Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Загальна технологія харчових виробництв» (ID:32764)

| Размер: 13 кб. | Объем: 13 стр. | Стоимость: 40 грн. | Добавлена: 28.04.2010 | Код продавца: 2 |
Содержание1.Напрями забезпечення ефективності виробництва (принципи найкращого використання енергії і обладнання). 3
2. Ліпіди. Прості і складні. Фізичні і хімічні властивості жирів. Автоокиснення. Зміни жирів під час термічного оброблення. Антиокисники. Ліпоїди: їх технологічне значення в різних виробництвах. 6
Список використаних джерел 13
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Загальна технологія харчових виробництв»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Підприємства й організації з матеріально-технічного забезпечення харчових виробництв
  • Контрольна з економіки підприємства
  • Контрольна з економіки аграрного підприємства
  • Роль рослинних харчових волокон (пектин, клітковина) у раціоні людини
  • Гігієна харчування
  • Правове забезпечення якості та безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини
  • Основи фізіології і гігєни харчування
  • Правові основи екологічної безпеки продуктів харчування
  • Контрольна робота загальні технології
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Контрольна робота БЖД
Cгенерировано за 0.173154 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів