Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства» (ID:41492)

| Размер: 151 кб. | Объем: 43 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеПлан

Вступ ..................................................................................................3

Розділ I.Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6

Розділ II. Організаційно-економічна характеристика досліджуваного підприємства 10

Розділ III. Аналіз організації енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства 19

Розділ IV. Резерви підвищення ефективності організації енергетичного господарства в підприємствх готельного господарства 34

Висновок 41

Список використаної літератури 43
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури
1. Браймер Р.А. Основы управления в индустрии гостеприимства. – М.: Аспект Пресс, 1995. – 478 с.
2. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство. Организация, управление, обслуживание: Учеб. пособие. - К.: ВИРА-Р, 2002. - 252 с.
3. Закон України „Про енергозбереження” ( Відомості Верховної Ради (ВВР), 1994, N 30, ст.283 )
4. Глущенко В.В., Захарова Е.В., Тихомиров Ю.В. Теория управления: Учебный курс.- М.: ВЕСТНИК, 1997.- 332 с.
5. Гуляев В.Г. Организация туристической деятельности: учебное пособие. М.,1996. – 348 с.
6. Кузнєцова Н. М. Основи економіки готельно-ресторанного господарства. – Київ, 1997. – 200 с.
7. Економіка підприємства: Підручник / За заг. ред. С.Ф.Покропивного. - Вид. 2-ге, перероб. та доп. - К.: КНЕУ, 2001. - 528 с., іл.
8. Ляпина И.Ю. Организация и технология гостиничного обслуживания: Учеб. для нач. проф. образования / Под ред. канд. пед. наук А.Ю. Лапина. - М.: ПрофОбрИздат, 2001. - 208 с.
9. Папирян Г.А. Менеджмент в индустрии гостеприимства: (отели и рестораны). - М.: ОАО «НПО «Изд-во «Экономика», 2000. - 207 с.
10. Ремизов К.С. Основы экономики труда: Учебник. - М.: Изд-во МГУ, 1990. - 208 с.
11. Туризм и гостиничное хозяйство. Учебник / Под ред. Чудновского А. Д. – М.: Ассосиация авторов и издателей “Тандем”, 2000. – 400 с.
12. Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту: навчальний посіб. - К.: Кондор, 2005.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Інфраструктура готельного господарства
  • Вдосконалення організації енергетичного господарства в готельному господарстві
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві1
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • Проблеми та перспективи розвитку готельного господарства (ринку готельних послуг) Києва
  • “Організація обслуговування туристів в готелі”
  • УДОСКОНАЛЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
  • Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві
Cгенерировано за 0.119278 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...