Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Націнки в ресторанному господарстві їх суть та розрахунки» (ID:5222)

| Размер: 79 кб. | Объем: 50 стр. | Стоимость: 85 грн. | Добавлена: 05.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст
1. Вступ 3
2.Теоретичні аспекти управління собівартості та цінами в ресторанному бізнесі 5
2.1. Сутність собівартості продукції як основи формування ціни 5
2.2. Механізм ціноутворення в ресторанному бізнесі 9
2.3. Залежність ресторанної націнки від класу ресторану 16
2.4. Ресторанна націнка в київських закладах 19
2.5. Роль ресторанної націнки в функціонуванні закладу 20
2.6. Планування меню в ресторані 34
2.7.Висновки по роботі 40
3. Мережі для відвідувачів: особливості мережних ресторанів 43
Список літератури 48

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Націнки в ресторанному господарстві їх суть та розрахунки»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Ефективність рекламної компанії ресторану
  • Організація управлінської праці та основні напрямки її вдосконалення
  • Вдосконалення роботи складського господарства підприємств ресторанного господарства
  • Удосконалення організації виробництва у ресторані
  • Контроль та управління якістю продукції
  • Контрольна робота з логістики в туризмі
  • Менеджмент в рестораному господарстві
  • Організація послуг харчування
  • Контрольна робота організація послуг харчування
  • Методи керівництва персоналом у ресторанному комплексі
Cгенерировано за 0.134943 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...