Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Технологія виробництва риби» (ID:5225)

| Размер: 15 кб. | Объем: 9 стр. | Стоимость: 25 грн. | Добавлена: 05.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст

1.Обгрунтувати вплив фізико-хімічних змін, які відбуваються при смаженні риби, на якість готових страв 3
2.Управління процесом розморожування осетрини, яка надійшла цілком и філе. Розрахувати кількість риби масою брутто(кг),яку треба обробити для приготування 30п. страви "Минтай, смажений в тісті", коли минтай надійшов у вигляді н/ф "Спинка минтаю" 6
3. Розробити технологічну карту на страву "Мойва смажена цілком" 8
Література 9

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Технологія виробництва риби»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Технологія галузі(Варіант 4)
  • Аналіз асортименту риби та рибних товарів в Україні
  • Основні технологічні операції виробництва тихих вин
  • Основні технологічні операції виробництва тихих вин
  • Громадське харчування
  • Технологія виробництва борошна
  • Риба і рибопродукти
  • Система технологій
  • Технологія виробництва макаронних виробів у міні підприємствах
  • Риба, напівфабрикати і вироби з неї
  • Видовий склад риб. Види промислового значення
Cгенерировано за 0.129739 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...