Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Націнки в ресторанному господарстві їх суть та розрахунки» (ID:5222)

| Размер: 79 кб. | Объем: 50 стр. | Стоимость: 85 грн. | Добавлена: 05.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст
1. Вступ 3
2.Теоретичні аспекти управління собівартості та цінами в ресторанному бізнесі 5
2.1. Сутність собівартості продукції як основи формування ціни 5
2.2. Механізм ціноутворення в ресторанному бізнесі 9
2.3. Залежність ресторанної націнки від класу ресторану 16
2.4. Ресторанна націнка в київських закладах 19
2.5. Роль ресторанної націнки в функціонуванні закладу 20
2.6. Планування меню в ресторані 34
2.7.Висновки по роботі 40
3. Мережі для відвідувачів: особливості мережних ресторанів 43
Список літератури 48

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Націнки в ресторанному господарстві їх суть та розрахунки»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Ефективність рекламної компанії ресторану
  • Організація управлінської праці та основні напрямки її вдосконалення
  • Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства
  • Удосконалення організації виробництва у ресторані
  • Контроль та управління якістю продукції
  • Контрольна робота з логістики в туризмі
  • Менеджмент в рестораному господарстві
  • Організація послуг харчування
  • Контрольна робота організація послуг харчування
  • Методи керівництва персоналом у ресторанному комплексі
Cгенерировано за 0.138948 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів