|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Характеристика поняття ринок праці
ЗМІСТ:
1. Характеристика поняття ринок праці
2. Баланс робочих місць та трудових ресурсів на рівні підприємства, міста, країни
3. Види безробіття, реєстрація безробітних та строки реєстрації
4. Основні методи встановлення норм заробітної плати
5. Класифікація виробничих процесів та їх призначення
6. Суть хронометражу, ціль та завдання хронологічного спостереження
-
Проектування та організація робочих місць персоналу управління
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 ПОНЯТТЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОЕКТУВАННЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ АПАРАТУ УПРАВЛІННЯ 5
1.1 Організація трудових процесів 5
1.2 Організація робочих місць і їх обслуговування 8
1.3 Система обслуговування робочих місць 15
1.4 Умови праці та фактори їх формування 19
РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ПІДСУМКІВ РОБОТИ ПІДПРИЄМСТВА 25
2.1 Коротка характеристика досліджуваного підприємства 25
2.2 Аналіз організації праці та рівня використання персоналу 28
2.3 Проектування індивідуального трудового процесу 30
РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЕКТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ УПРАВЛІНЦІВ 34
3.1 Проектування паспорта організації робочого місця 34
3.2 Проектування системи по обслуговуванню робочих місць 38
ВИСНОВКИ 40
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 42
Додаток 1 . Робочий кабінет управлінця до перепланування 44
-
Зміст та принципи планування трудових показників підприємства
ЗМІСТ
ВСТУП 4
1.1 Зміст та принципи планування трудових показників підприємства. 6
1.2. Внутрішні та зовнішні фактори, що здійснюють вплив на процес планування 17
1.3.Економічна характеристика трудових показників підприємства. 33
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗДІЙСНЕННЯ ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ТРУДОВИХ ПОКАЗНИКІВ ЗАТ "КМЗ" 39
2.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 39
2.2 Аналіз організаційної структури підприємства 50
2.3 Аналіз трудових показників на підприємстві. 56
РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ НЕОБХІДНИХ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО НОВОГО ВИДУ ПРОДУКЦІЇ. 62
3.1 Планування кількості механізованих робочих місць 62
3.2 Розрахунок загальної кількості і вартості робочих місць 65
3.3 Розрахунки умовно-змінних витрат 68
3.4 Розрахунок витрат на оплату праці промислово виробничого персоналу 70
3.5 Калькуляція собівартості та розрахунок ціни продукції. 75
3.6 Розрахунок очікуваного прибутку і рентабельності 78
ВИСНОВОК 81
ЛІТЕРАТУРА 84
Додатки 90
-
ПЛАНУВАННЯ НЕОБХІДНИХ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО НОВОГО ВИДУ ПРОДУКЦІЇ
ЗМІСТ
ВСТУП 4
1.1 Зміст та принципи планування трудових показників підприємства. 6
1.2. Внутрішні та зовнішні фактори, що здійснюють вплив на процес планування 17
1.3.Економічна характеристика трудових показників підприємства. 33
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЗДІЙСНЕННЯ ПРОЦЕСУ ПЛАНУВАННЯ ТРУДОВИХ ПОКАЗНИКІВ ЗАТ "Дніпродзержинський механічний завод" 39
2.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства 39
2.2 Аналіз організаційної структури підприємства 50
2.3 Аналіз трудових показників на підприємстві. 56
РОЗДІЛ 3. ПЛАНУВАННЯ НЕОБХІДНИХ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ ТА ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО НОВОГО ВИДУ ПРОДУКЦІЇ. 62
3.1 Планування кількості механізованих робочих місць 62
3.2 Розрахунок загальної кількості і вартості робочих місць 65
3.3 Розрахунки умовно-змінних витрат 68
3.4 Розрахунок витрат на оплату праці промислово виробничого персоналу 70
3.5 Калькуляція собівартості та розрахунок ціни продукції. 75
3.6 Розрахунок очікуваного прибутку і рентабельності 78
ВИСНОВОК 81
ЛІТЕРАТУРА 84
Додатки 90
-
Вдосконалення організації робочих місць і технологічних ліній на підприємствах ресторанного господарства
ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого та технологічного процесів на підприємствах ресторанного господарства
5
1.1. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Організація робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 9
Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 14
2.1. Загальна характеристика ресторану 14
2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 18
Розділ 3. Шляхи раціонального використання матеріально-технічних і трудових ресурсів в ресторані 22
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально- технічних ресурсів 22
3.2. Шляхи раціоналізації використання трудових ресурсів 25
Висновки 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
-
ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЛІНІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
ВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого та технологічного процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Організація робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 9
Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 14
2.1. Загальна характеристика ресторану 14
2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 18
Розділ 3. Шляхи раціонального використання матеріально-технічних і трудових ресурсів в ресторані 22
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально- технічних ресурсів 22
3.2. Шляхи раціоналізації використання трудових ресурсів 25
Висновки 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
-
характеристика трудових ресурсів
1.Соціально-економічна характеристика трудових ресурсів 2
2. Форми і системи оплати праці 6
3. Організація й обслуговування робочих місць 9
Список використаної літератури: 12
-
Контрольна з управління трудовими ресурсами
1. Зайнятість населення - як економічна, правова та соціальна категорія 3
2. Типове положення про атестацію робочих місць 7
3. Резерви підвищення ефективності використання трудових ресурсів 10
Використана література 12
-
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА І ПРОДУКТИВНОСТІ
ЗМІСТ
ВСТУП........................................................................................................................... 5
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНІ ОСНОВИ ВИКОРИСТАННЯ І РОЗМІЩЕННЯ ПЕРСОНАЛУ В ОРГАНІЗАЦІЇ.................................................................................. 6
1.1. Визначення персоналу підприємства.................................................................. 6
1.2. Адміністративно-виробнича структура підприємства....................................... 8
1.3. Організація трудових процесів і робочих місць................................................. 13
1.4. Аналіз робочого часу............................................................................................ 18
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА І ПРОДУКТИВНОСТІ ЗАТ ШВЕЙНА ФАБРИКА "РИТМ"......................................................................... 27
2.1. Загальна характеристика підприємства, та аналіз його трудових ресурсів......................................................................................................................... 27
2.2. Аналіз складу виробничого персоналу, та продуктивності праці робітників підприємства................................................................................................................. 31
РОЗДІЛ 3. РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ, ТА РОЗМІЩЕННЯ ПЕРСОНАЛУ ЗАТ ШВЕЙНА ФАБРИКА "РИТМ".................... 39
3.1. Чинники зростання продуктивності праці і ефективного використання трудових ресурсів........................................................................................................ 39
ВИСНОВКИ................................................................................................................ 45
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ............................................................ 47
-
Баланс трудових ресурсів
Вступ 3
1. Соціальна та економічна сутність трудових ресурсів 4
2. Сутність балансу трудових ресурсів 8
3. Баланс трудових ресурсів України 15
Висновки 23
Список використаної літератури 25
Cгенерировано за 0.012880 секунд
|