|
-
Аналіз проекту АТЗТ „Фаворит”
Зміст:
Вступ .............................................................................................................3
Розділ 1. Опис проекту АТЗТ „Фаворит” ...............................................5
1.1. Резюме проекту .....................................................................................5
1.2. Опис підприємства ..............................................................................6
1.3. Опис проекту ......................................................................................13
1.4. Опис продукції ...................................................................................14
Розділ 2. Аналіз проекту АТЗТ „Фаворит”............................................15
2.1. Маркетинговий аналіз .......................................................................16
2.2. Технічний аналіз ................................................................................19
2.3. Інституційний аналіз ........................................................................22
2.4. Фінансовий аналіз ...............................................................................24
2.5. Економічний аналіз ...........................................................................29
2.6. Оцінка ризиків проекту ....................................................................32
Висновок про життєздатність проекту ................................................34
Список використаної літератури .............................................................35
-
Бізнес - план з виготовлення олії
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РЕЗЮМЕ 5
1. ОПИС ПІДПРИЄМСТВА 7
2. ОПИС ГАЛУЗІ 11
3. ОПИС ПРОДУКЦІЇ 18
4. ОПИС ВИРОБНИЦТВА 20
5. ОПИС ПЕРСОНАЛУ 22
6. КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН ФІНАНСОВИЙ ПЛАН 23
7. ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЕКТУ 31
ВИСНОВОК 32
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 33
-
Бізнес - план з виготовлення олії
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РЕЗЮМЕ 5
1. ОПИС ПІДПРИЄМСТВА 7
2. ОПИС ГАЛУЗІ 11
3. ОПИС ПРОДУКЦІЇ 18
4. ОПИС ВИРОБНИЦТВА 20
5. ОПИС ПЕРСОНАЛУ 22
6. КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН ФІНАНСОВИЙ ПЛАН 23
7. ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОЕКТУ 31
ВИСНОВОК 32
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 33
-
Концептуальна система послідовності розробки проекту
Зміст
Вступ 3
1 Теоретичний розділ 4
1.1 Концептуальна система послідовності розробки проекту 4
1.2 Команда проекту 11
2 Аналітичний розділ 16
2.1 Фази, етапи життєвого циклу проекту 16
2.2 Опис послуг 18
2.3 Опис персоналу 20
3 Кібернетичний розділ 22
3.1 Керуюча матриця "чорної скриньки"проекту 22
3.2 Календарний план 24
3.3 Фінансовий план 25
Висновок 27
Використана література 28
-
Концептуальна система послідовності розробки проекту
Зміст
Вступ 3
1 Теоретичний розділ 4
1.1 Концептуальна система послідовності розробки проекту 4
1.2 Команда проекту 11
2 Аналітичний розділ 16
2.1 Фази, етапи життєвого циклу проекту 16
2.2 Опис послуг 18
2.3 Опис персоналу 20
3 Кібернетичний розділ 22
3.1 Керуюча матриця "чорної скриньки"проекту 22
3.2 Календарний план 24
3.3 Фінансовий план 25
Висновок 27
Використана література 28
-
Бізнес-план аптеки
Предмет: управління бізнесом в медицині
План:
Резюме проекту 3
Мета проекту 3
Суть проекту 3
Ініціатор проекту: 5
Короткий опис проекту: 5
Потреба у фінансах 6
Фінснаування:ТОВ “Фарма-Сіті” 6
План реалізації проекту- 6
Аналіз ринку 6
План маркетингу: 8
Аналіз конкурентного середовища: 10
Управлінській персонал та принципи підбору персоналу: 11
План розвитку: 16
Література 18
-
Процес планування
Зміст
Вихідні дані: 3
Опис процесів. 4
1. Процес ініціалізації (розробка ідеї): 4
1.1. Опис продукту. 4
1.2. Стратегічні цілі підприємства: 4
1.3. Критерії вибору проекту: 4
1.4. Комерційна доцільність проекту: 5
1.5. Статут проекту: 5
2. Процес планування. 5
2.1. Аналіз продукту: 5
2.2. Попередній розподіл витрат по фазах проекту: 6
2.3. Строки реалізації проекту: 6
2.4. Кінцевий підхід і цілі проекту: 6
3. Процес виконання проекту. 7
3.1.Поділ основних робіт на дрібніші, більш керовані компоненти: 7
3.1.1. Визначення співвиконавців: 7
3.1.2. Визначення інвесторів проекту: 7
3.1.3. Дослідження та обгрунтування технічних аспектів проекту: 7
3.1.4. Дослідження та обгрунтування технологічних аспектів проекту: 7
3.1.5. Проведення маркетингових досліджень продукції: 7
3.1.6. Оренда приміщення: 7
3.1.7. Лізинг та закупівля по проекту: 8
3.1.8. Наявність необхідного персоналу: 8
3.1.9. Дослідження та обгрунтування економічних аспектів проекту: 8
3.2. Розподіл відповідальності членів "команди" проекту: 8
4. Процес завершення робіт (визначення відповідальних по проекту): 8
5. Процес контролю. 9
Попередній розрахунок критеріїв вибору проекту (період окупності проекту, термін повернення коштів інвесторам та відсотків по кредитах). 9
Рішення: 11
Література: 12
-
Процес планування
Зміст
Вихідні дані: 3
Опис процесів. 4
1. Процес ініціалізації (розробка ідеї): 4
1.1. Опис продукту. 4
1.2. Стратегічні цілі підприємства: 4
1.3. Критерії вибору проекту: 4
1.4. Комерційна доцільність проекту: 5
1.5. Статут проекту: 5
2. Процес планування. 5
2.1. Аналіз продукту: 5
2.2. Попередній розподіл витрат по фазах проекту: 6
2.3. Строки реалізації проекту: 6
2.4. Кінцевий підхід і цілі проекту: 6
3. Процес виконання проекту. 7
3.1.Поділ основних робіт на дрібніші, більш керовані компоненти: 7
3.1.1. Визначення співвиконавців: 7
3.1.2. Визначення інвесторів проекту: 7
3.1.3. Дослідження та обгрунтування технічних аспектів проекту: 7
3.1.4. Дослідження та обгрунтування технологічних аспектів проекту: 7
3.1.5. Проведення маркетингових досліджень продукції: 7
3.1.6. Оренда приміщення: 7
3.1.7. Лізинг та закупівля по проекту: 8
3.1.8. Наявність необхідного персоналу: 8
3.1.9. Дослідження та обгрунтування економічних аспектів проекту: 8
3.2. Розподіл відповідальності членів "команди" проекту: 8
4. Процес завершення робіт (визначення відповідальних по проекту): 8
5. Процес контролю. 9
Попередній розрахунок критеріїв вибору проекту (період окупності проекту, термін повернення коштів інвесторам та відсотків по кредитах). 9
Рішення: 11
Література: 12
-
Бізнес-план вирощування огірків-корнішонів
1 Короткий опис підприємницького проекту 3
2. Опис підприємства 4
3 Опис ринку 8
4. План маркетингу 11
6. Управління та організація виробництва 19
7. Фінансовий план 19
8. Ризик і шляхи його зниження 25
-
Бизнес-план выращивания грибов
Зміст
Сторінка
I. Резюме.....................................................................................3
II. Наявні засоби і можливості для здійснення проекту............4
II.1. Опис виду діяльності...........................................................4
II.2. Опис товару..........................................................................4
II.3 Ринок......................................................................................5
III. Маркетинг................................................................................5
IV. Опис технологічного процесу..............................................6
V. Організаційний план...............................................................6
VI. Аналіз ризиків.........................................................................8
VII. Фінансовий аналіз................................................................8
Cгенерировано за 0.134860 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
|