Реклама

От партнёров

Реклама

От партнеров
загрузка...

Счетчики

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів!

Це мабуть найбільший банк рефератів в Україні.
На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету. Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.


Шукаєте реферат - просто зайдіть на Інститут.com.ua!
2

Тема: «Фактори формування споживчих властивостей коньяку» (ID:29681)

| Размер: 153 кб. | Объем: 39 стр. | Стоимость: 200 грн. | Добавлена: 16.02.2010 | Код продавца: 3 |
Содержание Вступ 4
Розділ 1. Аналіз сучасного ринку коньяку в Україні 6
Розділ 2. Класифікація асортименту та вимоги до якості 11
Розділ 3. Фактори що впливають на формування споживчих властивостей 25
Розділ 4. Аналіз факторів фальсифікації та засобів їх запобігання. Шляхи удосконалення асортиментів 31
Висновки та пропозиції 38
Список використаної літератури 40

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература 1. Бережанський А. Пити на випередження www.kontrakty.com.ua
2. ГОСТ 12494 – 77
3. ГОСТ 13741-91
4. ДСТУ 4700:2006 «Коньяки Украины. Технические условия»
5. Дубців Г.Г Товарознавство харчових продуктів: Підручник. – М.: Майстерність: Вища школа 2001. – 411 с.
6. Кононенко І.Е. Товарознавство харчових продуктів: Підручник. – М.: Економіка 1983. – 364 с.
7. Круглякова Г.В. Кругляков Г.Н. Комерційне товарознавство продовольчих товарів: Підручник. – М.: ИТК «Дашков і До» 2002. – 455 с.
8. Малтабар В.М. Фертман Г.И. Технология коньяка.- М.: Пищевая пром-сть 1971.- 344 с.
9. Огляд та тенденції ринків в Україні www.e-mkg.info
10. Ринок лікеро-горілчаних виробів www.credit-rating.com.ua
11. Скурихин И.М. Химия коньячного производства.- М.: Пищевая пром-сть 1968. – 357 с.
12. Шевченко В.В. Товарознавство і експертиза споживчих товарів: Підручник. – М.: ИНФРА – М 2001. – 377 с.
13. Экспертиза напитков. Под общ. Ред проф. В.М. Поздняковского. Новосибирск. Изд. Новосибирского университета. – 1999. – 385 с.



Дополнительная информация 75209
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Фактори формування споживчих властивостей коньяку»
Просмотр Просмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Вплив матеріалів і технології виробництва на формування споживчих властивостей і якості товарів

  • Товарознавчі аспекти дослідження ринку сухих будівельних сумішей (СБС) в Україні

  • Характеристика технологічних властивостей скла і їх роль при виробництві скляної тари

  • Оцінка споживчих властивостей макаронних виробів вітчизняного та закордонного виробництва

  • Товарознавча характеристика асортименту та споживчих властивостей телевізорів різних виробників різних виробників (жидкокристалічні, плазмові, на основі електронно-струменевої трубки)

  • Аналіз сучасного стану ринку віскі в Україні

  • Сучасні напрямки розвитку асортименту та споживчих властивостей телевізорів „Sony”

  • Споживча оцінка асортименту та якості фарб на ринку України (за матеріалами Київського філіалу ТОВ «Поліфарб»)

  • Стан та перспективи розвитку ринку пральних машин в Україн

  • Хімічний склад та харчова нешкідливість коньяку. Класифікація коньяків. Дослідження якості коньяку, що реалізується на ринку міста Київа


Cгенерировано за 0.010791 секунд

загрузка...