Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Кейтерінг як популярний вид обслуговування підприємств ресторанного бізнесу» (ID:29364)

| Размер: 34 кб. | Объем: 34 стр. | Стоимость: 150 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеВСТУП 2
РОЗДІЛ 1. Обслуговування у підприємствах ресторанного господарства 4
1.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 4
1.2. Раціональна організація виробничих процесів 6
РОЗДІЛ 2. Сучасні напрямки розвитку вітчизняного ресторанного господарства 11
РОЗДІЛ 3. Особливості надання кейтерінгових послуг 20
3.1. Види кейтерінгу 20
3.2. Розвиток кейтерінгу в Україні 23
3.3. Заходи спрямовані на вдосконалення кейтерінгу 26
ВИСНОВКИ 30
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ТА ДЖЕРЕЛ 33

Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація / Р.Андрющенко (розроб.). – Офіц. вид. – К.: Держспоживстандарт України 2004. – ІІІ 12 с.
2. Аветисова А.О. Левченко М.М. Палій Н.С. та ін. Структурні зміни на ринку ресторанного господарства. – Донецьк: ДонДУЕТ ім. Туган-Барановського 2003. – 177 с.
3. Антонова В.А. Організація обслуговування на підприємствах харчування. – Донецьк 2005. – 156 с.
4. Волков Ю.Ф. Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов. – Ростов-на-Дону: Феникс 2003. – 352 с.
5. Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку / М.І.Пересічний (відп.ред.). – К. 2005. – 251 с.
6. Економіка підприємства ресторанного господарства / Н.Г.Міценко (уклад.) О.І.Іляш (уклад.). – Л.: Видавництво Львівської комерційної академії 2006. – 60с.
7. Завадинська О.Ю. Литвиненко Т.Є. Організація ресторанного господарства за кордоном. – К.: КНТЕУ 2003. – 200 с.
8. Кабушкин Н.И. Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов. – Минск: ООО «Новое знание» 2003. – 368 с.
9. Конвісер І.О. Бублик Г.А. Паригіна Т.Б. та ін. Устаткування закладів ресторанного господарства. – К.: КНТЕУ 2005. – 566 с.
10. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства / Н.О.П ятницька (ред.). – К.: КНТЕУ 2005. – 631 с.
11. Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах: Зб. наук. пр. / М.І. Пересічний (відп.ред.). – К.: КНТЕУ 2004. – 208 с.
12. Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування: Ресторанна справа: Довідник офіціанта. – Л.: Афіша 2004. – 335 с.
13. Сборник технологических карт на блюда и кулинарные изделия для заведений ресторанного хозяйства / А.М.Беляева (авт.-сост.). – К.: А.С.К. 2007. – 1248 с.
14. Туризм і ресторанний бізнес: сучасні тенденції та перспективи розвитку: Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 7-9 лютого 2007 р.: Тези доп. / А.А.Мазаракі (відп.ред.) – К.: КНТЕУ 2007. – 350 с.
15. Уманців Г.В. Документування операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства. – К.: КНТЕУ 2005. – 284 с.
16. Фельдман И.А. Пути к успеху в ресторанном бизнесе. – К.: Украинский Центр духовной культуры 2003. – 40 с.
17. Інтернет-сайт Державного комітету статистики України (http://www.ukrstat.gov.ua/).


Дополнительная информация3458
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Кейтерінг як популярний вид обслуговування підприємств ресторанного бізнесу»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Вдосконалення обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі будь-якого ресторану Києва)
  • Організація обслуговування ресторанного господарства
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • ВЗАЄМОДІЯ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ З ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ
  • Банківське обслуговування малого та середнього бізнесу + РЕФЕРАТ+ДОПОВІДЬ
  • Історія розвитку ресторанного бізнесу в світі
  • Конспект з предмету Організація ресторанного господарства
  • Готельно-ресторанні комплекси і їх роль в організації пізнавального туризму
  • Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства
  • Оцінка внутрішнього середовища підприємства готельного господарства (на прикладі)
  • Організація готельного господарства, виробництва та обслуговування в ресторанному господарстві
Cгенерировано за 0.156620 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів