|
-
ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”
Зміст
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5
1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. 7
1.3 Планування витрат виробництва 10
РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 24
2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24
2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Криворызький хлібокомбінат”. 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33
3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33
3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36
ВИСНОВКИ 42
-
ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”
Зміст
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5
1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. 7
1.3 Планування витрат виробництва 10
РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 24
2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24
2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Криворызький хлібокомбінат”. 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33
3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33
3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36
ВИСНОВКИ 42
-
ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”
Зміст
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5
1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7
РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24
2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24
2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33
3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33
3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36
ВИСНОВКИ 42
-
ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”
Зміст
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5
1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7
РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24
2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24
2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33
3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33
3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36
ВИСНОВКИ 42
-
ОБЛІК БРАКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОБЛІКУ ВИТРАТ БРАКУ
1.1. Поняття браку, його види. Порядок визначення вартості браку
1.2. Порядок бухгалтерського обліку витрат від браку
РОЗДІЛ 2. ОБЛІК БРАКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ
2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства.
2.2. Первинний і аналітичний облік браку
2.3. Синтетичний облік браку
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
-
Кошторис витрат на виробництво (на прикладі підприємства)
Вступ 3
1. Теоретичні аспекти витрат виробництва 5
1.1 Сутність та види витрат виробництва 5
1.2 Кошторис виробництва, види кошторису 11
1.3 Методичні підходи до складання кошторисів підрозділів 13
2. Аналіз витрат на виробництво продукції на ЗАТ «Назва» 20
2.1 Загальна характеристика підприємства 20
2.2 Аналіз динаміки та структури витрат підприємства 23
2.3 Аналіз структри витрат 22
2.3 Напрямки зменшення витрат 30
Висновки 41
Список використаної літератури 43
Додатки 46
-
Витрати виробництва та закон спадної віддачі
Вступ 3
Розділ 1. Поняття витрат виробництва. 4
1.1.Сутність витрат виробництва, їх склад і структура. 4
1.2.Структура витрат виробництва. 5
1.3. Закон спадної віддачі 8
1.4. Аналіз беззбитковості виробництва 11
2. Аналіз собівартості продукції підприємства 15
2.1.Коротка соціально-економічна характеристика ВАТ "ЕМЗ". 15
2.2. Аналіз собівартості продукції 16
Висновки 24
Список використаної літератури 26
Додатки 28
-
Витрати підприємства у довгостроковому періоді
ВСТУП 2
1. ПОНЯТТЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ 4
1.1. ПОНЯТТЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА 4
1.2. КЛАСИФІКАЦІЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА 7
2. АНАЛІЗ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА У ДОВГОСТРОКОВОМУ ПЕРІОДІ 14
2.1. ВПЛИВ ЗАМІНИ ФАКТОРІВ ВИРОБНИЦТВА НА ВИТРАТИ У ДОВГОСТРОКОВОМУ ПЕРІОДІ 14
2.2. МІНІМІЗАЦІЯ ДОВГОСТРОКОВИХ СУКУПНИХ ВИТРАТ 16
2.3. МІНІМІЗАЦІЯ ДОВГОСТРОКОВИХ СЕРЕДНІХ ВИТРАТ 21
ВИСНОВКИ 26
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 28
-
АНАЛІЗ ВИТРАТ ЗА СТАТТЯМИ ТА ЕЛЕМЕНТАМИ
Вступ 3
1.Загальна частина 7
1.1. Коротка техніко-економічна характеристика підприємства 7
1.2. Економічна сутність витрат виробництва, їх класифікація 11
2. Спеціальна частина 17
2.1. Аналіз виконання плану витрат виробництва по загальному обсягу підприємства. 17
2.2. Аналіз факторів впливу на витрати виробництва підприємства 21
2.3.Аналіз динаміки рівня витрат виробництва підприємства 33
3.Заключна частина 37
3.1. Висновки по результатам аналізу 37
3.2.Пропозиції і міри по забезпеченню економії витрат на підприємстві 39
Література: 41
-
Оптимізація управління витратами виробничого підприємства в умовах ринку
Вступ....................................................................................................................3
Розділ 1. Економічна сутність витрат в діяльності підприємства
та їх значення в сучасних умовах господарювання.........................5
1.1. Поняття витрат на виробництві...........................................................5
1.2. Економіко-правовий аналіз нормативної бази з управління
витратами виробництва на підприємстві..........................................23
Розділ 2. Аналіз управління витратами на підприємстві...............................27
2.1. Організаційно-інформаційна модель аналізу витрат
виробництва та собівартості продукції.............................................27
2.2 Аналіз витрат виробництва на підприємстві та
управління ними...................................................................................29
Розділ 3. Шляхи вдосконалення системи управління витратами
на підприємстві....................................................................................41
3.1. Фактори оптимізації витрат виробництва..........................................41
3.2. Система автоматизації обліково-аналітичних робіт
в управлінні витратами виробництва і собівартістю продукції........45
Висновки...............................................................................................................56
Список використаної літератури........................................................................58
Додатки..................................................................................................................62
Cгенерировано за 0.194340 секунд
|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.
Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
Від партнерів
загрузка...
|
|
|