Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Ділове оточення підприємства ресторанного господарства та його роль в досягненні ефективності управління » (ID:31836)

| Размер: 110 кб. | Объем: 56 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 21.08.2009 | Код продавца: 2 |
СодержаниеВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ДІЛОВОГО ОТОЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та основні характеристики процесу управління на підприємстві 5
1.2. Внутрішнє та зовнішнє середовище підприємства 8
1.3. Ділове оточення підприємствата його роль в досягненні ефективності управління 12
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЛОВОГО ОТЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ "Назва") 16
2.1. Оцінка ділового оточення ресторану 16
2.2. Дослідження впливу зовнішніх факторів на процес управління підприємством 25
РОЗДІЛ 3. УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ РЕСТОРАНОМ З УРАХУВАННЯМ ВПЛИВУ ФАКТОРІВ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА 39
3.1. Основні напрямки підвищення ефективності управління рестораном 39
3.2. Обгрунтування ролі ділового оточення в забезпеченні ефективного управління підприємством 44
ВИСНОВКИ 48
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 51
ДОДАТКИ 55
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Заказ Заказать Купить «Ділове оточення підприємства ресторанного господарства та його роль в досягненні ефективності управління »
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Оцінка діяльності підприємства ресторанного господарства
  • Вплив навколишнього середовища на маркетингову діяльність підприємства
  • Оцінка діяльності підприємства ресторанного господарства
  • Оцінка діяльності підприємства ресторанного господарства
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Аналіз та управління внутрішнім середовищем підприємства ресторанного господарства на матеріалах ТОВ "Ідальго"
  • Підприємство роздрібної торгівлі (на прикладі підприємства) Бізнес-план ресторану
  • Вдосконалення технології надання додаткових послуг і їх значення в роботі підприємств ресторанного господарства (на прикладі діючого підприємства)
  • Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства
  • Вдосконалення використання трудових ресурсів в підприємствах готельного господарства
Cгенерировано за 0.215103 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...