства 5
1.2. Облік як інформаційна база управління основною діяльністю готелю 10
2. Аналіз сучасного стану управління інформаційним забезпеченням готельного комплексу „...” 18
2.1. Загальна характеристика готельного комплексу 18
2.2. Аналіз фінансової звітності підприємства як основа інформаційного забезпечення управління готельним комплексом 20
2.3. Інформаційне забезпечення та управління фінансовими результатами готельного комплексу 26
3. Удосконалення управління інформаційним забезпеченням готельного комплексу 34
3.1. Автоматизація обліково-аналітичних робіт в управлінні діяльності підприємства 34
3.2. Впровадження автоматизованих системи інформаційного забезпечення управління фінансовою діяльністю підприємства 37
Висновки 43
Література 46
Додаток А. Баланс (ф.1) та Звіт про фінансові результати (ф.2) готелю за 2004 рік 48
Додаток Б. Показники ліквідності, платоспроможності, ділової активності і рентабельності готельного комплексу в 2002-2004 рр. 51
Додаток В. Основні характеристики управлінського обліку 52
Додаток Г. Методика визначення фінансових результатів 53
Додаток Д. Організаційно-інформаційна модель аналізу фінансових результатів діяльності підприємства 54
Cгенерировано за 0.131421 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|