Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Контрольна робота економіка готельно-ресторанного господарства » (ID:32447)

| Размер: 27 кб. | Объем: 23 стр. | Стоимость: 85 грн. | Добавлена: 28.04.2010 | Код продавца: 2 |
Содержание1. Ефективність функціонування підприємств готельно-ресторанного господарства, та їх роль в економіці України 3
2. Планування обсягів діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства: характеристика основних факторів, що впливають на динаміку розміру валової виручки. 8
Задача. 19
Розрахувати середній розмір націнки на продукцію власного виробництва ресторану необхідний для утримання цільового прибутку (у відсотках до вартості набору сировини за цінами постачальників без податкового кредиту), використовуючи такі вихідні дані:
- вартість сировини за цінами постачальників – 2400 тис. грн..
- вартість купівельних товарів – 1200 тис. грн.
- загальні поточні витрати ресторану – 4000 тис. грн.
- сума цільового прибутку – 1000 тис. грн.
- середній розмір торговельної надбавки на купівельні товари – 20 %
- ставка податку на додану вартість – 20 %

Тести 20
1. Назвіть власне джерело коштів формування інвестиційних ресурсів готелю:
2. Який з напрямків фінансових витрат здійснюється не за рахунок чистого прибутку готелю:

3. Назвіть елемент, який не включається до складу оборотних фондів готелю:

4. Яке з джерел формування чистого доходу готелю є найбільш вагомим:
5. Який з видів прибутку готелю враховує вплив темпів інфляції

Література. 23
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Контрольна робота економіка готельно-ресторанного господарства »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
  • Готельно-ресторанні комплекси і їх роль в організації пізнавального туризму
  • Статистичні таблиці: загальні поняття, види, правила побудови, оформлення
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • Історія розвитку системи харчування
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Аналіз витрат робочого часу працівників підприємства готельного господарства
  • Ефективність надання додаткових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу
  • Економіка підприємства
  • Теоретичні аспекти організації санітарної служби підприємств ресторанного господарства
Cгенерировано за 0.114193 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...