Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
4

Тема: «Підприємства громадського харчування як складова туристичної індустрії України» (ID:33635)

| Размер: 141 кб. | Объем: 65 стр. | Стоимость: 240 грн. | Добавлена: 28.04.2010 | Код продавца: 2 |
Содержание ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 5
1.1. Поняття та значення підприємств громадського харчування 5
1.2. Механізм діяльності підприємств громадського харчування в туристичній індустрії України 10
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЮ «Назва» ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 15
2.1. Загальна характеристика підприємства 15
2.2. Аналіз технологій надання ресторанних послуг 29
2.3. Оцінка ефективності збутової діяльності ресторану 35
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА РЕКОМЕНДАЦІЙ З ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ЯК СКЛАДОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ 41
3.1. Розробка нових форм збутової діяльності ресторану 41
3.2. Заходи з підвищення конкурентної стратегії ресторану 47
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 53
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 56
ДОДАТКИ 62
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Підприємства громадського харчування як складова туристичної індустрії України»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Організація харчування туристів Японії

  • Інвестиційна діяльність туристичної індустрії

  • Розвиток і розміщення закладів громадського харчування в Донецькому економічному районі України

  • Розвиток і розміщення закладів громадського харчування в північно-західному регіоні України

  • Маркетинг послуг громадського харчування

  • Конспект з предмету «Гігієна громадського харчування»

  • Організація харчування туристів в Україні

  • Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

  • Гігієна води і водопостачання підприємств громадського харчування

  • ОСОБЛИВОСТІ АУДИТУ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ


Cгенерировано за 0.016012 секунд

загрузка...