Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Загальна технологія харчових виробництв» (ID:32764)

| Размер: 13 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 28.04.2010 | Код продавца: 2 |
Содержание1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3
2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6
Список використаних джерел 13
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Загальна технологія харчових виробництв»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
  • Контрольна з економіки підприємства
  • Контрольна з економіки аграрного підприємства
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування
  • Контрольна робота загальні технології
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Контрольна робота БЖД
Cгенерировано за 0.115018 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...