Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА.» (ID:50035)

| Размер: 3212 кб. | Объем: 56 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание ЗМІСТ

ВСТУП…………………………………………………………………………......4
РОЗДІЛ І. ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
ТЕМА 1. СИСТЕМА ПЛАНІВ ПІДПРИЄМСТВА……………………………..5
ТЕМА 2. МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ І ПЛАНУВАННЯ ЗБУТУ
ПРОДУКЦІЇ……………………………………………………………………….5
ТЕМА 3. ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ………………………………………..6
ТЕМА 4. ОПЕРАТИВНО-КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ…………………..7
ТЕМА 5. МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ…………………….9
ТЕМА 6. ВИРОБНИЧА ПОТУЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА………………….10
ТЕМА 7. ПЕРСОНАЛ І ОПЛАТА ПРАЦІ……………………………………..13
ТЕМА 8. ВИРОБНИЧА ІНФРАСТРУКТУРА…………………………………15
ТЕМА 8. ВИРОБНИЧА ІНФРАСТРУКТУРА…………………………………21
ТЕМА 9. ВИТРАТИ ВИРОБНИЦТВА…………………………………………24
ТЕМА 10. ФІНАНСОВЕ ПЛАНУВАННЯ……………………………………..27
ТЕМА 11. ОНОВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ………………………………………...30
РОЗДІЛ 12. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ РОЗВИТОК ТА БІЗНЕС-
ПЛАНУВАННЯ………………………………………………………………….31
РОЗДІЛ ІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА
ТЕМА 1. ОРГАНІЗАЦІЙНІ ОСНОВИ ВИРОБНИЦТВА. УПРАВЛІННЯ
ВИРОБНИЦТВОМ………………………………………………………………32
ТЕМА 2. ВИРОБНИЧІ СИСТЕМИ……………………………………………..35
ТЕМА 3. ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС І ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТИПИ
ВИРОБНИЦТВА…………………………………………………………………37
ТЕМА 4. ОРГАНІЗАЦІЯ ТРУДОВИХ ПРОЦЕСІВ ТА РОБОЧИХ
МІСЦЬ……………………………………………………………………………39
ТЕМА 5. НОРМУВАННЯ ПРАЦІ……………………………………………...44
ТЕМА 6. ПОБУДОВА ВИРОБНИЧОЇ СТРУКТУРИ ПІДПРИЄМСТВА…...45
ТЕМА 7. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ПРОСТОРІ І ЧАСІ. СТРУКТУРА РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВИРОБНИЧОЇ ОПЕРАЦІЇ……….…..46
ТЕМА 8. ОРГАНІЗАЦІЯ ДОПОМІЖНИХ ВИРОБНИЦТВ………………….47
ТЕМА 9. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУЮЧИХ ГОСПОД……………………49
ТЕМА 10. МЕТОДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА……………………….50
ТЕМА 11. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИРОБНИЧЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА
КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ……………………………...52
ТЕМА 12. КОМПЛЕКСНА ПІДГОТОВКА ВИРОБНИЦТВА ДО ВИПУСКУ
НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ……………………………………………………………..56
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ



1. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 1 Загальні вимоги до фінансової звітності: Затверджено наказом Міністерства фінансів України від 31 березня 1999 р. № 87 // Галицькі контракти. - 1999. - № 32.
2. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 2 Баланс: Затверджено наказом Міністерства фінансів України від: березня 1999 р. № 87 // Галицькі контракти. - 1999. - № 32.
3. Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 3 Звіт про фінансові результати: Затверджено наказом Міністерства фінансів України від 31 березня 1999 р. № 87 // Галицькі контракти. - 1999. - № 32.
4. Абрютина М.С., Грачев А.В. Анализ финансово-экономической деятельности предприятия: Учебно-практическое пособие. - М.: Изд-во "Дело и Сервис", 1998. - 256 с.
5. Анализ хозяйственной деятельности в промышленности: Учебник / Н.А. Русак, В.И. Стражев, О.Ф. Мигун и др. - Мн.: Выш. шк., 1998. - 398 с.
6. Анализ эффективности инвестиционной и инновационной деятельности предприятия: Учеб. пособие. - М.: Финансы и статистика, 2001.-384 с.
7. Баканов М.И., Шеремет А.Д. Теория экономического анализа: Учебник. - 4-е изд., доп. и перераб. - М.: Финансы и статистика, 2002. -416с.
8. Басовский Л.Е. Теория экономического анализа: Учебное пособие. - М.: ИНФРА-М, 2001.-222с.
9. Бернстайн Л.А. Анализ финансовой отчетности: теория, практика и интерпретация: пер. с англ. / Науч. ред. перевода чл.-корр. РАН И.И. Елисеева; гл. редактор серии проф. Я.В. Соколов. - М.: Финансы и статистика, 1996. - 624 с.
10. Богатко А.Н. Основы экономического анализа хозяйствующего субъекта. - М.: Финансы и статистика, 1999. - 208 с.
11. Бороненкова С.А. Управленческий анализ: Учеб. пособие. - М.: Финансы и статистика, 2002. - 384 с.
12. Бутинець Ф.Ф., Мних Є.В., Олійник О.В. Економічний аналіз. Практикум: Навчальний посібник для студентів вузів. - Житомир: ЖІТІ, 2004.-416с.
13. Гадзевич О.І. Економічний аналіз господарської діяльності підприємств: Навчальний посібник. Луцьк: Ред.вид. відділ ВДУ ім. Лесі Українки, 1997. - 159 с.
14. Горемыкин В.А. Основы технологии лизинговых операций: Учебное пособие. - М.: Ось-89, 2000. - 512 с.
15. Ендовицкий Д.А. Комплексный анализ и контроль инвестиционной деятельности: методология и практика / Под ред. проф. Л.Т. Гиляровской. -М.: Финансы и статистика, 2001. - 400 с.
16. Ефимова О.В. Как анализировать финансовое положение предприятия: Практ. пособие. - М.: АО "Бизнес-школа "Интел-Синтез", 1993. - 82 с.
17. Жилинская Л.Ф. История развития бухгалтерского учета, анализа и аудита: Учебное пособие в двух частях. Ч. 1. - Минск: "БГЭУ", 1998. - 121с.
18. Іваненко В.М., Горбатюк М.І., Льовочкін B.C. Економічний аналіз: Навч.-метод. посібник для самост. вивч. дисц. - К.: КНЕУ, 1999. - 176 с.
19. Іванова Н.Ю. Аналіз беззбитковості виробництва: теорія та практика: Навчальний посібник. - Київ: Лібра, 2002. - 72 с.
20. Ізмайлова К.В. Фінансовий аналіз: Навч. посіб. - К.: МАУП, 2000. -152с.
21. Ковалев А.И., Привалов В.П. Анализ финансового состояния предприятия. - 2-е изд., перераб. и доп. - М.: Центр экономики и маркетинга, 1997. - 192 с.
22. Комаринський Я., Яремчик І. Фінансово-інвестиційний аналіз. - К.: "Українська енциклопедія", 1996. - 300 с.
23. Коробов М.Я. Фінансово-економічний аналіз діяльності підприємств: Навч. посібник. - К.: Т-во "Знання", КОО, 2000. - 378 с.
24. Любушин Н.П., ЛещеваВ.Б., Дьякова В.Г. Анализ финансово-экономической деятельности предприятия: Учеб. пособие для вузов / Под ред. проф. Н.П. Любушина. - М.: ЮНИТИ-ДАНА, 1999. -471 с.
25. Мец В.О. Економічний аналіз фінансових результатів та фінансового стану підприємства: Навч. посібник. - К.: КНЕУ, 1999. - 132 с.
Дополнительная информация Год написания: 2009
Заказ Заказать Купить «ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА.»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Виробничий процес та його структура
  • Основи організації виробництва
  • Основи організації виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • Організація технічної підготовки виробництва
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання
  • Облік, оцінка та аналіз незавершеного виробництва на підприємстві (+ доповідь, + роздатковий матеріал)
Cгенерировано за 0.116295 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...