Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Кейтерінг як популярний вид обслуговування підприємств ресторанного бізнесу» (ID:29364)

| Размер: 34 кб. | Объем: 34 стр. | Стоимость: 150 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВСТУП 2
РОЗДІЛ 1. Обслуговування у підприємствах ресторанного господарства 4
1.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 4
1.2. Раціональна організація виробничих процесів 6
РОЗДІЛ 2. Сучасні напрямки розвитку вітчизняного ресторанного господарства 11
РОЗДІЛ 3. Особливості надання кейтерінгових послуг 20
3.1. Види кейтерінгу 20
3.2. Розвиток кейтерінгу в Україні 23
3.3. Заходи спрямовані на вдосконалення кейтерінгу 26
ВИСНОВКИ 30
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 33

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація / Р.Андрющенко (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 12 с.
2. Аветисова А.О. Левченко М.М. Палій Н.С. та ін. Структурні зміни на ринку ресторанного господарства. – Донецьк: ДонДУЕТ ім. Туган-Барановського 2003. – 177 с.
3. Антонова В.А. Організація обслуговування на підприємствах харчування. – Донецьк 2005. – 156 с.
4. Волков Ю.Ф. Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов. – Ростов-на-Дону: Феникс 2003. – 352 с.
5. Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку / М.І.Пересічний (відп.ред.). – К. 2005. – 251 с.
6. Економіка підприємства ресторанного господарства / Н.Г.Міценко (уклад.) О.І.Іляш (уклад.). – Л.: Видавництво Львівської комерційної академії 2006. – 60с.
7. Завадинська О.Ю. Литвиненко Т.Є. Організація ресторанного господарства за кордоном. – К.: КНТЕУ 2003. – 200 с.
8. Кабушкин Н.И. Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов. – Минск: ООО «Новое знание» 2003. – 368 с.
9. Конвісер І.О. Бублик Г.А. Паригіна Т.Б. та ін. Устаткування закладів ресторанного господарства. – К.: КНТЕУ 2005. – 566 с.
10. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства / Н.О.П ятницька (ред.). – К.: КНТЕУ 2005. – 631 с.
11. Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. пр. / М.І. Пересічний (відп.ред.). – К.: КНТЕУ 2004. – 208 с.
12. Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування: Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Л.: Афіша 2004. – 335 с.
13. Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства / А.М.Беляева (авт.-сост.). – К.: А.С.К. 2007. – 1248 с.
14. Туризм і ресторанний бізнес: сучасні тенденції та перспективи розвитку: Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 7-9 лютого 2007 р.: Тези доп. / А.А.Мазаракі (відп.ред.) – К.: КНТЕУ 2007. – 350 с.
15. Уманців Г.В. Документування операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства. – К.: КНТЕУ 2005. – 284 с.
16. Фельдман И.А. Пути к успеху в ресторанном бизнесе. – К.: Украинский Центр духовной культуры 2003. – 40 с.
17. Інтернет-сайт Державного комітету статистики України (http://www.ukrstat.gov.ua/).


Дополнительная информация3458
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Кейтерінг як популярний вид обслуговування підприємств ресторанного бізнесу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • Банківське обслуговування малого та середнього бізнесу + РЕФЕРАТ+ДОПОВІДЬ
  • Історія розвитку ресторанного бізнесу в світі
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Готельно-ресторанні комплекси і їх роль в організації пізнавального туризму
  • Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства
  • Оцінка внутрішнього середовища підприємства готельного господарства (на прикладі)
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
Cгенерировано за 0.132749 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...