Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
Контрольная

Тема: «Баланс робочих місць та трудових ресурсів на рівні підприємства, міста, країни» (ID:47336)

| Размер: 41 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
Содержание ЗМІСТ:



1. Характеристика поняття ринок праці
2. Баланс робочих місць та трудових ресурсів на рівні підприємства, міста, країни
3. Види безробіття, реєстрація безробітних та строки реєстрації
4. Основні методи встановлення норм заробітної плати
5. Класифікація виробничих процесів та їх призначення
6. Суть хронометражу, ціль та завдання хронологічного спостереження
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература Список використаної літератури:

1. Закон України „Про оплату праці” №108/95 від 24.03.95 р.
2. Багрова І.В. Нормування праці: Навч.посіб. – Київ: Центр навчальної літератури, 2003
3. Калина А.В. Организация и оплата труда в условиях рынка (аспект эффективности): Учебное пособие. – К.: МАУП, 2001
4. Колот А М. Оплата праці на підприємстві: Організація та удосконалення. - К. , 1997.-327 с.
5. Осовська Г.В., Крушельницька О.В. Управління трудовими ресурсами: Навч.посібник. – Житомир: ЖІТІ, 2000
Дополнительная информация Год написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Баланс робочих місць та трудових ресурсів на рівні підприємства, міста, країни»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Характеристика поняття ринок праці

  • Проектування та організація робочих місць персоналу управління

  • Зміст та принципи планування трудових показників підприємства

  • ПЛАНУВАННЯ НЕОБХІДНИХ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО НОВОГО ВИДУ ПРОДУКЦІЇ

  • Вдосконалення організації робочих місць і технологічних ліній на підприємствах ресторанного господарства

  • ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЛІНІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

  • характеристика трудових ресурсів

  • Контрольна з управління трудовими ресурсами

  • АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА І ПРОДУКТИВНОСТІ

  • Баланс трудових ресурсів


Cгенерировано за 0.012880 секунд

загрузка...