Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Організація обслуговування в готелях» (ID:43380)

| Размер: 1711 кб. | Объем: 41 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст
Вступ 3
1. Загальна характеристика готельних підприємств 7
2. Сутність організації обслуговування в готельних комплексах 13
2.1. Управління та організаційна структура сучасного готельного комплексу 13
2.2. Основні служби та відділи готельного комплексу 17
3. Організація обслуговування в готелі „Київ” 21
4. Шляхи удосконалення організації обслуговування в готелях 26
Висновки 36
Список використаних джерел 41
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаних джерел


1. Бондаренко О. Від мотелю до гранд-готелю (облік додаткових послуг у готелях // Бухгалтерія. -2006. -№ 12. - С. 55-58
2. Виноградська А. Стратегія готельного бізнесу в Україні // Діловий вісник. -1999. -№ 11. - С. 24-25
3. Гостиничный и туристический бизнес: Учебник/ Под ред. Чудновского А.Д.. -М.: ЭКМОС, 1998. -351 с.
4. Кабушкин Н. И. Менеджмент гостиниц и ресторанов. - Мн.: Новое знание, 2002. -367 с.
5. Карсекін В. Проблеми розвитку готельного господарства в Україні // Економіка України. -1997. -№ 9. - С. 41-47
6. Кияниця А. Стратегія і тактика управління підприємствами готельного господарства та туризму в Україні // Вісник Української Академії державного управління при Президентові України. -1999. -№ 3. - С. 149-159
7. Крисенко Т. Готельне господарство // Бизнес. -2002. -№ 11. - С. 40-43
8. Ксенз Л. Новые правила приема гостей // Компаньон. -2001. -№ 28-29. - С. 58-62
9. Куцаченко Е. "Сейчас нужно бороться за клиента" // Бизнес. -2001. -№ 46. - С. 52-53
10. Левковська Л. Стан і перспективи розвитку туризму та готельного бізнесу Україні // Економіка України. -2003. -№ 6. - С.31-36
11. Нечаюк Л. І. Готельно-ресторанний бізнес: Менеджмент: Навчальний посібник для студ. вузів. -К.: Центр навчальної літератури, 2003. -346 с.
12. Пантелеев А. "Номеров, как вы знаете, нет": Столичному гостиничному рынку прочат десятикратный рост // Бизнес. -2003. -№ 19. - С. 102-104 Золотухін О. На тему господарської діяльності готелів // Бухгалтерія. -2003. -17 листопада. - С. 47-50
13. Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту: Навчальний. -К.: Кондор, 2005. -405, с.
14. Столяр З. Готелі столиці // The Ukrainian. -2004. -№ 1. - С. 25-27
15. Управління сучасним готельним комплексом: Навчальний посібник. -К.: Ліра-К, 2005. -514 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація обслуговування в готелях»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Якість і культура обслуговування, впровадження нових форм організації праці на підприємствах готельного господарства (турфірми)
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ЖИТЛОВИХ ПОВЕРХАХ ГОТЕЛЮ
  • “Організація діяльності з обслуговування туристів” (на прикладі готелю „Дніпро”)
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • Особливості обслуговування в готелі іноземних туристів
  • Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства
  • Особливості обслуговування іноземних туристів в готелях
  • Підвищення ефективності служб обслуговування в підприємстві готельного господарства .
Cгенерировано за 0.160409 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів