Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Контрольна робота з економіки в готельно-ресторанному бізнесі» (ID:5867)

| Размер: 26 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 25.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВАРІАНТ 20 ТЕОРЕТИЧНЕ ЗАВДАННЯ
Характеристика матеріально-технічної бази та вартісна оцінка основних фондів в підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ
Виручка готелю від реалізації послуг проживання у звітному році становила 9116 тис.грн. і збільшилася в порівнянні з минулим роком на 1728 тис.грн., надано послуг: в минулому році - 24042 л-діб, в звітному - 16163 л-діб. Основний обслуговуючий персонал готелю зменшився на 5 осіб і становив 240 осіб. Розрахувати вплив зміни чисельності працівників, обсягу наданих послуг і середньої ціни за послугу на зміну продуктивності праці (середньої річної виробки в розрахунку на одного працівника обслуговуючого персоналу готелю).
ТЕСТОВЕ ЗАВДАНН
1. Компенсаційними доплатами до тарифних ставок і посадових окладів в готельних підприємствах, які приймають іноземних туристів, є:
2. Премії по результатах роботи за рік відносяться до:
3. Яке із вказаних явищ не може бути наслідком зниження споживчого попиту
на послуги:
4. За яких умов збільшення обсягів діяльності підприємства досягається
переважно за рахунок підвищення продуктивності праці працівників (ІД-
індекс доходу; ІФОП - індекс фонду оплати праці; 14 - індекс чисельності
працівників)?
5. Попит на які продовольчі товари е найбільш еластичним по ціні:
6. Назвіть власне джерело коштів для формування інвестиційних ресурсів
готельного підприємства:
7. Назвіть фактор, який не впливає на суму доходів по депозитних вкладах:
8. Про зниження платоспроможності готельного підприємства свідчить:
9. Що розуміється під поняттям "чистий прибуток" підприємства громадського
харчування?
10. До складу оборотних коштів готельного підприємства включаються:
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Контрольна робота з економіки в готельно-ресторанному бізнесі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі
  • ОРГАНІЗАЦІЯ СТРАХУВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ТУРИСТИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
  • Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення
  • Рекламно-інформаційні технології
  • Аналіз витрат робочого часу працівників підприємства готельного господарства
  • Теоретичні аспекти управління інвестиційною діяльністю в готельно-ресторанному бізнесі
  • Франчайзинг у ресторанному бізнесі
  • Націнки в ресторанному господарстві їх суть та розрахунки
  • Специфіка організації обслуговування паломницьких і релігійних туристів в готельно-ресторанному бізнесі
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
Cгенерировано за 0.115461 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...