Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Контрольна робота з економіки в готельно-ресторанному бізнесі» (ID:5867)

| Размер: 26 кб. | Объем: 14 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 25.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВАРІАНТ 20 ТЕОРЕТИЧНЕ ЗАВДАННЯ
Характеристика матеріально-технічної бази та вартісна оцінка основних фондів в підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ
Виручка готелю від реалізації послуг проживання у звітному році становила 9116 тис.грн. і збільшилася в порівнянні з минулим роком на 1728 тис.грн., надано послуг: в минулому році - 24042 л-діб, в звітному - 16163 л-діб. Основний обслуговуючий персонал готелю зменшився на 5 осіб і становив 240 осіб. Розрахувати вплив зміни чисельності працівників, обсягу наданих послуг і середньої ціни за послугу на зміну продуктивності праці (середньої річної виробки в розрахунку на одного працівника обслуговуючого персоналу готелю).
ТЕСТОВЕ ЗАВДАНН
1. Компенсаційними доплатами до тарифних ставок і посадових окладів в готельних підприємствах, які приймають іноземних туристів, є:
2. Премії по результатах роботи за рік відносяться до:
3. Яке із вказаних явищ не може бути наслідком зниження споживчого попиту
на послуги:
4. За яких умов збільшення обсягів діяльності підприємства досягається
переважно за рахунок підвищення продуктивності праці працівників (ІД-
індекс доходу; ІФОП - індекс фонду оплати праці; 14 - індекс чисельності
працівників)?
5. Попит на які продовольчі товари е найбільш еластичним по ціні:
6. Назвіть власне джерело коштів для формування інвестиційних ресурсів
готельного підприємства:
7. Назвіть фактор, який не впливає на суму доходів по депозитних вкладах:
8. Про зниження платоспроможності готельного підприємства свідчить:
9. Що розуміється під поняттям "чистий прибуток" підприємства громадського
харчування?
10. До складу оборотних коштів готельного підприємства включаються:
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Контрольна робота з економіки в готельно-ресторанному бізнесі»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі
  • ОРГАНІЗАЦІЯ СТРАХУВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ТА КОНТРОЛЬ ТУРИСТИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
  • Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення
  • Рекламно-інформаційні технології
  • Аналіз витрат робочого часу працівників підприємства готельного господарства
  • Теоретичні аспекти управління інвестиційною діяльністю в готельно-ресторанному бізнесі
  • Франчайзинг у ресторанному бізнесі
  • Націнки в ресторанному господарстві їх суть та розрахунки
  • Специфіка організації обслуговування паломницьких і релігійних туристів в готельно-ресторанному бізнесі
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
Cгенерировано за 0.115981 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів