|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
|
|
-
Планування собівартості продукції
Вступ 3
1 Теоретичний розділ 6
1.1 Огляд нормативно-методичної літератури щодо планування собівартості продукції 6
1.2 Коротка характеристика підприємства, умов виробництва 11
2 Розрахунково-аналітична частина 18
2.1 Рівень і аналіз собівартості продукції 18
2.2 Аналіз кошторису витрат на виробництво 22
2.3 Заходи щодо зниження собівартості продукції 26
2.4 Планування собівартості продукції 27
2.5 Планування кошторису витрат на виробництво 40
Висновки 44
Література 48
Додатки 49
-
Планування собівартості продукції на підприємстві
Вступ 3
1. Вплив фінансових ресурсів підприємств на собівартість продукції 6
2. Планування собівартості продукції на підприємстві 12
2.1 Коротка характеристика підприємства, умов виробництва 12
2.2. Рівень і аналіз собівартості продукції 17
2.3 Аналіз кошторису витрат на виробництво 21
3 Заходи щодо зниження собівартості продукції 26
3.1. Планування заходів щодо зниження собівартості продукції 26
3.2 Планування кошторису витрат на виробництво 40
Висновки 43
Література 47
-
Планування собівартості продукції на підприємстві
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти планування собівартості продукції 7
1.1. Показники собівартості продукції 7
1.2. Стратегічний аналіз при плануванні собівартості продукції 11
1.3. Оперативний аналіз під час планування собівартості продукції 17
1.4. Планування собівартості продукції 20
Розділ 2. Планування собівартості продукції на підприємстві ТОВ "Делікат" 30
2.1. Мета і завдання розробки плану собівартості продукції 30
2.2. Планування матеріальних та енергетичних витрат підприємства 31
2.3. Планування витрат на оплату праці в ТОВ "Делікат" 35
2.4. Складання планової калькуляції 36
Висновки 42
Список використаної літератури 45
-
Планування собівартості продукції
1 Вступ. 3
2 Аналітична частина 6
2.1 Коротка характеристика підприємства, умов виробництва. 6
2.2 Рівень і аналіз собівартості 11
2.3. Аналіз кошторису витрат на виробництво 15
3. Проектна частина 22
3.1. Заходи щодо зниження собівартості продукції 22
3.2 Планування собівартості продукції 23
Висновки 25
Література 27
-
Планування собівартості продукції підприємства
Вступ 4
1. Теоретичні засади планування собівартості продукції підприємства 6
1.1 Зміст, завдання та значення планування собівартості продукції 6
1.2 Планування собівартості продукції в умовах ринкових відносин 11
1.3 Інформаційно-правове забезпечення процесу планування собівартості продукції 15
2. Планування собівартості продукції на ВАТ “Луганський тепловозобудівний завод” 19
2.1 Фінансово - економічна характеристика ВАТ “Луганський тепловозобудівний завод" 19
2.2 Аналіз собівартості продукції підприємства за економічними елементами і статтями витрат 22
2.3 Особливості планування собівартості продукції на ВАТ “Чернгівавтодеталь” 25
3. Шляхи покращення процесу планування собівартості продукції підприємства та резерви її зниження ВАТ “Чернгівавтодеталь 31
Висновки 38
Література 40
Додатки 42
-
Планування собівартості продукції підприємства
Вступ 4
1. Теоретичні засади планування собівартості продукції підприємства 6
1.1 Зміст, завдання та значення планування собівартості продукції 6
1.2 Планування собівартості продукції в умовах ринкових відносин 11
1.3 Інформаційно-правове забезпечення процесу планування собівартості продукції 15
2. Планування собівартості продукції на ВАТ “Луганський тепловозобудівний завод” 19
2.1 Фінансово - економічна характеристика ВАТ “Луганський тепловозобудівний завод" 19
2.2 Аналіз собівартості продукції підприємства за економічними елементами і статтями витрат 22
2.3 Особливості планування собівартості продукції на ВАТ “Чернгівавтодеталь” 25
3. Шляхи покращення процесу планування собівартості продукції підприємства та резерви її зниження ВАТ “Чернгівавтодеталь 31
Висновки 38
Література 40
Додатки 42
-
Процес калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг) на
Вступ 3
1. Теоретичні передумови аналізу, планування та зниження собівартості продукції 4
1.Поняття собівартості і її аналіз 4
1.2. Собівартість товарної продукції та аналіз витрат на сировину і матеріали 6
1.3.Аналіз витрат на оплату праці 7
1.4. Резерви зниження комплексних витрат 8
1.5. Собівартість промислової продукції і її структура 10
1.6. Планування собівартості продукції 14
1.7. Класифікація витрат 16
2. Розрахунок собівартості промислової продукції на МП “Компекс” 16
Висновки 16
Список використаної літератури 16
-
Аналіз планування собівартості продукції на підприємстві
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти аналізу й планування собівартості продукції 7
1.1. Показники собівартості продукції 7
1.2. Стратегічний аналіз собівартості продукції 11
1.3. Оперативний аналіз собівартості продукції 17
Розділ 2. Аналіз планування собівартості продукції на підприємстві ВАТ "Миколаївсільмаш" 21
2.1. Характеристика підприємства ВАТ "Миколаївсільмаш" 21
2.2. Оцінка обґрунтованості планового рівня собівартості товарної продукції 24
2.3. Аналіз загальної суми собівартості товарної продукції ВАТ "Миколаївсільмаш" 26
2.4. Аналіз собівартості одиниці продукції та динаміки зміни собівартості порівнянної продукції 29
2.5. Аналіз витрат на одну гривню товарної продукції та витрат за економічними показниками 37
2.6. Аналіз собівартості продукції за статтями калькуляції 44
2.7. Аналіз прямих матеріальних витрат, витрат на пряму заробітну плату та обслуговування виробництва 46
Розділ 3. Зведений підрахунок резервів зниження собівартості продукції на підприємстві ВАТ "Миколаївсільмаш" 65
Висновки 67
Список використаної літератури 70
Додатки 72
-
Аудит витрат на виробництво і калькулювання собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Зорепад»)
ВСТУП. 3 РОЗДІЛ 1. ПІДГОТОВКА ДО ПРОВЕДЕННЯ АУДИТУ. 5 Планування та визначення аудиторського підходу. 5 Тестування засобів контролю. 7 РОЗДІЛ 2. АУДИТ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО 12 Склад та облік виробничих витрат. 12 Аудит прямих витрат на виробництво. 15 Аудит загальновиробничих витрат. 17 РОЗДІЛ 3. АУДИТ КАЛЬКУЛЮВАННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ. 22 Аудит планової (нормативної) калькуляції собівартості продукції. 22 Аудит фактичної калькуляції собівартості продукції. 26 ВИСНОВОК. 29 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ. 32 Додаток А 34 Додаток Б 35
-
Аналіз беззбитковості виробництва (на прикладі підприємства харчової промисловості
План
Вступ. 3
1. Поняття витрат виробництва, прибутку і валового доходу. 4
1.1. Прибуток підприємства, його визначення. 4
1.2. Втрати виробництва. 4
1.3. Поняття валового доходу та валового прибутку. 6
2. Класифікація витрат на виробництво та планування собівартості. 7
2.1. Класифікація витрат на виробництво. 7
2.2. Методи калькулювання собівартості продукції. 8
3. Шляхи пониження витрат на виробництво продукції. 13
4. Ефективність діяльності підприємств харчової промисловості. 18
Висновок. 25
Список використаної літератури. 27
Cгенерировано за 0.012548 секунд
|