Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація обслуговування в готелях» (ID:43380)

| Размер: 1711 кб. | Объем: 41 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст
Вступ 3
1. Загальна характеристика готельних підприємств 7
2. Сутність організації обслуговування в готельних комплексах 13
2.1. Управління та організаційна структура сучасного готельного комплексу 13
2.2. Основні служби та відділи готельного комплексу 17
3. Організація обслуговування в готелі „Київ” 21
4. Шляхи удосконалення організації обслуговування в готелях 26
Висновки 36
Список використаних джерел 41
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаних джерел


1. Бондаренко О. Від мотелю до гранд-готелю (облік додаткових послуг у готелях // Бухгалтерія. -2006. -№ 12. - С. 55-58
2. Виноградська А. Стратегія готельного бізнесу в Україні // Діловий вісник. -1999. -№ 11. - С. 24-25
3. Гостиничный и туристический бизнес: Учебник/ Под ред. Чудновского А.Д.. -М.: ЭКМОС, 1998. -351 с.
4. Кабушкин Н. И. Менеджмент гостиниц и ресторанов. - Мн.: Новое знание, 2002. -367 с.
5. Карсекін В. Проблеми розвитку готельного господарства в Україні // Економіка України. -1997. -№ 9. - С. 41-47
6. Кияниця А. Стратегія і тактика управління підприємствами готельного господарства та туризму в Україні // Вісник Української Академії державного управління при Президентові України. -1999. -№ 3. - С. 149-159
7. Крисенко Т. Готельне господарство // Бизнес. -2002. -№ 11. - С. 40-43
8. Ксенз Л. Новые правила приема гостей // Компаньон. -2001. -№ 28-29. - С. 58-62
9. Куцаченко Е. "Сейчас нужно бороться за клиента" // Бизнес. -2001. -№ 46. - С. 52-53
10. Левковська Л. Стан і перспективи розвитку туризму та готельного бізнесу Україні // Економіка України. -2003. -№ 6. - С.31-36
11. Нечаюк Л. І. Готельно-ресторанний бізнес: Менеджмент: Навчальний посібник для студ. вузів. -К.: Центр навчальної літератури, 2003. -346 с.
12. Пантелеев А. "Номеров, как вы знаете, нет": Столичному гостиничному рынку прочат десятикратный рост // Бизнес. -2003. -№ 19. - С. 102-104 Золотухін О. На тему господарської діяльності готелів // Бухгалтерія. -2003. -17 листопада. - С. 47-50
13. Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту: Навчальний. -К.: Кондор, 2005. -405, с.
14. Столяр З. Готелі столиці // The Ukrainian. -2004. -№ 1. - С. 25-27
15. Управління сучасним готельним комплексом: Навчальний посібник. -К.: Ліра-К, 2005. -514 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація обслуговування в готелях»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Якість і культура обслуговування, впровадження нових форм організації праці на підприємствах готельного господарства (турфірми)
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ЖИТЛОВИХ ПОВЕРХАХ ГОТЕЛЮ
  • “Організація діяльності з обслуговування туристів” (на прикладі готелю „Дніпро”)
  • Організація харчування туристів в готельному комплексі на прикладі ВАТ “Готельний комплекс “Русь”
  • Особливості харчування туристів у закладах ресторанного господарства в ГК
  • Особливості обслуговування в готелі іноземних туристів
  • Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства
  • Особливості обслуговування іноземних туристів в готелях
  • Підвищення ефективності служб обслуговування в підприємстві готельного господарства .
Cгенерировано за 0.114378 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...