Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Процеси, які відбуваються при зберіганні плодів та овочів, їх вплив на якість та витрати маси» (ID:42720)

| Размер: 19 кб. | Объем: 17 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

1 Процеси, які відбуваються при зберіганні плодів та овочів, їх вплив на якість та витрати маси 3
2 Товарознавча характеристика кави та кавових напоїв 6
3 Характеристика асортименту натуральних сичужних сирів 10
4 Вплив способів заморожування на споживчі властивості риби 13
Використана література 17
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураВикористана література

1. Козлов А.П. Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Риба та рибні товари" Частина 1: Конспект лекцій. - Дніпропетровськ: Вид-во ДУЕП, 2003. - 96 с.
2. Коробкіна З. В., Романенко О. Л. Товарознавство смакових товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 380с.
3. Орлова Н. Я., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник / Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 358-359. Т. 3 : Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки. - 360с. : рис
4. Сирохман І. В., Задорожний І. М., Пономарьов П. Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для студ. екон. спец. торг. вищ. навч. закл.. - К. : Лібра, 2002. - 367с. : іл.
5. Сирохман І. В., Раситюк Т. М. Товарознавство смакових товарів: Підручник / Укоопспілка; Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2003. - 426с. : рис., табл.
6. Стефаненко С. П., Бевза С. С. Товарознавство харчових продуктів: Навч. посібник. - Вінниця : ДП "ДКФ", 2004. - 480с. : іл.
7. Титаренко Л.Д. Теоретичні основи товарознавства: Навчальний посібник (рекомендовано МОН України). - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 227 с.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Процеси, які відбуваються при зберіганні плодів та овочів, їх вплив на якість та витрати маси»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Процеси, які відбуваються при зберіганні плодів та овочів, їх вплив на якість та витрати маси
  • .Хімічний склад і харчова цінність плодів о овочів кі використовуються як сировина для консервів дитячого харчування.
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Енергетичний обмін у мікроорганізмів (дихання). Типи дихання. Навести приклади
  • Овочі
  • Технологія виробництва страв з картоплі
  • Плодовочеві товари
  • ПІДВИЩЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ОВОЧІВ ЗАКРИТОГО ГРУНТУ
  • Підвищення ефективності виробництва овочів закритого ґрунту на підприємстві «Київська овочева фабрика
  • Грошова маса. Рівновага на грошовому ринку
Cгенерировано за 0.168405 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...