Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Організація продовольчого постачання в підприємства ресторанного бізнесу» (ID:46886)

| Размер: 1164 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ
ВСТУП ........................................................................................................ 3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛІВ.....................................
5
2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ.............................................................. 12
3. УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРІВ З ВЕЛИКИМИ ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ........................................................................... 19
4. ЗАКУПКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ НА РИНКАХ..................................................................................................... 26
5. ОРГАНІЗАЦІЯ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВОЗОК.............................. 30
ВИСНОВКИ................................................................................................ 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ............................................ 36
ДОДАТКИ................................................................................................... 38
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. Цивільний кодекс України.
2. Закон України "Про якість і безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР./ http://www.rada.kiev.ua/.
3. Александрова А.Ю. Международный туризм: Учебное пособие для вузов - М.: Аспект Пресс, 2001. - 464 с.
4. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство: организация, управление, обслуживание. – Киев: Альтерпресс, 2002. – 374 с.
5. Бердычевский А.Р. Проектирование предприятий общественного питания. –К.: Техника, -1998. -246с.
6. Ваген Линн Ван Дер. Гостиничный бизнес. – Ростов – на – Дону: Феникс, 2001. – 412 с.
7. Гуляєв В.Г. Организация туристической деятельности: Учебное пособие. - М.: Нолидж, 1996. - 312с.
8. Гостиничный и туристический бизнес. / Под ред. проф. Чудновского А.Д., - М, «Тандем», Изд. ЗКМОС, - 2000.- 400 с.
9. Кабушкин Н.И., Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов. - Мн.: ООО "Новое знание", 2000. - 310с.
10. Квартальнов В.А. Стратегический менеджмент в туризме. – М.: финансы и статистика, 1999. – 308с.
11. Котлер Ф., Боуэн Дж.,Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Пер. с англ. под ред. Р.Б. Ноздревой. – М.: ЮНИТИ, - 1998. – 787с.
12. Лесник А.Л., Мацицкий И.П., Чернышев А.В. Организация и управление гостиничным бизнесом. - М.: Аспект Пресс, 2000. - 265с.
13. Ляпина И.Ю. Организация и технология гостиничного обслуживания: Учебник для проф. образования / Под ред. канд. пед. наук А.Ю.Ляпина. - М.: Издательский центр «Академия», 2002. – 208 с.
14. Организация производства и обслуживания в общественном питании / Под. ред. П.Р. Беляева. –М.: Высшая школа, -1998.
15. Организация работы предприятия общественного питания: Учебное пособие / Под.ред. С.В. Шаповалова. -М.: Высшая школа, -1990.
16. Папирян Г.А. Менеджмент в индустрии гостеприимства. – М.: Экономика, 2000. – 284 с.
17. Пятницкая Н.А. Организация производства и обслуживания в общественном питании. –К.: Высшая школа, -1990. -345с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація продовольчого постачання в підприємства ресторанного бізнесу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу
  • Організація продовольчого постачання підприємств
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Загальна характеристика організаційної і господарської діяльності ресторану "Васильок"
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Підвищення ефективності матеріально-технічного постачання в підприємствах ресторанного господарства
  • Організація продовольчого постачання в підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі ВАТ „Ресторан „Вітряк”)
  • Історія розвитку ресторанного бізнесу в світі
  • Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання
  • Оцінка внутрішнього середовища підприємства готельного господарства (на прикладі)
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
Cгенерировано за 0.195540 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів