Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Громадське харчування, його стан, перспективи розвитку» (ID:48029)

| Размер: 1212 кб. | Объем: 48 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеПлан.
І. Вступ.
1.1. Громадське харчування, його стан, перспективи розвитку.
1.2. Загальна характеристика торгівельних приміщень ресторану “Люкс”.
ІІ. Техніко-організаційне обґрунтування.
2.1. Визначення режиму роботи торгівельних приміщень.
2.2. Розміщення торгівельної групи приміщень стосовно один одного і зв’язок з іншими приміщеннями.
ІІІ. Технологічні розрахунки.
3.1. Визначення виробничої програми ресторану “Люкс”.
3.2. Розрахунок пропускної спроможності торгівельного залу.
3.3. Складання графіку завантаження торгівельного залу.
3.4. Розрахунок необхідного устаткування.
3.5. Розрахунок столового посуду, приборів і столової білизни для сервізної.
3.6. Розрахунок кількості працівників.
3.7. Розробка та обґрунтування графіку виходу на роботу офіціантів.
3.8. Розрахунок загальної площі торгівельних приміщень.
ІV. Графічна частина.
4.1. Компоновка торгівельних приміщень з розміщенням меблів у них.
V. Заключна частина.
5.1. Організація праці в торгівельних приміщеннях.
5.2. Доцільність розробки проекту.
VI. Список використаної літератури.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураVI. Список використаної літератури.

1. Карсекин В.И. “Проектування підприємств громадського харчування”, Київ, Вища шк. 1992 р.
2. Никулинкова Т.Т. и др. “Проектирование предприятий общественного питания”, Москва: Єкономика, 1987 р.
3. Світлина М.Л. “Навчальний посібник”
4. Норми оснащення підприємств громадського харчування, 1973 р.
5. “Строительные нормы и правила», Частина ІІ, Розділ Л, Глава 8 “Предприятия общественного питания, нормі проектирования”, М, 1972 р.
6. Усов В.В. “Организация обслуживания в ресторанах”, М, Вища школа 1990 р.
7. Кримская Б.А. и Балашов В.В. “Справочник официанта” М, Экономика, 1986 р.
8. «Збірник національних страв і кулінарних виробів”, 1998 р.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Громадське харчування, його стан, перспективи розвитку»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація виробництва
  • Розвиток і розміщення закладів громадського харчування в північно-західному регіоні України
  • Методи і функції обслуговування споживачів на підприємствах громадського харчування
  • Громадське харчування
  • Модернізація вищої освіти в державі
  • Модернізація вищої освіти в державі
  • Розвиток і розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України
  • Історія розвитку системи харчування
  • Контрольна робота менеджмент у ресторанному господарстві
  • Харчування
Cгенерировано за 0.134198 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...