Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «“Технологія прийому і розміщення туристів в підприємствах готельно-ресторанного господарства”» (ID:41575)

| Размер: 108 кб. | Объем: 40 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеЗміст

Вступ.

Розділ I. Організаційно-управлінська і економічна характеристика досліджуваного підриємства “Прем’єр Палац”.

Розділ II. Теоретичні аспекти досліджуваної теми – “Технологія прийому і розміщення туристів”.

Розділ III. Аналіз стану технології і прийому туристів.

Розділ IV. Висновки і пропозиції.

Список використаноїї літератури.
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаноїї літератури:

1. Линн ван дер Ваген “Гостиничный бизнес” 2001 г.
2. С.И. Балик «Гостиничное хозяйство (V) » Киев, 2001 г.
3. И. Ю. Ляпина «Организация и технология гостиничного обслуживания» 2001 г.
4. Ю.Ф. Волков «Технология гостиничного обслужтваня» 2003 г.
5. Ю.Ф. Волков «Экономика гостиничного бизнеса» 2003 г.
6. Журнал “Готельно-ресторанний бізнес”
7. Журнал «Гостиницы и Рестораны»
8. Сайт www.premier-palace.com
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «“Технологія прийому і розміщення туристів в підприємствах готельно-ресторанного господарства”»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • ТЕХНОЛОГІЯ ПРИЙОМУ ТА РОЗМІЩЕННЯ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛІ
  • Готельно-ресторанні комплекси і їх роль в організації пізнавального туризму
  • Організація страхування та безпеки туристів в готельно-ресторанному бізнесі
  • ОРГАНІЗАЦІЯ СТРАХУВАННЯ ТА БЕЗПЕКИ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Організація надання послуг з виготовлення кулінарної продукції та кондитерських виробів в закладах ресторанного господарства при готельно-туристичних комплексах
  • Система ресторанного господарства в туризмі
Cгенерировано за 0.159656 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів