Меню

Реклама

TOP реферати

Від партнерів

Цікаве

загрузка...

Тема: «Загальні технології харчування» (ID:29280)

| Размер: 17 кб. | Объем: 12 стр. | Стоимость: 50 грн. | Добавлена: 17.02.2010 | Код продавца: 3 |
СодержаниеЗНАЧЕННЯ БІЛКІВ ТА МІНЕРАЛЬНИХ РЕЧОВИН ДЛЯ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ 2
ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ХЛІБА З ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА ВИЩОГО ТА ПЕРШОГО ГОТУНКУ 7
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ХЛІБА 7
ЛІТЕРАТУРА 12
Просмотр Просмотр текста работы перед покупкой...
Литература1. В.И. Смоляр « Рациональное питание» Киев 1991 г.
2. Немцова З.С. Основы хлебопечения. – М.: Агропромиздат 1986.
3. Казаков Е.Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки. – М.: Агропромиздат 1989.
4. А. Экерт. Выпечка хлеба . М.: - 1996 г.

Дополнительная информация3408
Рік написання: 2008
Заказ Заказать Купить «Загальні технології харчування»
ПросмотрПросмотр Просмотреть с сайта...
Рекомендуємо також переглянути наступні реферати та курсові роботи:
  • Новітні технології у харчуванні туристів
  • Конспект з дисципліни: Технологія харчових виробництв
  • Організація харчування туристів в Україні
  • Харчування
  • Сучасні методи і засоби проектування інформаційних систем КАSE-технологій
  • Облік продуктів харчування в бюджетних установах
  • Наукові теорії та концепції раціонального харчування
  • Технології соціоінженерної діяльності
  • Комп'ютерні технології та їх використання у навчальному процесі
  • Організація харчування туристів з Італії
  • Особливості харчування туристів з Китаю
Cгенерировано за 0.116508 секунд

Наша колекція рефератів містить понад 60 тис. учбових матеріалів! На сайті «Рефсмаркет» Ви можете скористатись системою пошуку готових робіт, або отримати допомогу з підготовки нового реферату практично з будь-якого предмету.

Нам вдячні мільйони студентів ВУЗів України, Росії та країн СНД. Ми не потребуємо зайвої реклами, наша репутація та популярність говорять за себе.

Замовити реферат

Оновлення

Реклама

Від партнерів

загрузка...