Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Конспект по процесам та апаратам» (ID:5043)

| Размер: 3302 кб. | Объем: 37 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 05.07.2006 | Код продавца: 2 |
СодержаниеЗміст

1. Охарактеризуйте вимоги до апаратів, які використовуються в громадському харчуванні. Матеріали, що використовуються при побудові апаратів. 4
2. Що розуміють під в'язкістю рідини? Закон внутрішнього тертя Ньютона. Ньютонівські рідини. 5
3. Основне рівняння гідростатики. Закон Паскаля та Архімеда. 5
4. Витрати рідини. Середня швидкість потоку рідини. Режими руху рідини. Рівняння нерозривності потоку. 6
5. Як записуються рівняння Бернуллі для ідеальної і реальної рідини? У чому різниця між ними? 7
При виведенні основних закономірностей у гідравліці вводять поняття про ідеальну рідину, яка, на відміну від реальної (в'язкої) рідини, є абсолютно нестискувана під дією навантаження, не змінює густини при зміні температури і не є в'язкою. 7
6. Гідравлічна подібність. Критерії Рейнольдса, Фруда, Ейлера, Архімеда. 8
7. ОхаракгеризуйІс види гідравлічних опорів, їх розрахунок. 8
8. Визначення швидкості витікання через отвір рідини та її витрати, час витікання. 9
9. Витікання рідини через насадки. Дія струменя рідини на стінки посудини. 9
10.Призначення насосів. Основні параметри насосів. Будова і нринцип дії центробіжних і мембранних насосів. 10
11. Що розуміють під дисперсною системою? Основні види дисперсних систем, їх показники. Методи характеристики дисперсних систем. 12
12. Сутність і призначення процесу перемішування. Способи перемішування 14
13. Охарактеризуйте процес емульгування. Апарати, які використовуються для емульгування. 14
14. Призначення процесу гомогенізації. Клапанні гомогенізатори. 15
15. Розпилювання рідини, способи розпилювання. 16
16. Сутність і способи піноутворення. Показники, що характеризують піну. Зміна фізико-хімічних параметрів продуктів залежно від умов проведення процесу піноутворення. 17
17. Як створюється і для чого використовується псевдозрідження зернистих шарів? Критичні швидкості процесу псевдозрідження. 18
18. Від яких факторів залежить ефективність миття різних об'єктів? Миття з використанням рідинних струменів. 18
19. Осадження частинок у полі сил тяжіння. Режим та швидкість осідання. Інтенсифікація процесу. Апарати для осадження. 20
20. Рушійна сила процесу фільтрування, швидкість процесу, методи фільтрування. Апарати для фільтрування. 22
21. Сутність мембранних методів розділення рідких систем, характеристика апаратів для мембранного фільтрування. 23
22. Характеристика процесу очищення газових систем. Ступінь очищення. Апарати для очищення газів. 23
23. Сутність та призначення процесу подрібнення, ступінь подрібнення. Способи подрібнення матеріалів. 24
24. Теорія подрібнення твердих матеріалів. Опишіть типи апаратів для подрібнення. 25
25. Теорія різання матеріалів 25
26. Призначення та види процесу пресування, параметри пресування. Основні типи і принцип дії апаратів для пресування. 26
27. Характеристика процесу і апаратів для змішування матеріалів. 27
Тривалість змішування матеріалів можна розрахувати за формулою: 27
27
Для визначення ефективності змішування матеріалів використовують коефіцієнти, що показують ступінь однорідності і різнорідності розподілу компонентів: 27
28. Сутність і методи процесу сортування, апарати для сортування. 28
29. Способи теплової обробки харчових продуктів, рушійна сила теплових процесів. Основне рівняння теплопередачі. 28
30. Сутність процесу пастеризації, режими пастеризації. Апарати для пастеризації. 29
31. Призначення і способи стерилізації. Ефективність процесу. 30
Ефективність стерилізації характеризують коефіцієнтом стерилізуючої дії, що визначається за формулою: 30
N0 - початкова кількість бактерій в одиниці об'єму; 30
NK - кінцева кількість бактерій в одиниці об'єму. 31
32. Характеристика способів варіння продуктів. Основні типи апаратів для варіння. 31
- варіння пароповітряною сумішшю. 31
33. Теплофізичні закономірності процесу варіння. Визначення тривалості процесу варіння. 32
Переміщення вологи під час нагрівання м'ясних продуктів парою характеризується графічною залежністю, що показано на рис. 32
варіння парою при атмосферному тискові: 1 - поверхневий шар; 2 - проміжний шар; 3 - центральний шар 33
34. Основні типи варильних апаратів. 33
35. Сутність процесу смаження, види смаження. Будова і принцип дії 34
жарильних анарагів. 34
36. Основи теорії процесів смаження. 35
37. Призначення процесу випарювання, інтенсивність випарювання. 36

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Конспект по процесам та апаратам»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Етапи роботи над історичним твором
  • Методика вивчення творів різних жанрів
  • Плани-конспекти уроків біології з використанням матеріалу про вітчихняних вчених-біологів
  • Плани-конспекти уроків біології з використанням матеріалу про вітчихняних вчених-біологів
  • Судово-медичне вчення про смерть та трупні явища (судово-медична топологія) і питання, виносяться на розгляд судово-медичної експертизи
  • План - конспект лекції, семінарські заняття
  • К/р з цивільного права
  • Початкове навчання та психологія
  • Види підприємств за законодавством України
  • Контрольна робота з української мови
  • Принципи конструювання робочого навчального плану школи (гімназії, ліцею, коледжу)
Cгенерировано за 0.127211 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...