Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

Тема: «Загальні технології харчування» (ID:29280)

| Размер: 17 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеЗНАЧЕННЯ БІЛКІВ ТА МІНЕРАЛЬНИХ РЕЧОВИН ДЛЯ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ 2
ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ХЛІБА З ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА ВИЩОГО ТА ПЕРШОГО ГОТУНКУ 7
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ХЛІБА 7
ЛІТЕРАТУРА 12
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. В.И. Смоляр « Рациональное питание» Киев 1991 г.
2. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат 1986.
3. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат 1989.
4. А. Экерт. Выпечка хлеба . М.: - 1996 г.

Дополнительная информация3408
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Загальні технології харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Організація харчування туристів в Україні
  • Харчування
  • Сучасні методи і засоби проектування інформаційних систем КАSE-технологій
  • Облік продуктів харчування в бюджетних установах
  • Наукові теорії та концепції раціонального харчування
  • Технології соціоінженерної діяльності
  • Комп'ютерні технології та їх використання у навчальному процесі
  • Організація харчування туристів з Італії
  • Особливості харчування туристів з Китаю
Cгенерировано за 0.152196 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів