Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Організація енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства» (ID:41492)

| Размер: 151 кб. | Объем: 43 стр. | Стоимость: 70 грн. | Добавлена: 11.10.2010 | Код продавца: 5 |
СодержаниеПлан

Вступ ..................................................................................................3

Розділ I.Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6

Розділ II. Організаційно-економічна характеристика досліджуваного підприємства 10

Розділ III. Аналіз організації енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства 19

Розділ IV. Резерви підвищення ефективності організації енергетичного господарства в підприємствх готельного господарства 34

Висновок 41

Список використаної літератури 43
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури
1. Браймер Р.А. Основы управления в индустрии гостеприимства. – М.: Аспект Пресс, 1995. – 478 с.
2. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство. Организация, управление, обслуживание: Учеб. пособие. - К.: ВИРА-Р, 2002. - 252 с.
3. Закон України „Про енергозбереження” ( Відомості Верховної Ради (ВВР), 1994, N 30, ст.283 )
4. Глущенко В.В., Захарова Е.В., Тихомиров Ю.В. Теория управления: Учебный курс.- М.: ВЕСТНИК, 1997.- 332 с.
5. Гуляев В.Г. Организация туристической деятельности: учебное пособие. М.,1996. – 348 с.
6. Кузнєцова Н. М. Основи економіки готельно-ресторанного господарства. – Київ, 1997. – 200 с.
7. Економіка підприємства: Підручник / За заг. ред. С.Ф.Покропивного. - Вид. 2-ге, перероб. та доп. - К.: КНЕУ, 2001. - 528 с., іл.
8. Ляпина И.Ю. Организация и технология гостиничного обслуживания: Учеб. для нач. проф. образования / Под ред. канд. пед. наук А.Ю. Лапина. - М.: ПрофОбрИздат, 2001. - 208 с.
9. Папирян Г.А. Менеджмент в индустрии гостеприимства: (отели и рестораны). - М.: ОАО «НПО «Изд-во «Экономика», 2000. - 207 с.
10. Ремизов К.С. Основы экономики труда: Учебник. - М.: Изд-во МГУ, 1990. - 208 с.
11. Туризм и гостиничное хозяйство. Учебник / Под ред. Чудновского А. Д. – М.: Ассосиация авторов и издателей “Тандем”, 2000. – 400 с.
12. Роглєв Х. Й. Основи готельного менеджменту: навчальний посіб. - К.: Кондор, 2005.
Дополнительная информацияГод написания: 2009
Заказ Заказать Купить «Організація енергетичного господарства в підприємствах готельного господарства»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Інфраструктура готельного господарства
  • Вдосконалення організації енергетичного господарства в готельному господарстві
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві1
  • Організація інженерно-технічного обслуговування в готельному господарстві
  • ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Вдосконалення організації виробництва продукції на підприємствах ресторанного господарства
  • Проблеми та перспективи розвитку готельного господарства (ринку готельних послуг) Києва
  • “Організація обслуговування туристів в готелі”
  • УДОСКОНАЛЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
  • Розробка програми удосконалення організації праці в готельному підприємстві
Cгенерировано за 0.143072 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів