|
Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!
Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.
|
Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua! |
|
-
Фінансові ризики: суть, види, причини виникнення
Зміст
1.Фінансові ризики: суть, види, причини виникнення 3
2.Аналіз ризику: якісний та кількісний 6
Задача 12
Література 16
-
Фінансові ризики: суть, види, причини виникнення
Зміст
1.Фінансові ризики: суть, види, причини виникнення 3
2.Аналіз ризику: якісний та кількісний 6
Задача 12
Література 16
-
Організація обслуговування в Г ТК - Варіант № 5
1. Види класифікацій підприємств розміщення за рівнем комфорту (якісний та кількісний) 3
2. Типи підприємств розміщення за призначенням – порівняльні характеристики. 16
Література 24
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
ЗМІСТ
11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3
36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5
54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11
Список літератури 13
-
Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація
ЗМІСТ
11. Ферменти мікроорганізмів, властивості, умови дії, класифікація. Використання в народному господарстві 3
36. Мікрофлора води. Кількісний і якісний склад мікроорганізмів залежно від природи води. Методи очистки питних і стічних вод. Оцінка якості води за мікробіологічними показниками 5
54. Мікрофлора свіжих яєць і яєчних продуктів. Види вад. Яйце водоплавної птиці - джерело сальмонел. Захворювання, які передаються людині через яйця. Санітарні норми і вимоги 11
Список літератури 13
-
Методи аналізу ризиків проекту
Вступ 3
1. Якісний аналіз ризиків 4
2. Кількісний аналіз ризиків 9
Висновок 16
3. Практична частина (Даний проект представляє собою програму розвитку підприємства по виготовленню виробів з деревини) 17
Література 30
-
Практичне завдання фінансовий аналіз (практика на прикладі підприємства)
1 Аналіз фінансово-економічної діяльності 3
2 Аналіз фінансового стану 12
2.1 Аналіз динаміки і структури майна 12
2.2 Оцінка фінансової стійкості 18
2.3 Аналіз ліквідності 27
2.4 Якісний та кількісний аналіз ділової активності 33
2.5 Аналіз прибутку та рентабельності 38
Висновки 48
Література 52
-
Підприємницькі ризики та регулювання їхнього ступеня (на прикладі конкретного суб’єкта господарювання)
Вступ 3
1. Коротка характеристика господарської діяльності підприємства 3
2. Основні чинники внутрішнього та зовнішнього середовища функціонування підприємства які спричиняють ризики 5
3. Якісний та кількісний аналіз ризиків що супроводжують діяльність підприємства 9
4. Вибір та обґрунтування напрямів і методів регулювання рівня підприємницького ризику 14
Висновки 16
Література 16
-
Загальна характеристика методів психологічного дослідження
Вступ 2
1. Основні вимоги до методів психології. 6
2. Основні методи психології. 8
3. Додаткові методи: тест опитування бесіда аналіз продуктів діяльності узагальнення незалежних характеристик самооцінка. 11
4. Кількісний та якісний аналізи дослідження психічних явищ. 16
Висновки 17
Список використаної літератури 18
-
Модель розміщення та спеціалізації роздрібної торгівельної мережі Голосіївського адміністративного району м. Києва
Контрольна робота з дисципліни “Інфраструктура товарного ринку”
1.ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОН 3
2.ІСТОРІЯ ГОЛОСІЇВСЬКОГО РАЙОНУ 4
2.1.ПРАДАВНЯ ІСТОРІЯ 4
2.2.ІСТОРІЯ ГОЛОСІЇВСЬКОГО РАЙОНУ 4
3.СУЧАСНІСТЬ РАЙОНУ 6
3.1.РОБОТА ТА РОЗВИТОК РАЙОНУ 7
3.2.ПІДСУМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ РАЙОНУ У І КВАРТАЛІ 2004 Р. 8
4.ПОБУДОВА МОДЕЛІ РОЗМІЩЕННЯ ТА СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ РОЗДРІБНОЇ МЕРЕЖІ ГОЛОСІЇВСЬКОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО РАЙОНУ М. КИЄВА 11
5.ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ 17
6.ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА ТА ЛІТЕРАТУРА 18
Cгенерировано за 0.009116 секунд
|