Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «“Технологія прийому і розміщення туристів в підприємствах готельно-ресторанного господарства”» (ID:41575)

| Размер: 108 кб. | Объем: 40 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

Вступ.

Розділ I. Організаційно-управлінська і економічна характеристика досліджуваного підриємства “Прем’єр Палац”.

Розділ II. Теоретичні аспекти досліджуваної теми – “Технологія прийому і розміщення туристів”.

Розділ III. Аналіз стану технології і прийому туристів.

Розділ IV. Висновки і пропозиції.

Список використаноїї літератури.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаноїї літератури:

1. Линн ван дер Ваген “Гостиничный бизнес” 2001 г.
2. С.И. Балик «Гостиничное хозяйство (V) » Киев, 2001 г.
3. И. Ю. Ляпина «Организация и технология гостиничного обслуживания» 2001 г.
4. Ю.Ф. Волков «Технология гостиничного обслужтваня» 2003 г.
5. Ю.Ф. Волков «Экономика гостиничного бизнеса» 2003 г.
6. Журнал “Готельно-ресторанний бізнес”
7. Журнал «Гостиницы и Рестораны»
8. Сайт www.premier-palace.com
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «“Технологія прийому і розміщення туристів в підприємствах готельно-ресторанного господарства”»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ТЕХНОЛОГІЯ ПРИЙОМУ ТА РОЗМІЩЕННЯ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛІ
  • Готельно-ресторанні комплекси і їх роль в організації пізнавального туризму
  • Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі
  • ОРГАНІЗАЦІЯ СТРАХУВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів в закладах ресторанного господарства при готельно-туристичних комплексах
  • Система ресторанного господарства в туризмі
Cгенерировано за 0.117299 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...