Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Організація маркетингового обслуговування підприємства та шляхи його вдосконалення (на прикладі підприємства харчової промисловості)» (ID:29889)

| Размер: 50 кб. | Объем: 37 стр. | Стоимость: 150 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВСТУП 3
1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 6
1.1 Процес управління маркетингом 6
1.2. Особливості маркетингу харчової промисловості 16
Висновки до розділу 1 18
2 ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 19
2.1 Аналіз фінансово-господарської діяльності досліджуваного об’єкту 19
2.2 Аналіз маркетингової діяльності підприємства 24
Висновки до розділу 2 26
3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВІ 28
Висновки до розділу 3 33
ВИСНОВКИ 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
ЛитератураСПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ


1. Господарський Кодекс України // Відомості Верховної Ради України. – 2003. № 18-22.
2. Маркетинг: принципи і функції: Навч. посіб. для вищих навчальних закладів. — 3-є вид. перероб. і доп. / За ред. О. М. Азарян. — Харків: Студцентр 2002.
3. Ромат Е.В. До питання про оцінку ефективності реклами // Маркетинг і реклама. - 2004. - № 53.
4. Шкардун В. Ахтямов Т. Оцінка готовності підприємства до реалізації маркетингової стратегії // Марктинг. - 2004. - № 3 (58).
5. Менеджмент та маркетинг: досягнення і перспективи: Матеріали IX Всеукраїнської науково-практичної конференції 13 березня 2002 р. - К.: Політехніка 2002. — 308 с.
6. Кардаш В. Я. Маркетингова товарна політика. — К.: КНЕУ 2003. — 250с.
7. Промисловий маркетинг. — Л.: Видавництво Львівської комерційної академії 2004. — 104с.
8. Федоренко В. С. Маркетинг. — Черкаси 2004. — 162с.


Дополнительная информация3768
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Організація маркетингового обслуговування підприємства та шляхи його вдосконалення (на прикладі підприємства харчової промисловості)»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Динаміка виробництва продуктів харчування і їх реалізація на ринку
  • Система планування інновацій на підприємствах харчової промисловості
  • Територіальна організація харчової промисловості
  • Принципи маркетингового аналізу та його особливості на підприємствах різних галузей економіки
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (бакалаврская работа)
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємством харчової промисловості (выпускная работа бакалавра)
  • Проблеми впровадження інновацій на підприємствах харчової промисловості
  • Організація та проведення маркетингового дослідження цін на туристичний продукт
  • Аналіз ефективності використання основних фондів на підприємствах харчової промисловості (на прикладі ЗАТ)
  • Стратегічне бюджетування в системі управління підприємствами харчової промисловості
  • Аналіз впливу інфляційних процесів на економіку підприємства
Cгенерировано за 0.133993 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...