Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Вдосконалення організації робочих місць і технологічних ліній на підприємствах ресторанного господарства» (ID:22054)

| Размер: 40 кб. | Объем: 35 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 21.10.2008 | Код продавца: 4 |
СодержаниеВСТУП 3
Розділ 1. Загальна характеристика організації робочого та технологічного процесів на підприємствах ресторанного господарства
5
1.1. Основи організації робочих місць та технологічних процесів на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Організація робочого місця бармена та діяльності буфетів на підприємствах ресторанного господарства 9
Розділ 2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 14
2.1. Загальна характеристика ресторану 14
2.2. Організація робочих місць і технологічних ліній в ресторані "Вікторія" 18
Розділ 3. Шляхи раціонального використання матеріально-технічних і трудових ресурсів в ресторані 22
3.1. Удосконалення раціонального використання матеріально- технічних ресурсів 22
3.2. Шляхи раціоналізації використання трудових ресурсів 25
Висновки 32
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 34
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Дополнительная информацияРік написання: 2008
Інтервал: 1,5
Заказ Заказать Купить «Вдосконалення організації робочих місць і технологічних ліній на підприємствах ресторанного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОЧИХ МІСЦЬ І ТЕХНОЛОГІЧНИХ ЛІНІЙ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА У СУЧАСНИХ УМОВАХ
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
  • Впровадження сучасних форм організації виробництва на підприємствах ресторанного бізнесу
Cгенерировано за 0.698944 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...