Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Послуги та комфорт в готелі, як підприємстві сфери гостинності» (ID:46890)

| Размер: 1529 кб. | Объем: 39 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ

ВСТУП…………………………………………………………………………..
РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ Й СПЕЦИФІКА ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ В СФЕРІ ГОСТИННОСТІ…………………………………
1.1. Особливості надання готельних послуг ………………………..
1.2. Послуги та комфорт в готелі, як підприємстві сфери гостинності……………………………………………………......
1.3. Характеристика підприємств громадського харчування………
РОЗДІЛ 2. ПРИКЛАДИ ПІДПРИЄМСТВ В СФЕРІ ГОСТИННОСТІ ТА ВИЗНАЧЕННЯ КОМФОРТУ В ЇХ ДІЯЛЬНОСТІ…………………………..
2.1. Сільський туризм – як приклад гостинності України…………...
2.2. Комфортність підприємства у сфері гостинності на прикладі готельного комплексу "Братислава"……………………………………
РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ…………………………………
ВИСНОВКИ…………………………………………………………………….
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………………... 3
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. Закон України "Про туризм” від 15.09.1995р. N 324/95-ВР / http://www.rada.kiev.ua/.
2. Закон України "Про якість і безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР./ http://www.rada.kiev.ua/.
3. Александрова А.Ю. Международный туризм: Учебное пособие для вузов - М.: Аспект Пресс, 2001. - 464 с.
4. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство: организация, управление, обслуживание. – Киев: Альтерпресс, 2002. – 374 с.
5. Барановський М.С. Учреждения туризма в Украинской ССР. // Архітектура СССР. -1976. -№1. -с.27-31.
6. Бердычевский А.Р. Проектирование предприятий общественного питания. –К.: Техника, -1998. -246с.
7. Ваген Линн Ван Дер. Гостиничный бизнес. – Ростов – на – Дону: Феникс, 2001. – 412 с.
8. Гостиничный и туристический бизнес. / Под ред. проф. Чудновского А.Д., - М, «Тандем», Изд. ЗКМОС, - 2000.- 400 с.
9. Гуляєв В.Г. Организация туристической деятельности: Учебное пособие. - М.: Нолидж, 1996. - 312с.
10. Кабушкин Н.И., Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов. - Мн.: ООО "Новое знание", 2000. - 310с.
11. Квартальнов В.А. Стратегический менеджмент в туризме. – М.: финансы и статистика, 1999. – 308с.
12. Котлер Ф., Боуэн Дж.,Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Пер. с англ. под ред. Р.Б. Ноздревой. – М.: ЮНИТИ, - 1998. – 787с.
13. Лесник А.Л., Мацицкий И.П., Чернышев А.В. Организация и управление гостиничным бизнесом. - М.: Аспект Пресс, 2000. - 265с.
14. Ляпина И.Ю. Организация и технология гостиничного обслуживания: Учебник для проф. образования / Под ред. канд. пед. наук А.Ю.Ляпина. - М.: Издательский центр «Академия», 2002. – 208 с.
15. Организация производства и обслуживания в общественном питании / Под. ред. П.Р. Беляева. –М.: Высшая школа, -1998.
16. Папирян Г.А. Менеджмент в индустрии гостеприимства. – М.: Экономика, 2000. – 284 с.
17. Пятницкая Н.А. Организация производства и обслуживания в общественном питании. –К.: Высшая школа, -1990. -345с.
18. Туристичний комплекс "Росава" зустрічає відвідувачів. // Туристичний меридіан. -2005. -№1. -с2.
19. Услуги населению. Справочно - информационный проспект. -Черкассы.: Статистика, - 1989.
20. Цивільний кодекс України.
21. Черкассы встречает гостей. -М.: Центральное информационное бюро "Турист", - 1988.
22. Черкаська правда / 26 лютого 1975.
23. Черкаська правда / 9 лютого 1985.
24. Юхно Б.И. Через качество к "звездам". // Деловой партнер. - 2004. -№3. -с.14-15.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Послуги та комфорт в готелі, як підприємстві сфери гостинності»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Індустрія гостинності ті її місце і роль в туризмі та рекреації (на прикладі готелю)
  • Профорієнтація і профвідбір персоналу. Курсова робота з дисципліни «Управління персоналом»
  • Контрольна з систем технологій
  • Моделі гостинності
  • ПОСЛУГИ ЗАСОБІВ РОЗМІЩЕННЯ В ТУРИСТИЧНІЙ ІНДУСТРІЇ
  • ТЕХНОЛОГІЯ ПРИЙОМУ ТА РОЗМІЩЕННЯ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛІ
  • Етика та культура обслуговування туристів в підприємстві готельного господарства
  • Організація роботи служби обслуговування в підприємстві готельного господарства (на прикладі)
  • Міжнародна індустрія гостинності
  • Міжнародна індустрія гостинності
Cгенерировано за 0.136968 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів