Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація продовольчого постачання в підприємства ресторанного бізнесу» (ID:46886)

| Размер: 1164 кб. | Объем: 38 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗМІСТ
ВСТУП ........................................................................................................ 3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛІВ.....................................
5
2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ.............................................................. 12
3. УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРІВ З ВЕЛИКИМИ ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ........................................................................... 19
4. ЗАКУПКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ НА РИНКАХ..................................................................................................... 26
5. ОРГАНІЗАЦІЯ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВОЗОК.............................. 30
ВИСНОВКИ................................................................................................ 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ............................................ 36
ДОДАТКИ................................................................................................... 38
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

1. Цивільний кодекс України.
2. Закон України "Про якість і безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР./ http://www.rada.kiev.ua/.
3. Александрова А.Ю. Международный туризм: Учебное пособие для вузов - М.: Аспект Пресс, 2001. - 464 с.
4. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство: организация, управление, обслуживание. – Киев: Альтерпресс, 2002. – 374 с.
5. Бердычевский А.Р. Проектирование предприятий общественного питания. –К.: Техника, -1998. -246с.
6. Ваген Линн Ван Дер. Гостиничный бизнес. – Ростов – на – Дону: Феникс, 2001. – 412 с.
7. Гуляєв В.Г. Организация туристической деятельности: Учебное пособие. - М.: Нолидж, 1996. - 312с.
8. Гостиничный и туристический бизнес. / Под ред. проф. Чудновского А.Д., - М, «Тандем», Изд. ЗКМОС, - 2000.- 400 с.
9. Кабушкин Н.И., Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов. - Мн.: ООО "Новое знание", 2000. - 310с.
10. Квартальнов В.А. Стратегический менеджмент в туризме. – М.: финансы и статистика, 1999. – 308с.
11. Котлер Ф., Боуэн Дж.,Мейкенз Дж. Маркетинг. Гостеприимство и туризм: Учебник для вузов / Пер. с англ. под ред. Р.Б. Ноздревой. – М.: ЮНИТИ, - 1998. – 787с.
12. Лесник А.Л., Мацицкий И.П., Чернышев А.В. Организация и управление гостиничным бизнесом. - М.: Аспект Пресс, 2000. - 265с.
13. Ляпина И.Ю. Организация и технология гостиничного обслуживания: Учебник для проф. образования / Под ред. канд. пед. наук А.Ю.Ляпина. - М.: Издательский центр «Академия», 2002. – 208 с.
14. Организация производства и обслуживания в общественном питании / Под. ред. П.Р. Беляева. –М.: Высшая школа, -1998.
15. Организация работы предприятия общественного питания: Учебное пособие / Под.ред. С.В. Шаповалова. -М.: Высшая школа, -1990.
16. Папирян Г.А. Менеджмент в индустрии гостеприимства. – М.: Экономика, 2000. – 284 с.
17. Пятницкая Н.А. Организация производства и обслуживания в общественном питании. –К.: Высшая школа, -1990. -345с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація продовольчого постачання в підприємства ресторанного бізнесу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація продовольчого постачання підприємств ресторанного бізнесу
  • Організація продовольчого постачання підприємств
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Загальна характеристика організаційної і господарської діяльності ресторану "Васильок"
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Підвищення ефективності матеріально-технічного постачання в підприємствах ресторанного господарства
  • Організація продовольчого постачання в підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі ВАТ „Ресторан „Вітряк”)
  • Історія розвитку ресторанного бізнесу в світі
  • Вдосконалення оперативного опрацювання на підприємствах ресторанного господарювання
  • Оцінка внутрішнього середовища підприємства готельного господарства (на прикладі)
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
Cгенерировано за 0.196525 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...