|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Естетика ресторану
1. Категорії «гармонія» і «міра»
2. Основні стилі архітектури
3. Чинники, які визначають комфортність інтер’єрів закладів
ресторанного господарства
4. Обладнання торгівельних залів закладів ресторанного господарства
5. Їстівні квіти і їх використання
Список використаної літератури
-
Функції кольору в проектуванні культурно-розважальних комплексів
Вступ 3
1. Сприйняття та пізнання кольору як константи естетичного сприйняття 4
2. Функції кольору як найважливішого художнього засобу культурно-розважального середовища і візуальних комунікацій 7
Висновок 11
Література: 12
-
Напрямок розвитку кольору в фешен індустрії + Доповідь + Анотація
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти проблеми використання кольору в індустрії моди 7
1.1. Історія проблеми та аналіз наукових джерел 7
1.2. Феномен сучасної індустрії моди (фешн-індустрії) 15
1.3. Роль кольору у формуванні образу світу та художнього твору 24
1.4. Особливості людського сприйняття кольорів 29
РОЗДІЛ 2. Практичне вивчення сучасних тенденцій розвитку кольорової гами у фешен-індустрії 41
2.1. Особливості використання кольору в одязі 41
2.2. Специфіка задіяння кольорової гами у зачісках 45
2.3. Використання кольору в макіяжі 56
2.4. Кольоровий дизайн інтер’єру 67
РОЗДІЛ 3. Інноваційні заходи спрямовані на вдосконалення управління сферою індустрії краси з використанням кольору 72
3.1. Дослідження поглядів провідних дизайнерів на майбутні актуальні кольори у фешн-індустрії 72
3.2. Загальні перспективи поєднання натуральних та штучних кольорів у моді 82
3.3. Аналіз перспективних показів колекцій одягу з використанням модних кольорів 87
3.4. Майбутнє кольору в зачісках та макіяжі 91
3.5. Перспективи кольорового дизайну інтер’єру 97
ВИСНОВКИ 102
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 106
ДОДАТКИ 109
-
Потокове виробництво, його основні ознаки і економічне значення в сучасних умовах
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Потокове виробництво, його основні ознаки і економічне значення в сучасних умовах3 4
2. Види потокових ліній і їх техніко-економічні показники 10
3. Методика розрахунку основних параметрів потокових ліній 14
Висновки 18
Література 19
-
Потокове виробництво, його основні ознаки і економічне значення в сучасних умовах
ЗМІСТ
Вступ 3
1. Потокове виробництво, його основні ознаки і економічне значення в сучасних умовах3 4
2. Види потокових ліній і їх техніко-економічні показники 10
3. Методика розрахунку основних параметрів потокових ліній 14
Висновки 18
Література 19
-
Контрольна робота інформатика
1. Сутність числового формату комірки, основні підтипи числових форматів. 3
2. Використання засобу Форма для корегування даних. 5
3. Обрамлення елементів таблиці лініями різної товщини, типу і кольору. Заливка обрамлених елементів. 6
-
Організація потокового виробництва
Вступ 3
1. Методи організації виробництва 4
2. Особливості організації потокового виробництва 6
3. Переваги потокового виробництва 9
4. Розрахунок календарно-планових нормативів 10
4.1. Календарно-планові нормативи однопредметних потокових ліній. 10
Число робочих місць на потоковій лінії 11
4.2. Календарно-планові нормативи прямоточних (переривання - потокових) ліній 12
4.3. Календарно-планові нормативи багатопредметних потокових ліній 14
Висновок 18
Література 21
-
Направленість та засоби реклами в торгівельних підприємствах
ЗМІСТ
1. Направленість та засоби реклами в торгівельних підприємствах.
2. Особливості і паралелі діяльності ярмарок і торгівельних бірж. Комерційні функції товарної біржі.
3. Класифікаційна характеристика постачальників товарів та джерел постачання для торгових підприємств.
-
Громадське харчування, його стан, перспективи розвитку
План.
І. Вступ.
1.1. Громадське харчування, його стан, перспективи розвитку.
1.2. Загальна характеристика торгівельних приміщень ресторану “Люкс”.
ІІ. Техніко-організаційне обґрунтування.
2.1. Визначення режиму роботи торгівельних приміщень.
2.2. Розміщення торгівельної групи приміщень стосовно один одного і зв’язок з іншими приміщеннями.
ІІІ. Технологічні розрахунки.
3.1. Визначення виробничої програми ресторану “Люкс”.
3.2. Розрахунок пропускної спроможності торгівельного залу.
3.3. Складання графіку завантаження торгівельного залу.
3.4. Розрахунок необхідного устаткування.
3.5. Розрахунок столового посуду, приборів і столової білизни для сервізної.
3.6. Розрахунок кількості працівників.
3.7. Розробка та обґрунтування графіку виходу на роботу офіціантів.
3.8. Розрахунок загальної площі торгівельних приміщень.
ІV. Графічна частина.
4.1. Компоновка торгівельних приміщень з розміщенням меблів у них.
V. Заключна частина.
5.1. Організація праці в торгівельних приміщеннях.
5.2. Доцільність розробки проекту.
VI. Список використаної літератури.
-
Контрольна робота юридична психологія
Завдання 1. Психологічна характеристика основних різновидів натовпу. 3
Завдання 2. Психологічні особливості проведення допиту 7
Завдання 3. 13
При розслідуванні автомобільної пригоди потерпіла - літня жінка, у своїх свідченнях стверджувала, що її збив автомобіль "Швидка допомога", марки "Волга", світло-сірого кольору. В дійсності її збив автомобіль спеціальної медичної служби, марки "Москвич", темно-вишневого кольору. Поясніть психологічну природу помилки потерпілої.
Список використаної літератури 16
-
Гармонія поєднання ССЦ (Складне Синтаксичне Ціле)
Зміст
Гармонія поєднання складного синтаксичного цілого 2
Список використаної літератури 9
Cгенерировано за 0.009778 секунд
|