Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Метрологія стандартизація сертифікація та управління якістю харчової продукції» (ID:29968)

| Размер: 204 кб. | Объем: 15 стр. | Стоимость: 60 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеЗміст
1. Метрологічне забезпечення підготовки виробництва 3
2. Сертифікація як ефективний механізм якістю продукції 9
Список використаної літератури 15

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСписок використаної літератури
1. Анпілогов В. Взаємозамінність та стандартизація: Конспект лекцій/ Володимир Миколайович Анпілогов Володимир Анпілогов М-во освіти України Київ. міжнар. ун-т цивільної авіації. - К.: КМУЦА 2006. - 63 с.
2. Бичківський Р. Метрологія стандартизація управління якістю і сертифікація: Підручник/ Роман Бичківський Петро Столярчук Павло Гамула За ред. Романа Бичківського М-во освіти і науки України Нац. ун-т Львівська політехніка . - 2-е вид. випр. і доп.. - Львів К.: Вид-во Національного ун-у Львівська політехніка 2004. - 559 с.
3. Законодавство України про стандартизацію метрологію і сертифікацію: закони і законодавчі акти/ Редкол.: В.С. Ковальський (гол.) В.Г. Гончаренко та ін.. - К.: Юрінком Інтер 2003. - 446 с.
4. Саранча Г. Метрологія стандартизація відповідність акредитація та управління якістю: Підручник/ Георгій Архипович Саранча Георгій Cаранча М-во освіти і науки України Київський нац. ун-т будівництва і архітектури. - К.: Центр навчальної літератури 2006. - 668 с.
5. Тарасова В. В. Метрологія стандартизація і сертифікація: Підручник для вищих навчальних закладів/ В. В. Тарасова А. С. Малиновський М. Ф. Рибак Мін-во освіти і науки України Державний агроекологічний ун-т. - К.: Центр навчальної літератури 2006. – 262 с.
6. Шаповал М. Основи стандартизації управління якістю і сертифікації: Підручник/ Микола Шаповал Європейський університет. - 3-е вид. перероб. і доп.. - К.: Вид-во Європейського ун-ту 2001. - 172 с.

Дополнительная информация75282
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Метрологія стандартизація сертифікація та управління якістю харчової продукції»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Характеристика технічних, біологічних та соціальних систем
  • Основні елементи структури системи технологій
  • Основні елементи структури системи технологій
  • Управління якістю продукції та послуг на тур підприємстві
  • Система управління якістю продукції
  • Державний нагляд за якістю продукції
  • Якість та конкурентоспроможність підприємств. Шляхи підвищення якості
  • Підвищення якості продукції
  • Ефективність і шляхи підвищення якості продукції
  • Ефективні шляхи підвищення якості продукції на підприємстві
  • АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ
Cгенерировано за 0.161255 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів