|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”
Зміст
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5
1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. 7
1.3 Планування витрат виробництва 10
РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 24
2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24
2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Криворызький хлібокомбінат”. 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „КРИВОРІЗЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33
3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33
3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36
ВИСНОВКИ 42
-
ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”
Зміст
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5
1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7
РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24
2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24
2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33
3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33
3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36
ВИСНОВКИ 42
-
ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ”
Зміст
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та класифікація витрат виробництва 5
1.2 Показники витрат виробництва і методика їх розрахунку. Планування витрат виробництва 7
РОЗДІЛ 2 . АНАЛІЗ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ ” 24
2.1 Техніко – економічна характеристика підприємства 24
2.3 Аналіз витрат виробництва ВАТ „Львівський хлібокомбінат”. 25
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА ВАТ „ЛЬВІВСЬКИЙ ХЛІБОКОМБІНАТ” 33
3.1. Планування резервів зниження витрат виробництва 33
3.2 Розрахунок економічного ефекту від запланованих заходів 36
ВИСНОВКИ 42
-
Витрати підприємства на виробництво та реалізацію продукції
Вступ 3 1. Основні методичні принципи визначення витрат виробництва в сучасних умовах 5 1.1. Поняття та признання витрат виробництва діяльності 5 1.2 Витрати та обов’язкові платежі за рахунок собівартості 8 2. Аналіз витрат виробництва та реалізація по основним видам продукції. 13 2.1. Фінансовий стан підприємства 13 2.2. Структура собівартості виробництва основних видів продукції 24 3. Шляхи зменшення витрат на виробництво і реалізацію продукції 25 3.1. Техніко-економічні фактори та резерви зниження собівартості 25 3.2. Резерви зниження комплексних витрат і шляхи зниження собівартості 27 Висновки 29 Література 31
-
Витрати виробництва та його елементи
Зміст
Вступ 3
1. Сутність капіталу, його різновиди 4
2. Витрати виробництва та його елементи 12
2.1 Витрати виробництва. Собівартість. 12
2.2 Витрати виробництва у короткостроковому та довгостроковому періодах 18
2.3 Прибуток. Рентабельність 22
3. Оцінка виробництва та шляхи зниження витрат виробництва 26
3.1 Шляхи зниження витрат виробництва 26
3.2 Економічна оцінка ефективності правоохоронних заходів на підставі методу "затрати-прибутки" 28
Висновки 39
Література 42
-
Характеристика майнового стану підприємства та джерел його формування
Зміст
Вступ 3
1. Характеристика майнового стану підприємства та джерел його формування 4
2. Оцінка фінансової стійкості ВАТ «Дніпродзержинського хлібокомбінату» 10
3 Аналіз ліквідності ВАТ «Дніпродзержинський хлібокомбінат» 18
4. Факторний аналіз рентабельності ВАТ «Дніпродзержинський хлібокомбінат» 23
5. Оцінка ділової активності ВАТ «Дніпродзержинський хлібокомбінат» 28
Висновки 32
Список використаної літератури 34
-
ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ФОРМУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА
ЗМІСТ
ВСТУП........................................................................................................... 4
1. ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ФОРМУВАННЯ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА....... 6
1.1. Сутність поняття "витрати виробництва"........................................... 6
1.2. Підходи щодо класифікації витрат...................................................... 16
1.3.Економічний аналіз витрат підприємства .......................................... 27
2. АНАЛІЗ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО НА ВАТ "ТЕХНОСЕРВІС" 40
2.1. Загальна характеристика підприємства............................................... 40
2.2. Аналіз фінансового стану підприємства ............................................ 42
2.3. Аналіз витрат ВАТ "Техносервіс"....................................................... 53
3. ШЛЯХИ ПОЛІПШЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИТРАТ НА ВАТ "ТЕХНОСЕРВІС".......................................................................................... 55
3.1. Пропозиції по зниженню витрат.......................................................... 55
3.2. Рекомендації щодо поліпшення організації витрат на ВАТ
"Техносервіс"................................................................................................. 57
3.3. Удосконалення автоматизації аналізу витрат..................................... 63
4. ОХОРОНА ПРАЦІ................................................................................... 65
ВИСНОВКИ.................................................................................................. 78
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ.............................................. 80
ДОДАТКИ.................................................................................................... 82
-
Сутність витрат та методи їх зниження
Вступ. 3
1. Сутність витрати. Підхід до поняття витрат з погляду економіста та бухгалтера. 4-5
2. Методи зниження витрат. 5-16
2.1. Поняття витрат та собівартості продукції. 5-8
2.2. Класифікація витрат виробництва. 8-9
2.3. Методи оцінки витрат 9-11
2.4. Джерела і чинники зниження витрат. 11-14
2.5. Альтернативні методи зниження витрат. 14-15
Висновок. 16
Список використаної літератури. 17
-
Сутність витрат та методи їх зниження
Вступ. 3
1. Сутність витрати. Підхід до поняття витрат з погляду економіста та бухгалтера. 4-5
2. Методи зниження витрат. 5-16
2.1. Поняття витрат та собівартості продукції. 5-8
2.2. Класифікація витрат виробництва. 8-9
2.3. Методи оцінки витрат 9-11
2.4. Джерела і чинники зниження витрат. 11-14
2.5. Альтернативні методи зниження витрат. 14-15
Висновок. 16
Список використаної літератури. 17
-
Сутність витрат та методи їх зниження
Вступ. 3
1. Сутність витрати. Підхід до поняття витрат з погляду економіста та бухгалтера. 4-5
2. Методи зниження витрат. 5-16
2.1. Поняття витрат та собівартості продукції. 5-8
2.2. Класифікація витрат виробництва. 8-9
2.3. Методи оцінки витрат 9-11
2.4. Джерела і чинники зниження витрат. 11-14
2.5. Альтернативні методи зниження витрат. 14-15
Висновок. 16
Список використаної літератури. 17
Cгенерировано за 0.011491 секунд
|